Arkadaşlar şimdi ben yabancı trackerlerden hd-torrents'e üye olacağım davetiyeyle.
Biraz araştırdım ve barınması en zor sitelerden biriymiş.Burda ESİR, WİKİ gibi grupların sunumları var mı ?
Seedbox almayı planlıyorum hizliseedbox'tan.Burda 3. paketi düşünüyorum.Bu sistemde benim internet hızımın bi önemi var mı ?
Burda dosyalarımı depolayabilir miyim ? FTP erişimini offline olarak gerçekleştirebilir miyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: azfasamin
Arkadaşlar şimdi ben yabancı trackerlerden hd-torrents'e üye olacağım davetiyeyle.
Biraz araştırdım ve barınması en zor sitelerden biriymiş.Burda ESİR, WİKİ gibi grupların sunumları var mı ?
Seedbox almayı planlıyorum hizliseedbox'tan.Burda 3. paketi düşünüyorum.Bu sistemde benim internet hızımın bi önemi var mı ?
Burda dosyalarımı depolayabilir miyim ? FTP erişimini offline olarak gerçekleştirebilir miyim ?
Biraz geç olmuş ama cevaplayayım Sizin internet hızınızın seedbox ile hiç bir ilgisi yok.Dosyalarınızı seedbox hdd sinin elverdiği ölçüde depolayabilirsiniz ama seedbox kira süreniz bittiğinde dosyalarınız silinecektir.Ftp arayüzüyle ancak online olarak ftp ye erişebilirsiniz başka hiç bir türkü ftp erişimi sağlayamazsınız. İnternet hızınız ftp arayüzünden bilgisayarınıza aktarım yaparken önemli , zira erişimde kullandığınız internetinizin maksimum download hızıyla ftp den bilgisayarınıza veri alabilir , maksimum upload hızınızla ftp ye dosya yükleyebilirsiniz.Bahsettiğiniz tracker hakkında hiç bir bilgim yok ondan cevaplayamadım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme