Şimdi Ara

See (2019) | Apple (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
5
Favori
8.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Muazzam ama 1. Sezonun havası yok kesinlikle herkese tavsiye ederim 👍👍👍

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s02e08
    apple 'a yakışmayan bir sezon finali. yanlış anlaşilmasin, çok kaliteli bitti.

    gitti güzelim Edo


    Baba gibi yar, Payan gibi diyar olmaz.nereye gittin, dön gel yiğidim. Kane, icraata başladı bile.



    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezonun en güzel bölümüydü net.

  • genel olarak sezonun neden boş muhabbet, gereksiz sahnelerle dolu olduğunu gördük. tüm olayları sonlarda toplayıp gene gelecek sezonu beklemek için bir kaç iyi neden bıraktılar. prodüksiyon kalitesi artmış demiştim önce ki sayfalarda. son bölümü görünce diğer bölümler sönük kaldı. aptal karakter ilişkileri ve gereksiz diyaloglar olmasaydı iyi sezondu. senaryo yazımı kesinlikle daha iyi olabilir, belli ki sekiz bölümü doldurmak için "lazy writing" dediğimiz durum gerçekleşmiş. ilerleme sağlayan bölümler sona atılmış. umarım gelecek sezon diyaloglar fazla bile olsa bom boş olmaz.

  • Dövüş ve savaş sahneleri bir diziye göre çok fazla iyi bence aşırı kaliteli, Genel olarak ilk sezona göre vasat olan ikinci sezon son bölüm ile biraz affettirdi kendini.

  • bence 2.sezon gayet güzel kurgulanmış.Salak saçma diyaloglar var ama ana karakterlerin performansı çok iyiydi.Final bölümü ise efsane olmuş,çekim teknikleri ve sahne kurguları bir diziye göre çok üst kalitede.

    Bence güzel bir seri oldu See dizisi.Dave bautista'nın bu sezon olması ayrı bir renk katmış.2 -3 sezon daha gider bu dizi.

  • İki sezon arasındaki sorun felsefelerin uyuşmuyor oluşu, ilk sezon kör bir neslin zamana ve dünyaya kendince uyum sağlayarak, bir şekilde hayatta kalma çabasına dayalıydı, yani doğal hissettiriyordu. İkinci sezonda mantalite çok yapmacık bir şekilde Game of Thrones yapalıma kaymış. Sezonun büyük bölümü, hikayenin ilerleyişine hizmet etmemekle beraber, çok yapmacık bir taht kavgasına dönüşmüş vaziyetteydi. Tamam, hikayeler yavaş yavaş açılarak büyür, fakat bu sezona dahil edilen şeyler anlatılmadı. Kabileleri tanımıyoruz mesela, Trivantian'lar dahil oldu bu sezon ve onların yıkıcı, gaddar, güçlü, acımasız bir halk olduğunu öğrendik ve tüm sezon boyunca başka bir taraf ile savaş halinde oldukları dile getirilip durdu. Bu adamların neden böyle olduğunu, nasıl baskın güç haline geldiklerini, iç sorunlarını, yönetenlerinin kimler olduğunu, kimlerle savaştıklarını, neden böyle acımasız olduklarını vs. işlemediler. Edo'nun kendi hırsını izledik sadece, anlatılmayacaksa neden kabile yaratıyorsunuz? Ya da anlatılmayacak kadar önemsiz ise o halde Edo'yu daha yalın işleyebilirlerdi. Açıkçası ilk sezonda Baba'nın köle tüccarı ile olan kısacak sekansı bile Edo'nun hikayesinden daha derin hissettiriyor. İkinci sezonun temelde büyük hataları var ve bu kafada gideceklerse son bir, iki bölümün iyi olmasının anlamı kalmıyor.





  • Ben 2 sezonu da beğendim. Birkaç kişi dışında oyunculuklar gayet iyi. Savaş sahneleri de çok başarılı.

    Tek sıkıntı 2.sezon aşırı karanlık geldi bana. Özellikle gece sahnelerinde neredeyse hiçbir şey gözükmüyordu. Yönetmen, karakterlerle empati yapabilmemiz için böyle bir şey düşündü sanırım.

    Bu arada Edo Voss karakterinin Batista tarafından canlandırıldığını diziyi bitirdikten sonra fark ettim. Güreşçiyken de çok beğendiğim birisiydi. Diziye de baya yakışmış.

    Dizinin öyle bir konusu var ki isterlerse 7-8 sezon bile çekerler. Fakat Dünya genelinde çok da izlenen bir dizi değilmiş sanırım. O yüzden 3 veya 4 sezonda kalacakmış gibi duruyor. Bence 4 sezon olursa tam tadında kalmış olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani esnaf söyler ya, mal iyi... Dizinin çıkış noktası güzel ama ikinci sezon güç oyunlarına döndüğü için belli kitle bende dahil beğenmedik. İzlenirmi ? konu güzel, izlenir...

  • 1. Sezon zaten söylenecek söz yok tek kelime ile mükemmel izlerken ortamı öyle hissediyorsun ki sanki filmin içindesin böyle bir sezondan sonra umutlar çok yüksek oluyor 2. Sezonu iple çektik bekledik bekledik ama beklentimizin altında kaldı 2. Sezon kötümü asla degil ama beklenti çok yüksekti. Bakalım 3. Sezon nasıl olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boba voss, paris, tomaktocun(nasıl yazılır bilmiyorum), toad ve kraliçe hakkaten bunlar çok iyi oynuyor.Bunların sahneler hariç sarmıyor hele jason momoa dövüşleri ve hal hareketleri on numara adam sanki harbiden bobo voss.

  • 3. sezondan haber var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. sezon 26 Ağustos'ta dönüyor. Final sezonu olacakmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber. 1 yıl sonra yeni sezonun gelmesi sevindirici. Alışık değiliz böyle şeylere  

  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    yeni silahlar gelmiş, level atlanmış. ama en tehlikeli silahın kadın olduğunu bir kez daha görüyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    Bu dunyadaki en tehlike sey kadindir hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple TVyoutube
    The stakes have never been higher for Baba Voss (Jason Momoa) and his tribe, as a new form of warfare threatens to destroy the world as they know it. The final chapter of SEE begins August 26, only on Apple TV+ https://apple.co/_See SEE is set in a brutal and primitive future, hundreds of years after humankind has lost the ability to see. In season three, almost a year has passed since Baba Voss defeated his nemesis brother Edo and bid farewell to his family to live remotely in the forest. But when a Trivantian scientist develops a new and devastating form of sighted weaponry that threatens the future of humanity, Baba returns to Paya in order to protect his tribe once more. Starring alongside Momoa in the third season of SEE are returning ensemble cast members Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Archie Madekwe, Nesta Cooper, Tom Mison, Olivia Cheng, Eden Epstein, Michael Raymond-James, and David Hewlett. SEE is executive produced by Steven Knight, Francis Lawrence, Peter Chernin, Jenno Topping, Jim Rowe, Jennifer Yale, Anders Engström and Jonathan Tropper, who also serves as showrunner. The series is produced by Chernin Entertainment and Endeavor Content. Subscribe to Apple TV’s YouTube channel: https://apple.co/AppleTVYouTube Follow SEE: Instagram: https://instagram.com/SeeOfficial Twitter: https://twitter.com/SeeOfficial Follow Apple TV: Instagram: https://instagram.com/AppleTV Facebook: https://facebook.com/AppleTV Twitter: https://twitter.com/AppleTV Giphy: https://giphy.com/AppleTV Follow Apple TV+ Instagram: https://instagram.com/AppleTVPlus Twitter: https://twitter.com/AppleTVPlus More from Apple TV: https://apple.co/32qgOEJ Apple TV+ is a streaming service with original stories from the most creative minds in TV and film. Watch now on the Apple TV app: https://apple.co/_AppleTVapp Subscription required for Apple TV+ #SEE #Trailer #AppleTV
    https://www.youtube.com/watch?v=L2idzg4dBWU
  • Lawsford27 kullanıcısına yanıt
    çok güzel bir oyun serisi çıkabilir bu diziden, naughty dog 'tan beklerim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamda yeni sezon ne zaman çıkar diye düşünürken 5 gün sonra gelmesini gören ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDogus kullanıcısına yanıt
    4 gün

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.