Şimdi Ara

Sedona 740 mı Rockrider 8.1 mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kadro
    Çift katlı 6061 T6 alüminyum 8 yarış kadrosu ; "yarış" modeli; M bedende 1,850 kg. Hafif ve sağlam. Özel yapısı sayesinde iniş ve çıkışlarda yüksek performans sağlar.5 farklı boyu vardır. S ; M ; L ; XL

Maşa
    Yeni Rock Shox RECON Silver TK 100 mm maşa, gidonda Remote Lock-Out blokaj sistemi. Fren kolu yarım şekilde döndürüldüğünde blokaj sistemi etkin olarak ayarlanır.

Süspansiyon
    /

Vites sistemi
    SRAM X7 Ön vites
    SRAM X7 Arka vites; 9 vitesli:
    Push pull Sram X5 vites kolları.Shimano Deore M590 22x32x44
    K7 SRAM PG950 11x32 9 vitesli aynakolEn zorlu koşullarda bile yüksek performanslı vites geçişi.

Fren
    160 mm rotor ile birlikte Tektro Auriga comp 160 mm diskli fren. Her koşulda güç ve performans

Gidon
    Rockrider Comp 600/ 640mm yükseltilmiş gidon ile çok daha dayanıklıdır. Performansı düşürmeden rahatlık ve kontrol sağlayan yükseltilmiş gidon.

Gidon boğazı
    Rockrider COMP gidon boğazı, büyük çapıyla çok daha dayanıklıdır.

Gidon
    Aheadset VP furş yatağı.

Sele
    Yeni Rockrider COMP sele.

Sele mesnedi
    Rockrider COMP sele borusu

Tekerlekler
    Rigida Rockrider Comp 32 delikli jantlar, JT D041/D142 tekerlek göbeği, 2 mm inoks jant telleri, su geçirmez rulmanlar.

Lastikler
    Yeni Michelin Country Trail tekerlek.

Sedona 740 Fiyat:770 USD

KADRO 6061 ALUMINIUM 26
    BEDEN 16/18/20
    VİTES SAYISI 27
    MAŞA BLAZE RLORTA
    YATAK Shimano UN 26
    AYNAKOL Shimano FC-M391
    VİTES KOLU Shimano SL-M390
    FREN SHIMANO BR-M445
    ZİNCİR YBN S9C
    VİTES / ÖN SHIMANO ACERA FD-M390 VİTES / ARKA SHIMANO ALIVIO RD-M430
    KASET SRAM CS PG-950 11-34
    ELCİKVELOGİDON RACEFACE RIDE XC L RISER 620MM
    BOĞAZ RACEFACE RIDE XC
    SELE BORUSU RACE FACE RIDE XC
    JANT ÇEMBERİ NECO 142HAZNE / ÖNShimano RM35HAZNE / ARKAShimano RM35FURÇ TAKIMINECO 142
    PEDAL WELLGO LU C29
    SELE SEDONA 6076
    LASTİK SCHWALBE RAPID ROB 26X2.25

Sedona 740 mı Rockrider 8.1 mi ?? Sedona 740 mı Rockrider 8.1 mi ??

• Rock al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki bisiklette çok güzel.
    Ancak donanımlarına bakılırsa rockrider biraz daha iyi hatta daha daha iyi.
    Sedona bana daha hoş geldi ama tabi siz bilirsiniz hangi bisikleti alacağınıza.

• Rr 8.1

• eyvallah beyler. sedonanın görüntüsü tasarımı gerçekten çok hoş ama sadece tasarıma da para vermek istemiyorum ki rockrider ın da donanımları görüntü açığını fazlasıyla kapatıyor bence.

galiba kararımı verdim tekrar teşekkür ederim
  • Donanım ve ömür boyu kadro garantisi sebebiyle 8.1
  • RR bir yıldır dere tepe hemde tepe tepe kullanıyorum sadece arka göbekde hafif bir sürtme sesi var onuda garantiden değiştirceklerini söylediler.Tekeri istanbula yollamaya üşendim öylece kullanıyorum.bu yılki modelinden farklı olarak geçen yılki fiatı 1599 du vites kollarıda sram X7 ve freni avid elixir 3 gözüme çarpan değişiklikler bunlar az para verip yüksek konfigürasyon kullanmanın keyfi bambaşka :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rockrider 8.3
    5 yıl önce açıldı
    Sedona 300 mü Carraro 224 mü?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki bu bisiklet dağ bisikleti mi oluyor beyler ben şehir bisikleti düşünüyorumda ona göre alacam
  • Dağ bisikleti 29er almalı bence. İkisinide almazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2014ygslysşampiyonu

peki bu bisiklet dağ bisikleti mi oluyor beyler ben şehir bisikleti düşünüyorumda ona göre alacam

Evet bu bisikletler Mtb (Mountain bike) olarak gecer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • osiosborn kullanıcısına yanıt
    Herkesin görüşüne saygım var ama sırf mesaj sayısını arttırmak icin abuk şeyler neden yazılır anlamış değilim." Dağ bisikleti dedigin 29er olmalı" demek "araba dedigin dizel olmalı" demekten farksızdır.İstekler ve ihtiyaçlar farklıdır herkesin zevki de farklıdır.Ayrıca dag bisikletlerinde 29" tercih edilmez genelde çünkü jant telleri uzadıkça tele etki eden basınç artacagı icin telin kopması, jantın yamulması çok daha kolaylaşır.

• mtb 29 niye olmalı ki. benimki 26 hızsa hız manevraysa manevra.
    engelleri aşmak için se 26 engellerde tıkanıyor mu
    şarbayın dediği gibi jant tellerine gelen basınç yüzünden jant teli kopar yada kırılır sa 29 jant teli bulmak zordur ve pahalıdır.
  • Rr 8.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Herkesin görüşüne saygım var ama sırf mesaj sayısını arttırmak icin abuk şeyler neden yazılır anlamış değilim." Dağ bisikleti dedigin 29er olmalı" demek "araba dedigin dizel olmalı" demekten farksızdır.İstekler ve ihtiyaçlar farklıdır herkesin zevki de farklıdır.Ayrıca dag bisikletlerinde 29" tercih edilmez genelde çünkü jant telleri uzadıkça tele etki eden basınç artacagı icin telin kopması, jantın yamulması çok daha kolaylaşır.

quote:

Orijinalden alıntı: mavzerturk

mtb 29 niye olmalı ki. benimki 26 hızsa hız manevraysa manevra.
    engelleri aşmak için se 26 engellerde tıkanıyor mu
    şarbayın dediği gibi jant tellerine gelen basınç yüzünden jant teli kopar yada kırılır sa 29 jant teli bulmak zordur ve pahalıdır.

Yanlış biliyorsun abuk sabuk şeyler yazıyorsun. Araba dediğin kesinlikle dizel olmalı tabiki sadece haftasonları avm'ye gitmek için binilmiyorsa, yada zengin değilsen.

Kaliteli bisiklet üreticilerine bakarsan artık katologlarında 26"'den çok 29er'ler mevcut ve fiyatları 26lıkların 2 katından fazladır. Bu kaliteli dediğim firmalar bisikletleri artık rüzgar tünellerine sokuyorlar,

bunlar otamarsanda şahin üretmiyorlar jant teli eğilirmiş bunun mühendisliğini yapıyorlarki muhtemelen sizden benden iyi biliyorlar.

Dag bisiklerinde 29er tercih edilir eğer paran varsa çünkü dağ bisikleti engebeli arazide kullanılacağı için bisiklet engellerden az enerji harcanarak ve sürücüyü çok daha az yorarak geçebilir.

Ayrıca 29er bisiklerde çok daha büyük engellerden rahatlıkla geçerken, 26"lerde takla atabilirsin.

Bu işi profesyonelce yapanlara örneğin Sky Team'e bakarsan bisikletlerinin 29er olduğunu görürsün ki siz onlardanda iyi biliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osiosborn -- 15 Ağustos 2014; 8:21:09 >

• osiosborn kullanıcısına yanıt
    Tamam deyip geçiyorum.

• quote:

Tamam deyip geçiyorum.

Trek mtb takımıda kullandığı session 650b/26"lıkları bırakıp session 650b/27.5"'liklere geçiyor. Bunlarada tamam dersin.
  • Sizinle daha fazla muhattap olmak istemiyorum o yüzden mesajlarımı alıntilamazsaniz sevinirim.

• quote:

Sizinle daha fazla muhattap olmak istemiyorum o yüzden mesajlarımı alıntilamazsaniz sevinirim.

Tamam, bende sizinle muhattap olmak istemiyorum.
  • dikkatsiz kullanılırsa 29er de arazide takla atar.
    dikkate dayalıdır bunlar.
  • Decatlonu sevelim sayalım

Parçaları arasında bu kadar fark varken sedona almak ölü yatırım olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.