Şimdi Ara

SEÇUK ve MELO > MEİRELES ve TOPAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni transferimiz hayırlı olsun, inşallah çok başarılı olur, raul meireles iyi bir oyuncu, elimizdekiler belliyken beğenmeme lüksümüz yok zaten, 10 milyon euro edecek bir adam meireles, inşallah topalla çabuk uyum sağlarlar ve orta saha sorunumuz biter, orta saha günümüz futbolunda çok önemli, bunu herkes biliyor ve söylüyor artık, maçların kaderini orta sahanın ortasındaki oyuncular belirliyor, geçen yıl gsyi melo-selçuk ikilisi şampiyon yaptı, bu konuyu insanları kızdırmak için değil üzüldüğüm ve planlama hatası yaptığımız için açıyorum, topal ve meireles ikilisi için 14,5 milyon euro harcadık ve bence melo-selçuk ikilisinden daha iyi bir ikili oluşturamadık, bu yüzden galatasaray maçlarında gene onlar üstün olacak bana göre, topalın tek yönlü oluşu çok başımızı ağrıtacak, bu kadar para harcıyorken daha iyi bir ikili oluşturabilirdik, emre-meireles, meireles-lass, meireles-veloso, emre-lass gibi seçeneklerle melo ve selçukla baş edebilirdik ama bu şansı yaratamadık maalesef, veloso kieve 8 milyon euroya lass ise kiralık olarak rusyaya gitti, yani bu adamlara ekonomik olarak gücümüz yetiyordu ama olmadı, bence bu hata bize pahalıya mal olacak

• Emre - Meireless çok fantastik olurdu, mükemmel olurdu ama malesef önümüze bakacaz.

Bence uyum sağlarlarsa selçuk ve melodan daha iyi olacaklar ki hiç izlemedik bile daha durun.

Beni linçleyen felan olur ama Melo'nun o kadar iyi olduğunu düşünmedim hiç. Düşünemedim yani, izlediğim çoğu maçta takımın gazına gelip gol felan atıyordu, genel performansı maçlara dağılıma göre o kadar iyi değil.

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Ahh ahh emre-meireles olaydı...

Bu ikisini yan yana düşünemiyorum bileGelmiş geçmiş en iyi ikili olabilirdi

• Ne Melo ne Selcuk gecen seneki performanslarina ulasamayacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Ne Melo ne Selcuk gecen seneki performanslarina ulasamayacaklar.

müsil mi katıyosun yemeklerine ? ne bu kahinlik ?
  • Meireles ofansif, topu alıp diribling yapıcak bir oyuncu değil.Gattuso tarzı bir oyuncu, enerjik, agresif hırslı, dayanıklı.Hucum gücü tabi fenerdeki tüm ortasahalardan iyidir ama bir emre gibi, fernandes gibi, selçuk gibi yaratıcı değil.
    Kendi özelliklerinde çok kaliteli bir oyuncudur ama.Ve şu meloyu küçümsemeyi anlamıyorum, adama zamanında 30 M€ verilmiş, büyük takımı kaldıramamış.Meloyu çok küçümsüyorsunuz yahu, ofansif özellikleri Meirelesden iyidir Melonun.
    Melo mu meireles mi derseniz bir kıyaslama yapamam meirelesde çok iyi bir oyuncu ama Melo'nun uyumunu düşündüğümde takımımda istemem meirelesi.
    Selçuk-Topal veya Melo-Topal konusunda hiç değinmiyorum bile.
    Yani hertürlü Galatasarayın orta ikilisi isim isim baktığımızda da , uyumlarını düşündüğümüzde de daha ağır basıyor.
    Fenerin hucum hattı ise bizim önümüzde sow,kuyt,stoch,alex,krasic falan çok iyi ve yetenekli oyuncular burda fb ağır basıyor ama futbolda bu ortadaki ikilinin çok büyük önemi olduğu için GS yine daha şanşlı çünkü bunları oynatan ortasaha oyuncularıdır.Sen bu adamların istediğ pası atamazsan mesela bu oyuncular önüne pas ister sen bunların arkasına top atarsan verimli oynatamazsın bu isimleri.
    Örneğin Alex gelirse ortasahaya top almaya etkili olamaz, etkili olduğu yer cezasahası çevresi topu orda buluşturman gerekir.Veya sen sow un koşu yoluna değilde ayağına, kafasına top atarsan etkili olamazsın.

Özet geçmek gerekirse bir takımın en kilit oyuncuları bu oyuncular, tüm takımı oynatırlar.

• melo ve selçuk ikilisi gerçekten iyi bir ikili. ama şöyle bir durum var. meireles ve topal ikilisi defansım açıdan bu ikiliden iyi olduğunu düşünüyorum. ofans anlamında ise melo ve selçuk ağır basıyor. iki takımı bu ikilisinden ziyade genel ofans anlamında değerlendirelim. zaten defansif açıdan gsden çok daha iyi olduğumuzu düşünüyorum.

bizim kanatlarda krasic ve stochun oynadığını varsayarsak. gsde de hamit ve amrabat(emre çolak)tın oynadığını düşünürsek. burda ciddi fark yaratacağımızı düşünüyorum.

sow ve kuyt ikilisinin son vuruşları gsnin forvet hattından çok daha iyi. ama umut ve elmander(burak) bizimkilerden çok daha diri ve rakip savunmayı yıpratan cinsten.

son olarak bu sene ligin son durumunu belirleyen faktörün aykutun fantezilerinin olacağını düşünüyorum :) kadromuz son haliyle 4-4-2 için çok uygun. aykut fazla kurcalamazsa, kondisyon olarakta iyi olursak gs ile son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi veririz diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Emre - Meireless çok fantastik olurdu, mükemmel olurdu ama malesef önümüze bakacaz.

Bence uyum sağlarlarsa selçuk ve melodan daha iyi olacaklar ki hiç izlemedik bile daha durun.

Beni linçleyen felan olur ama Melo'nun o kadar iyi olduğunu düşünmedim hiç. Düşünemedim yani, izlediğim çoğu maçta takımın gazına gelip gol felan atıyordu, genel performansı maçlara dağılıma göre o kadar iyi değil.

Hocam ferdi-meireles nasıl olurdu?arkasında topal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zamanda ben derim ki

---------meireles--topal-----------
    -krasiç--kuyt--sow-----stoch-----

----------melo----selçuk----------
    -hamit---elmander-umut-amrabat'tan iyi

oyunu oynayan takımdır isimler değil.şuan takım olan aşağıdaki,isim olanlar ise yukarıdaki.
    İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikaj

quote:

Çünkü 2 topçu da ulaşabilecekleri en üst düzeyde oynadılar geçen sene. Geçen sene takımı sırtlayan 3 adamdan 2si bunlar. 3. de Elmander zaten. Geçen sezonki performanslarına ulaşacaklarını düşünmüyorum
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • mehmet topal bütün maç ceza sahası dışından birtane abanması dışında koca bir 0. meirelesi izleyip göreceğiz fakat selçuk meirelesten atak olarak iyi, savunma olarak eksik bir oyuncu bence. fakat hangi 2liyi seçersin diye sorsalar hepsindede melo-selçuğu tercih ederim.

quote:

quote:

Çünkü 2 topçu da ulaşabilecekleri en üst düzeyde oynadılar geçen sene. Geçen sene takımı sırtlayan 3 adamdan 2si bunlar. 3. de Elmander zaten. Geçen sezonki performanslarına ulaşacaklarını düşünmüyorum

Tamamda şimdi geçen sene ki başarıyı getirip Melo-Selçuk'a yüklersen yanılırsın. Geçen sene bu takımda herkes birbirinden harika oynadı. Bu harikanın içinde daha çok parlayan futbolcular olabilir ama şampiyonlukları takımlar kazanır ki bizde de öyle oldu. Orta saha önemlidir ama omurga daha önemlidir. Bir takımın ilk 11'i belli olmalı diğerleri onu zorlamalı. Kadro istikrarı ve birazda şans.

• Başlığa katılıyorum.

quote:

quote:

Ulaşmasa da olur,ki bence de ulaşamayacaklar.Daha fazla iş yapan/iş yapacak olan adamlar var bu yıl.Geçen sene iki kanat da ölüydü,Melo-Selçuk ekstra bir performans gösterdi tüm takımların göbeğini darma duman ettik.Bu sene Amrabat var,Hamit var.Melo-Selçuğun yükünü paylaşacaklardır zaten geçen yılki gibi olmaz.

• Meloyu beğenmeyenler olmuş ama geçen sene maçlardaki performansına bakacak olursak resmen çağ atlattı. Her topta Melo vardı desek yalan olmaz.Üstüne 12 gol attı bu adam.Geçen sene tam anlamıyla kanat oyuncumuz yoktu hep orta sahayı kullandık ve ön planda olmaları doğal.Şimdi tam anlamıyla kanat oyuncularımız var ve geçen seneye oranla biraz daha geri planda olabilirler. Melo geldiğinde kimse ondan 12 gol beklemedi defansif yönü düşünüldü ama adam hem defansta inanılmaz işler yaptı hem 12 gol attı. Selçuk-Melo ikilisi bu takımın kilididir.
    Oyunun kanat yönüne bakarsak her iki kanatta da Fenerbahçe üstündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

kadrolar açısından birbirinden çok farkı olmayan denk diyebileceğimiz iki takım var. kimin daha iyi olduğunu ise ilerleyen haftalarda göreceğiz...

Kağıt üzerinde Fenerin kadrosu daha iyi ama iş çim sahada bitiyor

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Ahh ahh emre-meireles olaydı...

aynen Kimse derse desin emre çok büyük topçudur bana göre şu an oynayan Türk futbolcular içerisinde (mesut hariç) en verimlisi takımın en önemli ismiydi. İkisi olsa lige ambargo koyardık.
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.