arkadaşlar 3. bölümdü galiba daha orayı bile geçemiyorm bu second sight zor oyun yaw...
o 3. bölümde goriller kafese kapatılmış... onu bölümü nasıl geçeceğim????
O bölğmğ görünmezlik özelliğimizi kullanarak geçiyoduk ama tam olarak ne yaptığımızı bilmiyorum.Ama o gorillerin ortasındabi oda vardı o odada biprofesor vardı onu bayılttığıma eminim.
Bende bu oyunda Madness bölümünde takılmıştım sinirlendim sildim
Arkadaşlar bu oyunu tam çözümü var mı? Ben daha ilk etapta takıldım:)
Dostum bu oyun çok zor hakkatten. Var tam çözümü ama yabancı ingilizce sitelerden....
Türkçe İstiyoruuuuuuuuuuuz!!!!!!!!!!!!!!
beyler o oyun süper yaa gorillere görünmedenn odaya gircen alman gerekennn bişi var onu al ama bilimadamını hallet ama hemn alarma basıyoo:d benn ccookk ilerlediimmmm ben o oyundaa biter bikaççç bölüm sonraa herhalde..:d
arkadaşlar oyunu epey bi ilerlettim. teamwork bölümünü geçtim sonra yanımdaki hatunu bi akıl hastanesine kapattılar onu kurtardım sonraki bölümde bi bina içinde kaldım ne tarafa gitsem adamlar beni bulup alarm veriyor naapıcam, nere gidicem şaşırdım görünmezlik de bi yere kadar gitti valla.... :) şu oyunun türkçe çözümü yok mu yaaa??? oyun çok güzel ve değişik.
Arkadaş bir hastaneye girip bilgisayarın başındaki güvenlik görevlisini mi öldürdün orda mı takıldın...
dostum eger aynı bölümden bahsediyosak ara görüntünün başında reception gibi bi yerde güvenlik görevlisne silaha vurup başlıyo eger orasıysa bölüm deki bilgisayarlardan bi sunum açcaksınn anfi gibi bi yerde izleyince geçiyor yapman gerkn disket bulcaksın ve pclerdeki bi videoyu diger pc ye atcan o disketle sonraa anfiye girince bitiyo bölümmm
quote:
Orjinalden alıntı: Climanjaro
arkadaşlar oyunu epey bi ilerlettim. teamwork bölümünü geçtim sonra yanımdaki hatunu bi akıl hastanesine kapattılar onu kurtardım sonraki bölümde bi bina içinde kaldım ne tarafa gitsem adamlar beni bulup alarm veriyor naapıcam, nere gidicem şaşırdım görünmezlik de bi yere kadar gitti valla.... :) şu oyunun türkçe çözümü yok mu yaaa??? oyun çok güzel ve değişik.
evet o bölümü de geçebildim nihayet. ben videoyu pc başından izlemeye çalışıyordum meğer arka tarafta kocaman sunum odası varmış :):):):) şimdi sıradaki bölüme geçtim bir siteden oyunun çözümünü buldum ama ingilizce. burdan baktığımda önümde sadece 4 bölüm kaldığını görüyorum ha gayret bitirecez inşallah ....
sonra bu oyunu tekrar sil baştan oynamak lazım yaaa. harika. hele insanları boğmak çok zevkli oluyor. ya da hologramı gönderip bir düşmanın içine girip, sonra o düşmanla diğerlerini öldürmek daha zevkli benim enerjim bile gitmiyor heehehe
artık gerek kalmadı yardıma nihayet bitirdim. oyun 10 üzerinden puan vermek gerekirse oynanabilirlik çok iyi olmasına karşı kamera açılarından biraz zayıf kaldı ama gene de 7-8 gibi bir değer verilebilir.
özellikle farklı bir tarz olması da oyunu oynanabilir yapan bir başka özellik oluyor.
ya arkadaşalr bu oyunda save olayı nasıl oluyo.. bolumde bi yerde kalıyoz chekpoint felen dio ama ordan nasi başlıcaz bidaha..
en baştan bolum başından başlıyom.. hep
yok mu yahu şu oyunun save olayını bilen biri..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme