Şimdi Ara

Seçkin Film Tavsiyeleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  •  Seçkin Film Tavsiyeleri


    Çocuğunuzun hayatı için ne kadar ileri gitmeyi göze alabilirsiniz?
    Mladen ve Marija’nn mutlu bir evliliği vardır, oğulları Nemanja’yı ise herşeyden çok sevmektedirler. Ancak Nemanja birgün ansızın kriz geçirir ve tetkiklerde oğlanın nadir görülen bir kalp rahatsızlığı ortaya çıkar. Tek çözüm yurtdışında ameliyattır, fakat ne ailenin ne de arkadaşlarının bu kadar parası yoktur. Tek çareyi gazeteye ilan vererek yardım istemekte gören çift çok garip bir teklifle karşılaşır. Birisi tüm ameliyat masraflarını üstlenecektir, ancak karşılığında birini öldürmeleri gerekmektedir..

    http://www.imdb.com/title/tt0478813/




     Seçkin Film Tavsiyeleri


    Üç kağıtçı Moses Pray buhranlı yılların hüküm sürdüğü yıllarda altın dişinin ardına sakladığı parlak gülümsemesi, bir araba dolusu gösterişli İncil'i ve dul kadınlardan oluşan bir liste dolusu isimle Kansas’ın yolunu tutar. Yanına 9 yaşında sigara içen kimsesiz Addie'yi de alır. Çok geçmeden aralarına eğlenceli ama nevrotik Trixie Delight katılır, ama bu Addie'nin keyfini kaçırır. Bu ikilinin arasına kimse girmemelidir!

    http://www.imdb.com/title/tt0070510/




     Seçkin Film Tavsiyeleri


    Jacob Petersen hayatını sokak çocuklarına adamış bir yetimhane müdürüdür. Ancak, çok değer verdiği bu yetimhane kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığında bir anda kendisini sıradışı bir teklifle yüzyüze bulur.Danimarkalı bir işadamı olan Jorgen, Jacob’a 4 milyon dolar teklif eder ancak bir de şartı vardır: Sadece Jacob Danimarka’ya dönmekle kalmayacak aynı zamanda Jorgen’in kızının nikahında önemli bir rol oynayacaktır. Bu teklifle Jacob, hayatının ikilemiyle yüzleşmek zorundadır!

    http://www.imdb.com/title/tt0457655/




     Seçkin Film Tavsiyeleri


    1959 yılında, pek çok insanı öldürmüş bir katil olan Kit (Martin Sheen) ile yeni kız arkadaşı Holly (Sissy Spacek), Güney Dakota'dan Montana'ya giderken suç ve cezanın hayal alemine dalmış kendi halinde bir çifttir. Gerçek mermi kullanırlar ve insanları öldürürler ama herşey aslında onlar için bir oyundur.

    http://www.imdb.com/title/tt0069762/




     Seçkin Film Tavsiyeleri


    Ağır sanayi işçileri Bill ve Abby güneye doğru daha iyi bir iş bulmak için yola çıkarlar. Yanlarında manevi kardeşleri saydıkları Linda da bulunmaktadır. İki kardeş olduklarını söyleyen Bill ve Abby büyük bir çiftlikte mevsimlik işçi olarak çalışmaya başlarlar. Toprak sahibinin Abby'ye olan duygularının farkında olan ve onun ölümcül bir hastalığa sahip olduğunu şans eseri öğrenen Bill, zengin olmanın yolunu bulduğunu düşünür. Gerçekten de kardeş gibi davranarak çiftlikte kalan ve ardından toprak sahibi ile evlenen Abby, bir süre sonra Bill ve eşi arasında kalmaya başlar. Abby'ye aşık olan Bill ise gün geçtikçe bu evlilikten rahatsızlık duyacak ve olmadık işlere başvuracaktır.

    http://www.imdb.com/title/tt0077405/




    Birkaç öneride de ben bulundum
    Özellikle Terrence Malick filmleri izlenmeli




  • Maria Larssons eviga ögonblick

     Seçkin Film Tavsiyeleri


    Ölümsüz Anlar Everlasting Moments filmi Dram kategorisinde Jan Troell yönetmenliğinde hoş bir 2008 İsveç Filmidir..Oyuncular Maria Heiskanen, Mikael Persbrandt, Jesper Christensen şeklinde sıralayalım..1900ların başında İsveçte halkın savaş ve yoksullukla boğuştuğu sosyalist hareketlerin yavaş yavaş kendini göstermeye başladığı bir dönemde işçi sınıfından bir ailenin yaşamlarına şahit oluyoruz..Alkolik kocasının davranışlarından bunalan Maria piyangodan kazandığı fotoğraf makinesini kullanmaya başlayınca hayatının bir anlamı olduğunu yavaş yavaş keşfetmeye başlar..Tüm yaşadığı zorluklar arasında fotoğraf çekmek Maria için tutunabileceği ufak bir umut olmuştur..
    İsveçte sosyalist hareketlerin ortaya çıkmaya başladığı dönemi bir aile üzerinden başarılı bir şekilde anlatan Ölümsüz Anlar; kadının aile ve toplum içindeki yerine işçi sınıfının yaşadığı politik ve ekonomik baskılar gibi konulara da değiniyor..Film, İsveçin adayı olarak Oscar yarışına da gönderilmişti..

    http://www.imdb.com/title/tt0961066/




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.