Şimdi Ara

Seçimime Yardımcı Olabilirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir süredir telefon arayışındayım ve 3. yılını doldurmak üzere olan General Mobile Discovery 4 Gb. modelini kullanmaktayım.

    Bütçe olarak en fazla 1200 ₺ ayırabiliyorum. Gittigidiyor % 10 indirimim var dolayısıyla bu siteyi kullanmayı düşünüyorum. LG dışında ithalatçı garantisi olayına takılmıyorum. (G4 modeli için Delta Servise mail attım bootloop probleminin yeni serilerde de devam edip etmediği ve firma olarak bu tür arızalarda işlem prosedürlerini sordum maalesef açıklayıcı yanıt alamadım. Sadece inceleme neticesinde yanıt verilebileceğinden ve arızanın her sürüm için olabileceğini belirttiler)

    Kullanım alışkanlıkları olarak'ta bankacılık uygulamaları, facebook, whatsapp, navigasyon, ofis vb. uygulamalar kullanıyorum. Fazla oyun alışkanlığım yok ama boş zamanlarda vakit geçirmeye yönelik takıldığım oyunlar olabiliyor. Kamera benim için çok çok önemli değil telefonun 24 saatlik periyodu rahatlıkla çıkarabilmesi benim için önemli zira arama kurtarma personeliyim görev gereği uzun süreli kullanımlar olabiliyor. Son ve en önemli olanda sorunsuzluk.

    Kendimce yapmış olduğum tespitlerde marka model olayını 4 'e düşürdüm.

    Huawei G8 - 1.226 ₺ Huawei Türkiye garantili bulunabiliyor. 1.040 ₺ 'ye mal edilebiliyor.

    Huawei Honor 7 - 1.299 ₺ Huawei Türkiye garantili bulunabiliyor. 1.100 ₺ 'ye mal edilebiliyor.

    Lenovo Vibe P1 - 1200 ₺ Lenovo Türkiye garantili bulunabiliyor. 1.020 ₺ 'ye mal edilebiliyor.

    General Mobile 5 Plus - Ön siparişte ve Nevşehir'de göremedim telefonu bu yüzden almayı düşünmüyorum.

    Huawei telefonlar daha güncel anladığım kadarıyla parmak izi ve tasarımları çok hoşuma gitti. Fazla kullanıcısı yok kullanım süresi bilgisi kısıtlı ve SAR değeri olayı yüksekmiş malesef. Lenovo 'da evkur 'da görebildim fazla inceleyemedim zira elemanlar alıp kaçakmışım gibi davranınca fazla uzatamadım.

    Arkadaşlardan ricam yukarıdaki modeller yada önerebilecek modellere göre hangi telefonu almalıyım. Teşekkürler.



  • Hocam sizin tarif ettiğiniz telefon vibe p1.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

    Hocam sizin tarif ettiğiniz telefon vibe p1.

    Teşekkürler ilginiz için hocam
  • bende bahsettıgınız adaylar ıcınde vıbe P1 alırdım.
  • G4 alın bence cok satan bir telefon dedıgınız problemı ılk defa duydum. Yenıden GM almayı dusunmenız de benı sasırttı. Biliyorsunuzkı ekranda leke yaparak garantıden degıştı cogu ekran cogunda da darbe almıs dıye reddettıler ve tuketıcı haklarına basvuranlar yıne de garantıden değiştirdi Discovery ekranlarını. Her ıkı yılda bir ekran değiştirip 100 TL masrafla zaten telefonun bir anlamı kalmıyor.
  • BU indrimler mağaza mı yoksa size mi özel?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crauls

    bende bahsettıgınız adaylar ıcınde vıbe P1 alırdım.

    Teşekkürler hocam Cuma günü indirim için son gündü Lenovo Vibe P1 aldım.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

    BU indrimler mağaza mı yoksa size mi özel?


    Gittigidiyor %10 indirim tanımlamıştı. Başka bir iptal olayından da indirim vardı 1.000 ₺'ye maloldu üründehttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lenovo-vibe-p1-32gb-lenovo-turkiye-garantilidir-220803280?urvid=53126911 bu linkeki ürün.

    quote:

    Orijinalden alıntı: sasnaily

    G4 alın bence cok satan bir telefon dedıgınız problemı ılk defa duydum. Yenıden GM almayı dusunmenız de benı sasırttı. Biliyorsunuzkı ekranda leke yaparak garantıden degıştı cogu ekran cogunda da darbe almıs dıye reddettıler ve tuketıcı haklarına basvuranlar yıne de garantıden değiştirdi Discovery ekranlarını. Her ıkı yılda bir ekran değiştirip 100 TL masrafla zaten telefonun bir anlamı kalmıyor.


    LG G4 almadım hiçte düşünmedim zaten, bootloop arızasını nasıl duymadınız bilemiyorum LG 'nin kendisininde kabul ettiği anakart arızası birçok konuda bahsedildi LG Türkiye değişim vs. verdi ama ithalatçılar kullanıcı hatası vb. nedenlerden 600 ₺fiyat çıkardı.
    sorunlar içindehttp://forum.donanimhaber.com/m_114111685/tm.htm ,http://forum.donanimhaber.com/m_113937740/tm.htm ,http://forum.donanimhaber.com/m_115514600/tm.htm

    General mobile discovery 4 Gb. modeli evimizde 2 tane var benim şu andaki telefonum ilk serilerinden 2 yıl 8 ay oldu alalı soket arızası yaşamadım geçen yıl garantinin dolmasına 1 ay kala ekranın sağ üst köşesinde sararma nedeniyle servise gönderdim. Panel değişip geldi kargo dahil hiçbirşey ödemedim eşmin telefonunu 2013 Eylül ayında aldım onda hç problem yaşanmadı tek sıkıntımız yetersiz bellek olayı root işi nedeniyle onu atlatamadık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oiven -- 1 Mayıs 2016; 15:10:00 >
  • Vibe P1.
  • Benim de aklımda attığınız linkteki vibe ürünü var da orda taksit sçeeneği de görünüyor. Oysa diğer sitelerde taksit yapılamıyor. ANlayamadım, gittigidyorda taksit olabiliylr mu telefonda yani?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

    Benim de aklımda attığınız linkteki vibe ürünü var da orda taksit sçeeneği de görünüyor. Oysa diğer sitelerde taksit yapılamıyor. ANlayamadım, gittigidyorda taksit olabiliylr mu telefonda yani?

    Hocam taksit ticari kartlara oluyor, sizin kartınız ticari kartsa alabilirsiniz 9 taksite...

    Yalnız benim şansım Teb Bonus kart oldu hem 50 TL. bonus kazanacağım hemde Türk Ekonomi Bankasının sıfır faizli 6 ay ödemeli 1000 ₺ kullanma olayı var Cuma günü o işi de hallettim 1000 ₺'yi 6 taksitte ödeyeceğim

    Dün Bimeks 'de inceledim teşhir dahi olsa güzel geldi telefon gözüme gerçi huawei 'ler daha şık duruyordu ama bu ürün daha kullanılabilir gibi duruyor.
  • coolaly kullanıcısına yanıt
    Aldım hocam pazartesi günü elimde olacak inşaallah.
  • p1,

    sıcak fırsatları takip ederek al hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lnsurgent

    p1,

    sıcak fırsatları takip ederek al hocam

    Tavsiye için teşekkürler gittigidiyor %10 indirim ile aldım hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oiven

    quote:

    Orijinalden alıntı: lnsurgent

    p1,

    sıcak fırsatları takip ederek al hocam

    Tavsiye için teşekkürler gittigidiyor %10 indirim ile aldım hocam.

    iyi yapmışsınız, Hayırlı olsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.