Kardeşim bu kadar sorunu suan devleti yönetenler yaptı zaten. Bunlara aynı şekilde yetki mi vermek gerekiyor yani? Tecrubelilerse o zaman harekete geçip duzeltsinler hadi o zaman. Bu hükümet acilen değişip artık özümüze dönmemiz gerekiyor saçmasapan ideolojilerle iligimizi kuruttuklari yetmiyor mu? Yeni yönetim elbette hemen duzeltemez akp ilk kez gelse gene duzeltemez zaten. Ama zamanla bu illet zihniyetten kurtulacağız. Ülke boka sarmış durumda su an ve daha kötü günler kapıda bunlar varken. Röportajda Erdoğan'a soruyor kadın ulkenizin ekonomisi kötü erken seçim falan diye. Erdoganin verdigi cevap bana niye soruyorsun diyor. Sence bu adam mı tecrübeli? Algiyla 20 yıldır ekmek yiyorlar bizi de ekmeginden ediyorlar hala uyanamadiniz akpnin yaptığı şeylerin hepsi algı icraat yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Seçime kadar sabrediyorum (2. sayfa)

-
-
Ve dahi bu ülkede şu an 10 milyon yabancı var :D bu yabancıların bir kısmı senin ülkeninin hükümetini bile belirleyebilecek sayıda oy kullanırlarsa, elin mültecisi senin seçiminde oy kullanacak öyle bir ülke işte burası. Merkel para veriyor erdoğana erdoğan da mülteciyi göndermicez diye bağırıyor. Senin tecrübe dediğin şey bu mudur. Güvenlik sorunu var ülkede yarın bir gün benim senin karına çocuğunun başına bu suriler afganlar saldırsa ne düşüneceksin? Hala aynı şeyleri söyleyebilecekmisiniz?..
-
10 sene önce desen haklısın derdim lakin şuanki durum bambaşka, geçmişi arar olduk
-
En azından eğitimime Türkiye'de devam ederim. Ben mezuna olana kadar ne olacağı malum değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yabancı sermaya için iktidar solcuymuş, işidmiş farketmiyor. dünya diktatör dolu yabancı sermayenin aktığı. önlerine yatıyorlar (bkz idi amin ya da suudiler. kim ses cıkarabiliyor suudilere herifler adam doğradı istanbulda gündüz vakti kimse bir şey diyemedi? ya da diger zengin arablara ? dubai yabancı dolu ). sermaye dediğin paranın kokusunu alınca gelir. parasını kazanır gider. akp ile yabancı sermaye geldi de noldu ilk krizde (ki 2008 krizini ya da covid krizini biz cıkarmadık) ya da ilk vergi kolaylığı bitince paraları cekip gittiler. RTE bugün avrupaya 2 güzel söz eder, kendini biraz tutar yine gelir avrupalı yatırımcı.
bu ülkenin fundamental sorunlarını öyle 1 2 yılda kimse duzeltemez. bunun için nesil geçmesi gerekiyor. ha sen pollyannacılık yapmak istiyorsan sorun yok. yine haftada 40+ saat calısıp aylık 400 500 dolar min. wage ile yaşayacaksın forumda hayat çok kötü diye konular acııcaksın. hiç bir iktidar seni kurtarmaz, seni zengin etmez.
2000lerden 2010lara kadar kimse türkiyenin ekonomisine kimse laf söyletmiyordu (yabancı basın dahil), herkes türkiye şahlanıyor zenginleşiyoz diyordu, ama her sene vergi üzerine vergi geliyordu.. dolar 1 -2 arasındaydı, şimdi bile forumda tüm ergenler o dönemleri arıyor çok matahmış gibi. foırumda kaç kişinin ailesi zenginleşti bu geçmiş dönemde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 20 Nisan 2022; 22:33:32 >
-
Bende çok merak ediyorum 2023 seçimlerini görmeden ölmesek bari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi seçim? 2071!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X