Sosun yarı fiyatına düşecek Lord Yarkan evcilleştirelecek Tg bi çıkışta 4tane çıkacak Yaratıklar hp pot yükletmeme zehrini atamayacak Thiefler sanal traderları soyacak Hunterlar için özel yerler kurulacak Kervancılar için özel yollar yapılacak. Görevler daha çok exp verecek. Elixir basıldığında silah yanmayacak.
"Oylar benim olursa bunlar yapılacak." Not:Partim SP(Silkroadçılar Partisi)
Böyle bir oyun olsa zaten ben oynamazdım hiç tadı olmazdı ki
ben cem uzana verecem premiumu 1 ytl yapacakmıs
bütün oylar sana
CHP alır gibime gelio cem uzanyalanciparti soleyemde kandırcak basbakanoluınca bi bok olmucak
kafayı yiyecem harikiri yapcam şimdi salak salak konuşmayın hasta etmeyin adamı ya açtığınız konulara bi bakın bir kontrol edin kaç yaşındasınız siz ya cırığı çıktı ya ne kadar geri..... adamlar türedi burda
Ortalıkta senin aday olduğun bi seçim olsa neyse.... Nedir bunlar anlamadım Memleketin dertleri insanları kotu etkılemıs herhalde..
Bari alta gülen yüz falan yapsaydinda insanlar geyik sanip gülüp geçselerdi
quote:
Orjinalden alıntı: Framcis_Ryan
kafayı yiyecem harikiri yapcam şimdi salak salak konuşmayın hasta etmeyin adamı ya açtığınız konulara bi bakın bir kontrol edin kaç yaşındasınız siz ya cırığı çıktı ya ne kadar geri..... adamlar türedi burda
Katılıyorum
Nomad kilitle su konuyu
yeter ya aynı şey 4 kez verilirme allah allah yeterve bende her 10 dk da bir bieşy çıkarıcam
gülmekten karnıma kramp girdi
yaa kaç kere verdiniz şu konuyu yeter yaaa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme