Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (397. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.431
Cevap
198
Favori
1.205.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • random35 R kullanıcısına yanıt
    Yazılarımı okumadan cevap verdiğin belli kendi yeğenim ve arkadaşımın kızını bizzat kendim Sahit olarak iyileştirdi inanıp inanmamak sana kalmış araştır diyorum onuda yapmıyorsun kendin bilirsin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • random35 R kullanıcısına yanıt
    Sülalemde hiç kimsede yok bu illet. 2 yıl önce ağır bir stres geçirdim ondan sonra patlak verdi. Sülalede bu hastalığa ve kelliğe yakalanan ilk kişi ben oldum. Yani sebebi sadece genetik değil. Bir çok şeyin sebebi stres.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Formülü verse bizde iyleşsek bende duymuştum o adamı sedefi iyi ediyor diye izmir taraflarındada böyle koca karı ilacıyla tanıdığım sedefi yendi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt

    TIP Literatürünün çözüm bulamadığı, hastalığın altında yatan ana sebep gen mutasyonu olduğu ve bu mutasyonu çözmek için genlere müdahale edilmediği sürece atomuda parçalasan tedavi olamazsın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

    Stresden kaynaklansa toplumun en az %30-%40ında görülmesi gerekmezmiydi hocam ?

    Senin DNA'nda egzama var ise stres sadece tetikliyor ama hastalığın oluşmasındaki ana sebep gen mutasyonu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Bende bu hastalığı yaklaşık 17 yıldır çekiyorum. 11 yıllık sağlık personeliyim. Yıllardır da ara ara bu hastalığı araştırıyorum. Genetik+bağırsakların bozulmasıyla tetiklenen bu hastalığın şuan için bulunmuş bir çaresi yok. Kendim geleneksel tıp ile de uğraşıyorum. Yaklaşık 100 yıl öncesine ait ecza-tıp kitaplarından birinde rastladığım bir sebore tedavi tarifi (yüz ve saç için ayrı) ile saç ve yüzümde kaşıntı kızarıklık kepeklenme gitti. Saç için 5 gün kürü yaptım. 3 hafta hiç hasta değilmişim gibi ne kepek oldu ne kaşıntı. 3 haftanın sonunda yavaştan kepek ve kaşıntı geri geldi sonra bir iki gün daha yaptım. Şuan bir haftadır hiçbir dermatit belirtisi halen yok. Bu sırada hiçbir perhiz de özellikle yapmadım ki etkisini göreyim diye. Muhtemelen 3 haftada bir kürü uygulayacağım. Yüz içinde 3-4 günde bir sürdüğüm bu doğal kür ile eski cildime kavuştum. Ama maalesef bağırsak temelli olduğundan tamemen kurtulamayacağım anlaşılan. Ama şuan bu hastalık hayatımda dert olmaktan çıktı. Buraya yazma sebebim hayattan soğutan bu hastalığa yakalananların hayatını geri kazanması benimde bu işten azda olsa gelir kazanmam. İster gelin elden alın. Beğenmez iseniz paranız iade olsun. İsterseniz kargolayayım. Çevremde de 2-3 kişiye daha yeni hazırladım vereceğim 1-2 güne. En hızlı hastalara nasıl ulaşırım diyordum, burası geldi aklıma. Yani şimdi nasıl güvenilirlik sağlayabilirim bilemedim başka, gelin evime çay kahve ikram edeyim. İstanbul da yaşıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Hatta güvenilir olması adına buraya yazıp talep eden ilk 5 yıldızlı 2 kişiden birine saç diğerine de yüz için kürleri hediye vereceğim. Sonra buraya etkisini düşüncesini yazmak şartıyla.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • her şeyi denedik hocam yüz kızarıyor kepekleniyor geçici oldu hatta işe yaramadı. bir de sizi deneyelim son çare. ne kaybederiz.içeriği nedir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okadar iddaa ediyorumki bunun gibisi ile karşılaşmadanınız. Sadece deneyin lütfen. 5 yıldızlı biri yazmadı ama 4 yıldızlı size ücretsiz vereceğim. Bana mesaj atarmısınız adres bilgilerinizi. Birde saç veya yüz seçiniz. İçerik olarakta ardıç katranı ve kükürt bileşenlerini söyleyebilirim. Diğerleri bende saklı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mozaydin897 M kullanıcısına yanıt

    Milleti tokatlamakla uğraşma hocam tamam ticaret ama başka şeyler yap git simit sat başka şeyler al-sat yap ama milletin hastalığından faydalanmaya kalkışma.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • random35 R kullanıcısına yanıt

    Adam gelmiş kür bilmem ne diyor elma sirkesini al veya karbonat sür aynı işlevi görüyor zaten temiz deri çıkıyor, millet bundan değil hastalığın kronik yani kalıcı olarak iyileşmemesinden şikayetçi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • random35 R kullanıcısına yanıt
    Öncelikle temiz deriden bahsetmiyorum. Mesela saç için 3 haftalık kaşıntı olmamasından, kepek olmamasından, kızarıklık olmamasından bahsediyorum. Aranızdan ilk yazan yüksek yıldızlı yani güvenilirliği yüksek kişiye bedava göndereceğim. Oda size dönüş yapacak diyorum. Evime davet ediyorum. Dolandırıcı 3 kuruş için evine de davet etmez herhalde. Bu illetten okadar bıkmışsınki ki, kim ne derse desin dolandırıcı etiketi basıyorsun. Amacımıda mertçe söylüyorum, insanlar binlerce lirasını hastane Dr yollarında harcayacağına, en azından 3 hafta süren, ama hiç hasta değilmiş gibi sağlıklı cilde kavuşturan bu küre, cüzi miktarla kavuşsun. Bu formülü kafamdan uydurmadımki. Eski kitaplardan tercüme ederek günümüz ilaçları karşılığını bularak yaptım. İstersem kaç kişiye verdim iyileşti de diyebilirdim. Ama daha dün 1 kişiye verdim. 35 gündür kendimde görüyorum etkisini. 3 aylık araştırma neticesinde 17 yıllık hastalığımı çözmüş olmanın heyecanıyla bir an önce bu hastalıktan muzdarip olanlarda rahatlasınlar 10x parayı işe yaramayan şeylere vereceğine 1x bana versinler diyorum. Onca Dr bilmiyorda ben mi biliyorum? İlaç sektörlerin ne menem birşey olduklarını bu hastalığa sahip olanlar daha iyi bilirler. Ben buraya ne yazarsam yazayım, Bu forumdan yüksek yıldızlı güvenilir kimseler talep edip sonucunu yazmadan inanılmayacağını biliyorum. Bende olsam inanmazdım. Ama açıkça denemesi için ücretsiz vereceğimi söylediğim halde dolandırıcı damgasını da vurulmasını, forum okuyucuların takdirine bırakıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Ben buraya daha önce de yazmıştım 15 yıldır bu illet ile uğraşıyorum diye. Denemediğim yöntem kalmadı en sonunda da tek geçici çözüm olan elma sirkesine geri döndüm.

    mozaydin897 nickli arkadaşın yazdıklarını okuyunca onu da denemekten ne kaybederim diyerek arkadaşa özelden yazdım. Sağolsun benim deneme yapma teklifimi kırmadı ve kabul etti. Bugün bahsettiği karışımı alıp deneme yapacağım ve sonuçlarını da buradan paylaşacağım.

  • mozaydin897 M kullanıcısına yanıt

    Yanlış anlamayın. Ama içeriğini dahi bilmediğimiz bir karışımı neden yüzümüze sürelim? Bu işin bir sürü prosedürü var. Yani siz dolandırıcısınız falan demiyorum ancak bu da öyle basit bir iş değil. İyileştiriyor da olabilir ama mesela nereden bileceğiz içerikte kortizon olmadığını?

    Ya da bundan kurtulalım derken başımıza başka bir musibet çıkmayacağını?

    Bu iş suç. Başınız derde girer. Yarın biri alır yüzünde belki bu kürden bağımsız dahi olsa bir şey çıkar sonra uğraşır durursunuz. Eğer içeriği temiz ve gerçekten dediğiniz gibi etkili ise gidip ilgili kurumlara başvuru yapın. Onay alın ve piyasaya sürün. Emin olun iyileştirici etkisi olan temiz içerikli bir ürüne herkes şu an talep ettiğinizin 5-10 katını ödemeye de razı olur.


    Ya da şu olur. 1-2 değil 8-10 güvenilir üye ile içeriği ve oranları paylaşırsınız. İçinde bilmediğimiz ya da kortizon gibi zaten iyileştirici özelliği bilinen ancak zararlı olan bir madde olmadığı görülür. Bu arkadaşlar bileşenleri temin edip karışımı kendileri hazırlar ve kullandıktan sonra burada deneyimlerini yazar. Ancak bu şekilde şeffaf bir deneme süreci gerçekleşmiş olur.

    Öteki türlü ben de alayım arko krem ile travocortu karıştırayım. Diyeyim ki süper karışım. E zaten iyi gelmeme ihtimali yok. Kimse de bilmiyor içinde ne olduğunu.

    Tekrar söylüyorum. Siz böyle yaptınız demiyorum. Belki gerçekten çığır açacak bir ilaçtır. Ancak bu şekilde 2 kişiye yollayayım denesin diyerek insanların kafasındaki soru işaretlerini gideremezsiniz.

    Bir ara coresatin vardı. Mucizevi şekilde iyi geliyordu. İthal falan. Sonra anlaşıldı ki yerli bir firma yurtdışına tezgahı açmış. İthal diye getiriyor oradan. İçeriğin kutuda yazandan farklı olduğu söylendi. Toplatıldı. Yeniden piyasaya sürüldü ve sonuç hüsran. O yüzden dediğim gibi eğer arkasındaysanız iki çözüm var. Ya da gidip prosedürleri tamamlayıp bunu resmi bir ilaç olarak piyasaya süreceksiniz ya da gerekirse gidip fikri haklarınızı güvenceye alarak içeriği paylaşacaksınız. Dileyen kendisi hazırlayıp deneyecek. Zaten eğer dediğiniz gibiyse fikri hakları da sizde olduğu için mağdur olmadan zengin olursunuz birkaç sene sonra.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srvngrc -- 5 Temmuz 2022; 11:34:48 >




  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tabiki tereddütünüzde haklısınız. Birincisi daha önceden de dediğim gibi kendi uydurduğum deneme yanılma bir tarif değil. 100-150 yıl öncesi kitaba geçmiş bir tarif. Yukarıdaki benden almak isteyen arkadaş bugün evime gelip elden teslim alacak. Kötü niyetli biri olsam kendi konumumu belli etmem diye düşünüyorum. Kaldıki devlette çalışan sağlık memuruyum. Maalesef o dediğiniz üretim onay alma işlemleri falan okadar basit ve kısa zamanda olabilecek veya olup olması kesin bir şey değil. Ama fitoterapist olabilirsem ki niyetim de var ozaman kendi ürünlerimi fabrika falan gerekmeden ufak çaplı bir yerde yapıp satabiliyormuşum. Geriye içindekilerine güvenip güvenmemeniz kalıyor ki, yani içinde kortizon varmı yokmu, onuda anca labaratuvar da inceleterek anlayabilirsiniz bilemiyorum. Yani sağlık personeli devlet memuru biri kalkıp içine kortizon basıp birşeyler satacak. 3-5 kazanacam diye mahkemelerde uğraşacak. İmkansız değil ama akıllı insanında yapacağı iş değil. 17 yıllık hastalığımı bitirmenin sevinci ile buralara da yazmamın doğruluğunuda şimdi sorgulamıyor da değilim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • mozaydin897 M kullanıcısına yanıt

    Mesajı editledim. İçeriği kendi adınıza tescil ettirdikten sonra paylaşmayı düşünürseniz mutlaka denemek isteyenler çıkacaktır ben dahil.

  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Anladım. Ama 150 yıl öncesi birinin yaptığı bir tarifi ben buldum diye üzerime tescilleneceği ümidim yok. Ancak fitoterapistlik ile birşeyler olur diye düşünüyorum. Hayırlısı. Yüz kremi için arkadaş geliyor. Saç içinde birisi gelip almak isterse buyursun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Allah allah bir tarif var ve bundan dünyanın en büyük ilaç şirketleri Pfizer ve Johnson & Johnson firmalarının haberi yok öylemi.

    Dostum milletin derdi krem şampuan değil, dediğin olayı zaten sana Procter & Gamble, Roche ve diğer ilaç firmaları sağlıyor. Dikkatini çekmek isterim ama milletin derdi hastalığın kronik yani sürekli tekrarlıyor olması, herkes zaten şuan kortizon içermeyen egzamaya karşı bir solüsyon hazırlayabilir durumda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi random35 -- 9 Temmuz 2022; 10:55:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlaç şirketlerinin haberi olmaz mı var elbet. Ama birincisi dünya ilaç şirketlerin çoğu belli bir yapının elinde. Bunlarında derdi de insanları hastalıklardan kurtarayım derdinde değiller. Bu işten devamlı gelir elde edeyim derdindeler. En basitinden Aç bakalım herhangi bir antibiyotik prospektüsünü vücuduna neler yapabilirmiş yazıyor. Ama hepsi onaylı ve bizde bunları bile bile rahatça alıp kullanıyoruz değilmi? Bir tarafı düzeltirken bir tarafı hasta edip onunda ilacını satıyorlar. 1950 de uzaya çıkmışsın 2022 de seboreği mi çözemedin? Muhakkak biliyorlardır. Para muslukları kesilmesin diye bunuda söylemezler tabi. O ilaç bu ilaç daldan dala para vermeye devam edilir. Ben 2-3 haftada bir saçıma formülünü bulduğum kür ile dert olmaktan çıkardım. Varmı şuan piyasada kortizonsuz süreceksin 2 hafta herşeyi yediğin halde hiçbir sıkıntı belirti olmayacak? Veya yüzündeki pullanmayı kaşıntıyı bitirecek? Şuan bu forumdan bir kişiye yüz için verdim, çevremden de 2 kişiye saç için verdim onların da dönüşlerini bekliyorum. Forumdaki arkadaş da buraya değerlendirmesini yazacaktır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • mozaydin897 M kullanıcısına yanıt

    Elma sirkesi ve karbonat maskesi sürüldüğünde etkisi 1 hafta sürüyor zaten, kafandan atıp sallamana gerek yok yani dostum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.