Şimdi Ara

Şebeke sorunu Tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni adresse taşındık, evimize internet bağlatmak istiyoruz fakat görüşme sağladığımız firmalar daki müşteri temsilcileri altyapı da port boşluğu yada şebeke yok diyor. Eğer sizi sıraya alırsak portta boşluk olursa sizin sıranız geldiğinde internet bağlantısını yapacaklarını söylüyorlar. Yani bu 1 günde sürebilir 24 ayda sürebilir.

Bina içerisinde ankestre deki daireme ait olan soket boş (5) numara olan kısım + olarak bina içerisinde kablonet tarafından fiber altyapı da mevcut malesef bunuda bağlatamıyoruz. Daha önce den evimde ev sahibim oturuyormuş şuan üst katıma taşınmış durumda burada kullandığı interneti kendi evine taşımış bir problem yok benim merak ettiğim konu

şudur. Eğer benim daireme verilen port doluysa nasıl sokaktaki diğer binalar internet bağlatabiliyor diyelim ki bu portlar dairelere özel o zaman benim portumu kim aldı ben çözüm bulamıyorum sizler bana yardımcı olursanız sevinirim. Örnek fotoğraflar etikette mevcuttur.

Bu konuyla ilgili bir çözüm yoluyla ilgili önerebilecek biri varmı?

Yan bina

Yan bina

Bina içi Ankastre

Bizim bina

Bina içi Ankastre fiber

Ankastre içi daire 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitttaskin -- 28 Mart 2022; 3:44:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotoğraflarda binanızda içine fiber kablo giren kablonet kutusu görünüyor hocam 1000 megabite kadar destekleyen kablonet varken neden dsl bağlatmaya uğraşıyorsunuz? O kutudan sadece kablonet hizmet verebilir vdsl alamazsınız kabloneti aramanız gerekiyor onların paketlerinden birini seçeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 28 Mart 2022; 4:30:46 >

Her fiber giren Türksat kutusu 1000 mbit vermiyor.

Okumanızı tavsiye ederim https://forum.donanimhaber.com/turksat-icin-cekilmis-fiber-kablosu-gpon-degil--152219296

ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.