Şimdi Ara

Sebebini bilmediğim bir hastalık başladı;Station wagon (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
13.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son birkaç yıldır öyle güzel tasarımlar yapıyorlar ki ben de kendimi kaptırmış durumdayım.Hatta geçen arkadaşla sohbet ederken 'Evlenip,çocuk yapıp,V60 alasım var' dedim.Ama herhalde onu almak için düğün yapmamak ve kirada oturmak lazım
    Fakat dikkatimi başka bişey çekti.Kendi kullandığım cümle bile gösteriyor ki hala Türk insanı olarak (en azından ben) SW araçlara sıcak bakmıyoruz,çok beğensekte almaya cesaret edemiyoruz.Gördüğüm kadarıyla bizim genç nesil ya coupe veya cabrio alıp piyasa yapmanın peşinde (sürüş meraklıları kızmasın,onları ayırıyorum:) biraz daha orta yaşlı ve yaşlı kesim de sedan arabasına takım elbiseyle binip kendine iş adamı havası verme peşinde...Bu yüzden kendime kızmıyor değilim.Her zaman küçük olduğu için eleştirdiğim Corsa'mı satıp 2. el bi SW alsam ya! 'Evlenip,çocuk yapıp,V60 alasım var' ne demek ya? Evlenmeden olmaz mı yani!

• quote:

Orijinalden alıntı: Tasher

Aslında eskiden (90 lı yıllarda) heryerde sw toroslar, reno12 ler, kartallar vardı.Artık neden yok anlayamıyorum.
    Bu arada şu videoya bi bakın derim mercedes sw'lerin sağlamlığına iyi bir örnek

o diil de 700 pound diyo mercedes için şaka gibi....

• bizde focuz sw stil düşünüyoruz.. bu haftaki oto haber dergisindede test yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullah bozlak

Golf'ün (yada Jetta'nın) SW modeli çıksa da alsak

Aslında Amerika'da Jetta sw Avrupa'da Golf sw diye satılan bir araç var aynılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersah00

quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Bu iki aracın SW modelleri sedanlarından 531200 kat daha güzel bence.

Mükemmel çizgileri var araçların. Hele Audi'nin yuvarlak hatlarına mükemmel oturuyor. A6 sedanı bir türlü sevemedim ama Avant'ı muhteşem ya.

işin sonu.

Üzülerek hayır diyorum.

Sebebini bilmediğim bir hastalık başladı;Station wagon

Sebebini bilmediğim bir hastalık başladı;Station wagon

• Sw arac aslinda kullanislida ancak bizim memlekette tutulmuyor,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • palio weekend'in devam etmesini isterdim albea kadar.
    ibiza st de fena değil bunu bırakayım lada kalina üniversal
    bile şuan pahalı geliyor. üst tarafın hepsi mındar zati.
  • Tasarımların güzelleşmesiyle eskiye oranla bence çok ciddi satış rakamlarına ulaşmaya başladılar..
    Bende Megane 3 ST var.. Daha da Sedan araca binmem..
  • station araç deyince aklıma her zaman iki araba markası gelir bunlar audi ve volvo'dur. bu iki marka station dizaynı yapmaktan iyi anlıyor, kesinlikle araçlarının bir albenisi oluyor. fakat geri kalan bir çok marka maalesef sedandan bozma stationlar yapıyorlar. son zamanlarda megane 3 st'da çok hoşuma gidiyor açıkcası benim kendi aracım olan megane 3 hb ve sedan versiyon sayılabilecek fluenceden çok daha güzel bir araba. neden almadın diye sorucak olursanız istanbuldaki park, trafik, manevra sorunlarının yanında bu tarz araçları 2.el de rağbet olmamasıdır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.