Şimdi Ara

Seat Toledo 2012_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
12.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nette gezinirken karşıma çıktı ve doğruluk payı olabileceğini düşündüm

''Seat’ın sedan sınıfındaki en önemli temsilcilerinden biri olan Seat Toledo,2012 yılında yeni yüzü ile seat severlerin karşısına çıkacak.Yeni seat toledo 2012 için net bilgiler elimize ulaşmasa da aracın yeni jetta’ya benzediğini açıkça söyleyebiliriz.2012 toledo,seat exeo modeline de benziyor.Exeo modelinde kullanılan Audi A4 çizgileri Yeni Toledo 2012 modelinde de yer alıyor.Fakat araç Yeni Jetta temelinde inşa edilecek.2012 Seat Toledo‘nun Exeo’dan 8 cm daha uzun olacağı söyleniyor.2012 yılında çıkacak olan seat toledo 2012,sınıfında iddialı olacağını söyleyebiliriz.''(alıntıdır)

fotoğraflar bana biraz photoshop gibi geldi ama referans olabilir

varyasyon_1
     Seat Toledo 2012_?

Seat Toledo 2012_?

varyasyon_2
     Seat Toledo 2012_?

varyasyon_3
     Seat Toledo 2012_?

birde bu araç kafama takıldı
     Seat Toledo 2012_?

kaynak
    http://www.auto-car-shop.com/18008/can-a-new-seat-toledo/
    http://www.blogkent.net/tag/2012-seat-toledo

ve de bilgisi olan arkadaşlara soruyorum Audi Q3 ve VW Tiguan ile platform kardesi olacakolan Seat Tribu nezaman piyasada olacak

(BKZ:)http://en.wikipedia.org/wiki/SEAT_Tribu

Seat Toledo 2012_?

iyi forumlar saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_007 -- 13 Aralık 2010; 14:49:00 >

• leon nezaman cıkacak
  • Sanmıyorum..Özellikle ikinci fotoğraf bariz P.S. Exeo'nun neredeyse birebir benzerini yapmak aynı iki aracı piyasaya sürmek de mantıklı değil. Ancak tabii şu da var 1.6 Hitler motorunun üretimi durunca Exeo'nun ihracı da durdu. Exeo'yu tamamen tasfiye edip Toledo ismi üzerinden ufak değişikliklerde pazara sunabilirler.
  • bilmiyorum 2012 yılında ve yeni jetta platformunda yükselecek yazıyordu bende acıkcası 2. fotoyu superb'e benzettim
  • Şu beyaz toledo olan dergi 2007 ŞUBAT SAYISI
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

leon nezaman cıkacak

2013 den önce çıkmaz.Kasası hala güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Şu beyaz toledo olan dergi 2007 ŞUBAT SAYISI

bende mantık yürütemedim türkiyede satışına son verilen toledo MPV tarzı idi resimdeki araç ise gayet alımlı
     Seat Toledo 2012_?

iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_007 -- 13 Aralık 2010; 15:55:53 >

• ilk iki resimdeki model hem yeni jettadan hemde yeni passatan çok daha iyi görünüyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

ilk iki resimdeki model hem yeni jettadan hemde yeni passatan çok daha iyi görünüyor bence.

yeni jettanın fotosunun üzerinde oynanmış photoshopla.sonuç olarak bu araç ortaya çıkmış.doğruluk payı 0
  • Seat markası yeni kasalar çıkınca benim için bitmiş bir markadır;

Seat Toledo 2012_?

Şu kasa kadar güzel,kaliteli bir araçtan sonra yukarıda verdiğiniz kasa çıktı,sonrasında daha da kötüye gidiyor bana göre...Bir önceki kasa ibiza mesela,çok oturaklı görünen bir araçtı.Fakat güncel kasasını görünce,sanki kağıttan yapılmış hissine kapılıyorum.Tamam leon güzel görünümlü bir araç ama onun da içi çok kötü...
  • seat, vw group un en özgür koludur
    her ne kadar kalitesi hep tartışılacak olsada farklı olmak isteyenlerin tercihi olmuştur;
    exeo yu bir kenara atıp; firmanın lokomotiflerinden toledo da ilk spy daki gibi yeni jetta kırması olursa (sanmıyorum) firma anlayışına büyük maddi gölgeler düşmüş demektir
  • Eğer olursa ilk iki resimdekine yakın olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

Seat markası yeni kasalar çıkınca benim için bitmiş bir markadır;

Seat Toledo 2012_?

Şu kasa kadar güzel,kaliteli bir araçtan sonra yukarıda verdiğiniz kasa çıktı,sonrasında daha da kötüye gidiyor bana göre...Bir önceki kasa ibiza mesela,çok oturaklı görünen bir araçtı.Fakat güncel kasasını görünce,sanki kağıttan yapılmış hissine kapılıyorum.Tamam leon güzel görünümlü bir araç ama onun da içi çok kötü...

Çok haklısınız. Resimdeki araca sık sık binmek durumunda kalıyorum, hatta bir kez kullandım da. Seat'ın yaptığı muhtemelen en başarılı birkaç otomobilden biridir. Verdiği tokluk hissi neredeyse eski A3'üme yakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: oranj001

quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

leon nezaman cıkacak

2013 den önce çıkmaz.Kasası hala güncel

teşekkürler peki leonun benzinlisine dsg li cıkmayacakmı veya nezaman cıkar sizce hiç bilgi bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concrete Jungle

quote:

Seat Toledo 2012_?

Çok haklısınız. Resimdeki araca sık sık binmek durumunda kalıyorum, hatta bir kez kullandım da. Seat'ın yaptığı muhtemelen en başarılı birkaç otomobilden biridir. Verdiği tokluk hissi neredeyse eski A3'üme yakın.

Aracımı değiştirmeden önce çok aradım fakat aklıma yatan malesef bulamadım. Eğer bulmuş olsaydım kesinlikle alınacak en iyi seçeneklerden biri. Verdiği tokluk hissi gerçekten çok güzel.Bir kaç kez kullanma fırsatı bulmuştum gerçekten iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: pegai17

quote:

quote:

Seat Toledo 2012_?

Aracımı değiştirmeden önce çok aradım fakat aklıma yatan malesef bulamadım. Eğer bulmuş olsaydım kesinlikle alınacak en iyi seçeneklerden biri. Verdiği tokluk hissi gerçekten çok güzel.Bir kaç kez kullanma fırsatı bulmuştum gerçekten iyiydi.

Bu aracı ilk dikkatli incelemem Hollanda'dan dönen bir akrabamda görmemle gerçekleşti.Yanlış hatırlamıyorsam araç 2002 model,o modele göre cc,tcs vs dolu bir araç.1.9 tdi 130 hp'lik spor versiyonlardan.Yere yakın,sert süspansiyonlar...Konuşurken 230 km hıza çıktım demişti,açıkçası pekte inanmamıştım.Sonra bir gün denk geldi,yolda boştu ve kanıtladı bana bu gerçeği...Araç en son gördüğümde 220 bin km deydi.Tabi atlamamak lazım,nazar değmesin kız gibi arabası var,mesele arabasıysa çok çok titizdir

• vw nın seatı deneme tahtası gıbı kullanması kötü,alfa nın tasarımcısını transfer edıp ,vag grubunda pek olmayan ateslı tasarımları bu markada denemek istedıler
    sonuc leon dısında pek de tutan olmadı,vag grubunun üvey evladı muamelesı gordugu sürece bence hıcbır zaman parlayamacak,audinın geldıgı nokta belli,skodanın da ,
    seatın hep boynu bükük kaldı
  • quote:

quote:

Seat Toledo 2012_?

A3 ile aynı araba zaten.Yakın olmayan kısmı da A3'ün Audi olması olsa gerek.İsim de önemli bu işlerde.

• tribu malesef iptal edildi.yerine ispanyada audi q3 üretilicek.

tiguan türevi olucak.

exeo sportback de büyük ihtimal iptal edilecek.

yeni toledo diye birşey henüz yok.exeo 2-3 yıl daha üretilir.

yeni leon 2011 eylülde piyasada olucak. yine klasik golf ü kesmesin diye içi tipsiz olur.

bence seat a üvey evlat muamelesi devam edecek ve seat yeni leon iş yapmazsa kapatılıcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

tribu malesef iptal edildi.yerine ispanyada audi q3 üretilicek.
    tiguan türevi olucak.
    exeo sportback de büyük ihtimal iptal edilecek.
    yeni toledo diye birşey henüz yok.exeo 2-3 yıl daha üretilir.
    yeni leon 2011 eylülde piyasada olucak. yine klasik golf ü kesmesin diye içi tipsiz olur.
    bence seat a üvey evlat muamelesi devam edecek ve seat yeni leon iş yapmazsa kapatılıcak.

verdiğin bilgiler için çok sağol şayet şu seat'ın üretimine son verilme durumu olursa türkiye'den bir girişimci şu markaya sahip çıkıp b.zde biryerden şu işe başlasak artık sıfırdan başlamak için geç Tata'nın RangeRover'ı Jaguar'ı çinlilerin volvo'yu saab'ı aRover'ı aldığı gibi bizde su Seat'ı alsakta bu otomobil işlerine girişsek fena mı olur

birde seat leon 2011 diyerek aradığımda şu araç karsoma cıkıyor doğruluk payı nedir?

Seat Toledo 2012_?

Seat Toledo 2012_?

KAYNAK

iyi forumlar saygılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.