Şimdi Ara

Seat leon ne yapabilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arabayı alalı 1.5 ay oldu performansı iyi güzel torq u bazen az kalıyor ama aracın motoru sanki gec ısınıyor ve araba 780 kmde ama cok yakıyor yani karma tüketim en az 7.9-8.6 arası görüyorum bu değerler de pek basmadan gazı köklesem 9.5 falan görüyorum ve manuel olmasıda daha da kötü arabayı satıp dizel otomatik almayı düşünüyorum ne yapmalıyım kafamı cok kurcalıyor yeni 2017 fiyatları aşırı cep yakıyor hem performanslı hemde 30-35 arası yakan bir otomatik lazım ne yapbilirim beklemelimiyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • benzinliyse normal.buralarda bi atrage fanboyu var birazdan damlar.zaten hep tetikte

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra k dizel otomatik.
  • daha düşer yakıt tüketimin 780 km deysen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam araçlı alalı daha 1,5 ay olmuş sakin ol kendi kendine iner o yakıt tüketimi yeni alınan araçların hepsi fazla yakar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2. Elde epey zarar edersin bence satma araçtan genel olarak memnunsan. Bak bnm aracım da 1400 kmde daha. Pek dikkat ederek kullanmam ve 10.5 lt yakıyor, ya ben ne yapayım :) hele bi rodajı tamamlansın, kış geçsin havalar ısınsın, kışlıkları falan da çıkar mutlaka daha iyi değerler elde edersin.

    Bu arada Aracın 1.2 tsi mı ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla araç 1.4 125'lik. Öncelikle hayırlı olsun. Hangi şehirdesiniz ve ortalama hızınız kaç? Bu bilgileri verirseniz araç çok mu yakıyor normal mi söyleyebiliriz. Ama sizin aracınız için alt limit 6L, üst limit 10L sakin-orta kullanımda; gazlanırsa 15L'lere yolu var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kis aylarinda bu kadar yakmasi normal,yaza dogru havalar isindikca ve Km yaptikca yakitiniz dusebilir...



    Bur de kullanim sekli var surekli fren gaz yaparsaniz Yakiti etkiler ve aracta sizin kullanim sekline gore yakar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 tsi muhtemelen. Sonuçta benzinli araç, yakıt gayet normal. Belli bir süre sonra biraz daha düşecektir ama abartılacak kadar fazla bir yakıt değeri yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aaa tisiay şehirçinde 5 litre yakmıyor mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 bin devirde vites atmayın 2 bini geçince atın.

    gaza çeyrekten az basın.

    tsi motor böyle kullanılınca ekonomik olur.
  • bence satşa çıkarmak için en uygun dönemdesiniz. 1.5 ay önce aldıysanız, epey bi karınız vardır. en az aldığınız fiyata satarsınız. geçin dizele..
    bizim millet hep öyle der. ayakkabı alırsın sıkar, satıcı der biraz giyince açılır. araba alırsın çok yakar, biraz gidince düşer.. vs. düşse ne düşecek ki 1 lt?
  • yakıt masrafı yüzünden zararla satıcan sonra gidicen yeni araç alıcan. o arada ki farkla koy benzinini doya doya gez . aracın yeni zamanla düşecektir. mevsim kış yazın düşecektir. bu kadar takılma yakıta emin ol araçların hepsi hemen hemen aynı yakıyor. Sen bakma benimki 5.2 yakıyor diyenlere.
  • yılda yaptığın km önemli, çok yol yapmıyorsan dizel farkını vermek anlamsız olacaktır
  • Hocam öyle araba satılırmı yahu :)

    Daha çok erken biraz daha bekleyin. Bende de leon var ve ilk zamanlar rodaj süresinde biraz fazla yakıyordu. Sonra 7.5 civarına döndü. Şuda bir etken önemli;

    Lokasyonunuz yokuş, rampa vs.. ise ve kısa mesafe kullanıyorsanız da çok yakar ve bu doğru bir tüketim göstergesi olmaz. Öyle durumda onu dikkatte almayın derim. Doğru tüketimi trafikte kullanımda alırsınız. Dediğim gibi fazla yakması şuan için normal ayrıca hava şartlarıda malum. Kış ayında yakıt tekitimi ortalam 1 litre daha artar.

    Aracınızı iyi günlerde kullanın kazasız belasız. Güzel araba, yanlış düşünceleri aklınızdan çıkarın derim. Keyfini çıkarın.
  • Kardeş çok erken konuşmuşsun en az bir 5000 kö görüp öyle yorum yapmalısın, araç daha dünyaya yani gelmiş bebe gibi bir ortamı görsün tanısın sal biraz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler km de 45-47 az değil be satsam ki 75 e aldım şimdi ötv falan derken 80 e yakın gibi geliyor ona da biraz eklesem astra k dizel gelir gibi düşünüyorum bazen torq u az kalıyor tıkanıyor araba daha kendine getirmek için ne yapabilirim keşke dsg alsaydım ama 10 bin tl fark cok kalıyor ne yazık ki

    784 kö de kendisi şuan ama yatıyor yani daha depoyu fullemedim henüz ne yapabilirim satsam kaca gider fr 784 km

    18 inc jant var birde takrar önerilerinizi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama hız olmadan verdğiniz bilgi anlamsız. Önemli olan ortalama hızda ne kadar yaktığı. 2017 super 125 hp tsi superb 35 km ortalama ile 6.5 litre yakıyor.
  • arkadaşlarda bahsetmiş zaten ortalama hız önemli bu konuda. millet 45-50 km ortalama hızla yakıt tüketimi verisi koyuyor insanlarda az yaktığını zannediyor.


    bu arada 780 km çok komik aceleci davranma.
  • Ortalama hız mesela kısa mesafe kullanıyorum 13 kö hızda 10.5 yakıt nı olur abi birde gazı kökleme durumu söz konusu bile değil hic aracı aldığımdan beri full depo ile kullanmadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.