Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2724. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
57.711
Cevap
368
Favori
2.584.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27222723272427252726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mettos

    arkadaslar makyajli kasa mk3 style leonum var ,gunduz ledi gece fari açınca da yansin kapanmasın isiyorum ama var m bi yolu,
    vag-com kablo ile açabilirsiniz. yada açan yerlerden açtırabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deep~DarkNeSs

    Seat Leon Dizel Fr paket araç satın aldım ÖTV muaf bir şekilde nasipse perşembe yada Cuma günü aracı teslim alıcam.Seat sürüş modu sadece benzinli motorlar da mı var ?
    Nelere dikkat etmem gerekiyor arabada
    Kaç paraya geldi hocam, hayırlısı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YunusPhp kullanıcısına yanıt
    115 bin tl ye geldi hocam.Balıkesir’e gidicem arabayı almaya.Beyaz renk istiyordum ama bulamadım hiç.Urban gri aldık.Sağolun hocam daha iyileri sizin olsun 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi niyet garantisi, kavrama ve "aracı yalnızca p konumunda terk ediniz" uyarısı ile ilgili güncel bilgi...

    2016 model 1.2 DSG araç sahibiyim. Aracım 3,5 yaşında. Aracımda kavramada hafif kaçırma, 1. vitesten 2. vitese geçerken çırpma ve arada bir çıkan "aracı yalnızca p konumunda terk ediniz" uyarısı vardı. Bakım zamanının gelmesi ile birlikte aracımı 25.11.2019 günü doğuş oto çankaya'ya bıraktım. İyi niyet garantisi ile ilgili forumda yazılan artık indirim yapılmıyor gibi söylentilerle servise korka korka gittim. servis görevlisi ile de konuşmamızda sisteme parçaları girdiğimize indirimler o zaman çıkıyor diyerek net konuşmadı. bu arada da dışarıdan kavrama için ve p uyarısı için fiyat almaya başladım. kavramaya dışarıda 6.250 tl, p uyarısına da onarım yapılarak en ucuz 900 tl fiyat aldım. bu fiyatlarda da garanti yoktu.
    tüm bu fiyat araştırmasıyla uğraşırken servisten aradılar, parçalarda yüzde 70, işçilikte de yüzde 20 indirim yapacaklarını söylediler.
    kavrama için 1.400 tl parça fiyatı, 1.200 tl de işçilik
    p uyarısı için de 1.300 tl parça, 400 tl de işçilik ücreti çıktığını ilettiler.
    bundan 3-4 ay önce p uyarısı için gittiğimde yalnızca işçilikle yapılacaktı ancak bakım zamanı yapılabilir mi diye sorduğumda aynı koşullarda yapılacağını iletmişlerdi. bende bu durumu vw kısmında bulunan halkla ilişkiler görevlisine de ilettim ve p uyarısının da işçilik ücretini almadılar. 4.900 gibi bir fiyat beklerken 4.720 tl fatura çıktı.

    normal yağ bakımı + kavrama değişimi + p uyarısı için vites mekanizması değişimine toplam 4.720 tl ücret ödedim.

    son güncel durum bu dur arkadaşlar...




  • emreyildirimgs kullanıcısına yanıt
    iyi niyet falan yalan oldu desene hocam.

    aracı terk ediniz uyarısı benim araçta da var sensör arızası olduğunu öğrenmiştim. büyük bir arızaya yol açmazmış. o yüzden kafama takmıyorum.
  • Arkadaşlar Merhaba bakımları dışarıda yaptırıyorum fakat bujileri doğuş otodan temin etmeyi dusunuyorum fiyat bilgisi olan var mı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arda1043

    Arkadaşlar Merhaba bakımları dışarıda yaptırıyorum fakat bujileri doğuş otodan temin etmeyi dusunuyorum fiyat bilgisi olan var mı
    bir nebze fikir verirhttps://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141086519

    parçayı alacağın servisi telefonla arayıp yedek parça bölümünden fiyat öğrenebilirsin. gidebileceğin 1 den fazla servis varsa hepsinden fiyat alın. birde zubizu ya bakın indirim varmı diye.
  • arkadaşlar merhaba 2016 model leonun ön silecekler aracı aldığımdan beri değişmedi şuan aşırı ses yapıyor ve silmiyor. daha önce 2 kere arka silecek serviste değiştirmiştim daha sonra sileceksepetinden bosch aldım arka silecek olarak hiç memnun kalmadım atlama yapıyordu . sizin ön silecek olarak tavsiyeniz ne olur acaba?
  • Stroma kullanıcısına yanıt
    Hocam kaliteli iyi bir şey isterseniz tek seçenek var bosch aerotwin. Ancak leon için olan değilde polo için olanı alırsanız daha iyi olur silecekler daha sessiz çalışır. Tabi bunu ön silecek için söylüyorum. Bosch arka silecekten nasıl memnun olmadınız anlayamadım açıkçası çünkü daha iyisi yok ve gayet sessiz ve iz kalmadan siliyor normalde. Belkide size sorunlu ürün denk gelmiş olabilir. Ama yetkili servisteki takılan ve aracın üzerinde sıfır gelen silgeçler gerçekten kalitesizler.
  • 146 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim linkteki ürünü sipariş verdim umarım doğru üründür.
    https://www.sileceksepeti.com/urun/vw-polo-silecek-takimi-2009-2017-6r1-6c1-bosch-aerotwin-plus
  • bosch aldim 1.5 yil dayandi rbw aldim 6 ayi gecti hala kullaniyorum. bosch fiyatina yilda 4- 5 tane silecek alinabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stroma kullanıcısına yanıt
    Hocam evet doğru ürün bende bunu kullanıyorum.

    Arkadaşların diğer markalarla ilgili söyledikleri yani doğru sayılır tabi. Bende inwells ve rbw aldım ve yaklaşık 3 ay kadar sorunsuz kullandım ancak sonra ses yapmaya başladılar bende ses çıkarmaya başlarsa eğer hemen değiştiririm iyi silse bile sesten rahatsız oluyorum. Boschta ise hiç ses sorunu yaşamadım şu anda kullandığım silgeçler 2 yaz geçirdi şu anda ikinci kışa giriyorlar ve hala sessizler ve silme performansı olarak uzun silgeç orta kısımda bazen iz bırakmaya başladı büyük ihtimalle bir kaç aya yenisini alırım. Yani biraz tercih meselesi elbette bosch ne yazık ki biraz pahalı kalıyor.
  • hocam çok teşekkür ederim sorunsuz 2 yıl geçirmek bile parasını hakediyor anlamına gelir benim için
  • Arkadaşlar Aracıma rötüş boya alıcam ne önerirsiniz?Spreyli olanlar var hangisini tercih etmeliyim.Boya kodum LS9R nevada beyaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostlar 2013 tdi leon ile golf comfortline arasında kaldım siz 22 yaşında birine hangisini tavsiye edersiniz?
    Leon cam tavan Manuel Led far alkantra koltuklar 17 inç opsiyon jantlar ile
    Golf ise ışık paket dsg ile sizce hangisi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stroma kullanıcısına yanıt
    Aracınıza uyar ancak sol taraftaki silecek 5 cm kısa kalır. Bunun avantajı daha iyi basması özellikle orta kısımda iz bırakmaması. Dezavantajı ise pek hissetmeyeceğiniz şekilde 2.5 cm üstten 2.5 cm alttan kısa kalması az alan süpürmesi. Ben polo için olanı da aldım leon için olanı da aldım. Aradaki fark önemsiz bence.

    Bosch marka eskiden 60 70 tl idi. Almaya değiyordu. Şu an bence çok pahalı. Ben 25 30 tl ye rbw alıyorum. Ön ve arka toplam 40 45 tl ye geliyor. Kış çıkınca söküp atıyorum yenisini alıyorum.

    Silecek ne olursa olsun sıcak soğuk yıkama şampuanı camdaki taş izleri vb nedeni ile yıpranıyor. Bi tane alayım 2 sene kullanayım olmuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mimartayyip M kullanıcısına yanıt
    Konforlu olsun vw olsun ama oyuncağı az olsa da olur diyorsan golf. Özellikli olsun karizma olsun seat olsa da olur diyorsan leon. Bence yaşına göre uygun olan leon👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arda1043 kullanıcısına yanıt
    Ngk buji almayı düşündünüz mü?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hoşgeldin üstat tekrardan. Uzun zamandır yoktun değerli bilgilerinden bukadar uzak bırakma bizi. Selamlar tekrardan.
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    Hoşbulduk Selamlar ve saygılar. Ara ara vakit buldukça yine yazacağım 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 27222723272427252726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.