Şimdi Ara

seat leon 1.6 & citroen c4 1.6 hdi tercihi hangisi olmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Görüşlerinizi isterken farklı fikirde olanları birbirine düşürmek istemedim,kendimizce bize doğru gelenleri yazalım otomotiv sektörü çok geniş bir sektör ve zaman zaman öyle arabalar görüyoruz ki buna kim biner dediğimiz abuk subuk arabalar , gel gelelim her arabanın bir alıcısı hitap ettiği bir kesim çıkıyor, bazısı az satıyor bazısı çok. Yorumlarımız farklı olabilir bunu doğal karşılayalım.
    2 arabanın da yol tutuşunun çok iyi olduğunu düşünüyorum. Yakıt konusunda ve motor için c4 daha iyi kanımca, 2el temiz c4 bulmak istiyorum. Dizel motor olduğu için biraz daha titiz bakılması lazım.Sorunlu çıkarsa alıcıyı çok üzer.
    Leon'da motorun fazla sorun çıkarmayacağını, sağlam bir motor olduğunu düşünüyorum. 2 aracın ilanlarını da inceliyorum c4'e biraz daha yakın gibiyim şimdilik.(leon 1.4 tsi alma gücüm olsaydı leon 2adım önde olurdu, şimdilik c4 biraz daha yakın bana)

    yagmur ve fas sensörünü, mp3 calar var zannediyordum 2006 c4 de olmadığını söylemiş arkadaşımız bunu da bir kenara yazdım.

    teşekkürler...




  • c4 kullananlara bir sorum var, cevaplarsanız memnun olurum. Bu gün 2 tane 2.el c4 baktım, araçların kapıları
    bağaj kapağı çok gürültülü paldır küdür kapanıyorlar, bu o arabalar hor kullanıldığından mı bu şekilde yoksa c4 lerin geneli olarak mu böyle gürültülü kapanıyor kapıları.

    Temiz c4 bulmak biraz zor galiba, aramalar devam ediyor...
  • Kapı kapanması diğer araçlar gibi.
    Hiç paldır küldür kapandığını görmedim.
    Sizin baktıklarınız bana kalırsa yıpranmış olmasından kaynaklanıyordur.
    Önerim; 50.000km altı araçlara bakmanızdır.
  • Bende leon 2009 1.6 stylance var.lpg li.Performanslı kullanımlarda seni üzmez.İstediğin hızda gider.Donanımı çok iyidir.Ortalama 10 litre gaz yakar.Mekanik aksamı a3 ile aynıdır.Daha doğrusu iç doannım hariç herşeyiyle aynıdır motoruna kadar.Yol tutuşu iyiidir.Ben tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tt44

    c4 kullananlara bir sorum var, cevaplarsanız memnun olurum. Bu gün 2 tane 2.el c4 baktım, araçların kapıları
    bağaj kapağı çok gürültülü paldır küdür kapanıyorlar, bu o arabalar hor kullanıldığından mı bu şekilde yoksa c4 lerin geneli olarak mu böyle gürültülü kapanıyor kapıları.

    Temiz c4 bulmak biraz zor galiba, aramalar devam ediyor...


    C3 baktık arkadaşla hatta başka bir C3 ü aldı 2005 model onun da kapı bagaj tangır tungur kapanıyor. Ben Fransız araçlara sıcak bakamıyorum. VW grubu daha güven verici derim.
  • C3 lerin arka bagajdan gelen sesi kronik diye biliyorum.
  • ben de c4 almayı düşünüyorum içi çok hoşuma gitti. bakalım inşallah iyiydir.
  • bende 2008 c4 vardı arkadaşların yazdığı arka süspansiyon nedeniyle sattım araç yakıt yol tutuş ve frenleri çok iyi ama diğer herşeyi çok kötü ya bu süspansiyon soruunu görmezden gelip bu araç öyle böyle iyi diyenleri anlamıyorum arkaya iki kişi binsin ufak bi çukura girin sadeece arkadan oturanların yüzündeki şok ifadesini görün bune ya diye bağırırlar size ha10000tl araçlardan bu ses gelmeyince daha bir çöküntü içine giriyorsunuz buna nasıl tahammül edilir yada nasıl önemsiz olur lütfen c4 düşünen arkadaşları doğru yönlendirelim son olarak arabayı almanlar yapar teknolojiyi japon fransızla araba üretmesinler yada tr satmasınlar bu arabalar türkiyenin yollarına göre değil bizde tr göre seçimler yapalım
  • arkadaşlar 4 aydır c4 dizel sedan kullanıyorum. bundan önce golf vardı. lp li . fransız arabalarına karşı benimde önyargım vardı. ama bu araca bindikten sonra fikrim değişti diyebilirim. araç alınırken öncelik bence ilk ekonomi gelmeli diye düşümüyorum c4 te bunu fazlasıyla karşılyo.arkadaşların yukarıdaki söyledikleri sorunlardan hiçbirisi şu an aracımda yok.
  • Arkadaşım bende konu yakıt ekonomisi olunca şunu belirtmek istedim. C4 kullandım ve uzun yolda 1 depo yakıt ile yani 60lt yakıt ile ortalama 1050km yol yaptım genel hızım 100-110km/h yani ortalama 100km ye 6lt motorin
    leon u kullanmadım bilmiyorum yalnız şunu söyleyim motorin ile lpg arasında her iki araç açısından kıyaslama yapacak olursak aradaki fark depo başına yada aylık 50TL yi geçmez birisi km ye 190kuruş yakıyorsa öteki de 210kuruş yakar arada ahım şahım bir fark olmaz performans olarak evet C4 e rakip olamaz C4 performaslı bir araçtır. tercihin C4 den yana olsun derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.