Şimdi Ara

Seat ibiza kaçak akım sorunu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. 2.5 yıldır Seat Ibiza Signo 2000 model 1.6 100bg araca sahibim. 1 yıldır aracımda kaçak akım var ve 100mA civarı. akü kutup başını söktak yapmaktan bezdim. 1.5-2 hafta araç çalışmasın aküyü bitiriyor. araçta söküp kontrol etmediğim donanım kalmadı kafayı yiyeceğim. şuana kadar yapmadığım bi ön göğsü ve sigorta kutusunu sökmediğim kaldı.

    Araç sigorta kutusunda 10. sigortadan geçiyor bu akım. bu sigorta gösterge panelinin, tavan aydınlatma (kapı switch ile kontrol) ve merkezi kilit ile bağlantılı. tavan aydınlatmaya 500 mikron amper civarı sızıntı vav ve normaldir. gösterge panelini göğüsten söküp ayırdım ama yine aynı durum ve sızıntı var. kapı kilidini kontrol eden röle takımını ya da kartını bulamıyorum. sıkıntının onda olduğundan neredeyse eminim artık.

    Seat ibiza kaçak akım sorunu hk.


    1.5 sene önce kendi montajını yaptığım amerikan park modülünü ve amfi bağlantılarımı söktüm. teybi ayırdım, aracın kontağa bağlı olan merkezi akım kesicisini de ayırdım yine aynı. kendisi gösterge panelinin arkasında göğüsün tavanına montajlı.


    Bu arabanın tesisatından anladığım kadarıyla kapıdan anahtarla kitlenip açılan aynı zamanda kapıdaki içten kitlenebilen merkezi kilit ünitesi var. uzaktan kontrol ünitesi buna sonradan bağlanmış hazır ünitelerden.


    Bu arabanın ana kilit kontrol kartı nerede bilen var mı ?

    Kafayı gerçekten sıyırmak üzereyim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Uzaktan kumanda alıcı modülü sabit 100ma enerji tüketiyor olabilir. Hele sonradan takılan bir modülse standart dışı bir tüketim söz konusudur. Genelde uzaktan kumanda modüllerini oto elektrikçiler direksiyon altı kablolarından besleme çekerek monte ederler, sol kapı direk içi kablolarından da merkezi kilit bağlantılarını yaparlar. O civara odaklanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt

    aklıma zaten ilk o geldiği için rf kartı kontrol ettim. hattı sigorta kutusunda ayrı sigortadan alınmış maalesef. bu aracın kapı motorlarını kontrol eden kartı bulmam lazım 😔


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.