Şimdi Ara

seat ibiza cupra b. mi polo gt mi opel corsa opc mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu araçlar var hayalimde aslinda belki dalga geciceksiniz ama ben para biriktirmeye basliyacagim simdiden üniversiteye 1 yilim var zaten. Durumumuz da aciliyo Allahin izniyle babam da destek cikabilir. Bu araclarin mesela ben seata asik oldum. 1.6 tsi 180 hp lik olan seat 225 bg ye yukselebiliyormus ve 300nm tork uretebiliyormus. Bu aracin uzerinde ki dsg sanziman chipsete dayanir mi uyum sağlar mi ? Bu araçlarin yağ yakma sorunu var mi ? Sizce b sınıfı hangi coupe alinmali ve 1.2 mi 1.4 mü 1.6 mi tercih edilmelidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 İleri DSG şanzımana 250nm torktan fazla güç uygulamak sıkıntı yaratır aracın stock hali zaten 250nm bir de chip tunninge felan giderseniz bu baya artar bu şanzıman bunu taşır mı belli olmaz ve de zaten hafif yağ yakma sorunu var bu serilerde chiptunningle iyice kötüleştirebilirsin onun dışında kağıt üzerinde güzel araçlar.Polo Gti'yı kullandım bugüne kadar bu kardeş serilerden o da gayet zevkli bir araçtı ve performans olarak da tatmin ediyordu ama uzun süreli kullanıcısı olmadım ne masraf ne sorunlar çıkartıyor çok emin değilim.Yakıtta seni üzer ama bunu da bil bütçen yoksa.
  • Polo ile Cupra arasında kaldıysan Cupra tavsiyemdir.

Polo GTI çok zevksiz. Ot gibi araba

• Cupra da zaten 1.4 180 var . Yazılım daha gecen gun cikti ama Dsg zaten olaylı bir de yazılım yaparsanız kötü olabilir ki zaten arac ucak gibi .
    Polo gti da aynı motor Dsg aynı vites oranları biraz farklı .

Dis görünüş icin Cupra derim . Ic tasarım da koltuk falan da Cupra derim çünkü Polo nun o ekose tarzı hoşuma gitmiyor . Polo nun ic malzemesi daha güzeldir ekran falan takıntınız varsa Polo . Inceleme olarak da Polo da kontrol daha cok arabada diyorlar Esp falan mudahele ediyor Cupra daha canlı falan diyorlar .

Ben Cupra sectim ic aksesuar a pek takılmadım Aux yetiyor zaten . Ön ledleri yetiyor valla.

Cupra larda yag yakma sorunu duymadım rodaj süresinde normalden fazla yakıyormuş . Polo da ise Cth kodlu motor alın yag yakmıyor diyorlar .

Yakıt olarak sehir ici 7.5-8 ama aracı ilk alınca bi yapıştırayim kalkışta bi uçayım dersen 10 litre de olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 29 Ağustos 2014; 2:12:57 >
  • Polo ve cupra arasında cupra derim fakat ne yazık ki yağ yakıyorlar. Corsa ile ilgili çok fazla bilgim yok fakat şu ana kadar bir sıkıntısını duymadım

• Corsa OPC manuel olması nedeniyle sürüşü daha zevkli olur bence
    başka bir seçenek olarak 208 GTI da olabilir
  • 1.6 ecoboost 180 hp focus + St kiti
  • karşılaştırma videosu isteyenler..eren tekin in testini izleyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.C.O -- 29 Ağustos 2014; 8:42:23 >
  • denizckizil kullanıcısına yanıt
    Chipset ile 265 bg oluyor araç ve 150 ye 10 sn de cikiyor gercekten guzel bir deger. Polo tip olarak bence ibizaya yaklasamaz. Üniversitede kullanacagimiz icin hem perfirmansli hemde dikkat ceken bir araç olmasini istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Willian -- 29 Ağustos 2014; 9:09:25 >
  • Dsgnin sorun çıkaracağını düşünüyorum. Corsa opc yada 208 gti daha mantıklı olacaktır. Manuel daha zevkli olur. Bir de ds3 var ama diğer ikisi daha iyi bence.

• 2013 makyajlı kasa ibiza cupra sahibiyim. Yağ eksiltme gibi bir dert yok bende çok şükür. Rodaja çok dikkat ettim, şuan aracı çalıştırır çalıştırmaz yüksek devirlere çıkmıyorum biraz zaman geçmesini bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.