SEAT CORDOBA 1.4 Signo 16V 2006 model aracımda iki tür problemim mevcut(aracımda sıralı sistem LPG takılıdır)
1) Aracımda 1 yılı aşkın süredir motor arıza lambası yanmakta,ara ara sönmekte.BU konuda son denemelerimden yola çıkarak şöyle birşey farkettim. Aracı özellikle soğuk havalarda çalıştırdığımda (hararet çubuğu 50 de) yaklaşık 1 dk sonra LPG ye geçmektedir.Buraya kadar problem yok ancak LPG ye geçişten bir süre sonra motor arıza lambası yanıyor(yanıp yanıp sönme şeklinde) ve motorda tekleme başlıyor araç 2000 devire ulaşamıyor ve maksimum hız 50-60 olabiliyor. Benim bulduğum yöntem ise aracı çalıştırdıktan sonra LPG sistemini iptal edip benzinle 3-5 km yol alıyorum,bu arada hararet çubuğu da 70-80 lere ulaştığı için tekrar LPG ye çeviriyorum ve arabam canavar gibi.
Bu problemim nerden kaynaklanıyor olabilir?
Not: Bobinler değişti,Bobinlere giden bağlantı hortum/kablo değişti.sokette boşta kablo görüldü lehimlendi.
2) Aracımda bir kaza sonucu kartel yarıldı.Tamiri için sanayiye götürdüm.Kaynak ile sorunum giderildi.Ancak bu esnada yag değişimi+krank keçesi değişimi yapıldı.Bunun haricinde aracımda debriyaj setimin öldüğü ve değiştirilmesi gerekliymiş(haberim yok!!!!) aracı almaya gittiğimde o da değişmiş. tabi masrafım 1100 tl yi geçti. Tabi bu sırada usta gaz kelebeğimde sorun olduğunu ve değişmesi gerektiğini söyledi.(rolantide aracım 0-1800 devir arası dalgalanıyor ve olur olmaz yerde stop ediyor) Bende habersiz debriyaj setimin değiştirilmesine kızıp yaptırmadım başka bir ustaya gittim. Bu usta da gaz kelebeğinin hiç temizlenmediğini adaptasyon yapılmadığını gördü ve kendisi bu işlemleri yapmasına rağmen aracım adaptasyon tutmadı. Çıkan sonuç gaz kelebeği değişimi. Ancak bir başka ustaya daha gittiğimde gaz kelebeği değişimi için acele etmememi bu sorunum krank keçesinin zaman ayarlı olduğundan problem çıkarabileceğini iletti.
Bu durumda tecrübeli arkadaşlardan yardım talep edebilir miyim?