Şimdi Ara

SEAT CORDOBA 2001 SİGNO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk sahibi olduğum 138bin km deki aracımı artık değiştirmek istiyorum. Araçta değişen veya boya kesinlikle yoktur. Koyu renk (lacivert) olması ve hava şartları nedeniyle boyanın vernik katmanı soyulmuştur. Trigger seti 90bin de yetkili serviste, baskı balata 115bin de özel serviste değişmiştir. Üzerindeki Lassa impetus revo lastiklerle henüz 5-6 bin km yapmıştır. Atiker lpg takılı ve ruhsata işlidir.

    Bilmeyenler için araçta abs, çift airbag, digital klima, yol bilgisayarı, otomatik 4 cam, merkezi kilit vb gibi döneminin en üst donanımı bulunmaktadır.

    Aracın piyasasını henüz araştırmadığım için bir fiyat belirtmiyorum. Ne kadara satılabileceğiyle ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Almayı düşünen olursa pm den ulaşılabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Manuel mi arac

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muallimpolice

    Manuel mi arac

    Evet manuel vites.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam fiyatı sormuşsunuz illaki sahibinden de bakmışsınızdır. 15-16 arası gideri var bence arabanızın sizin anlattığınız kadarıyla. vernik yanğını nedeniyle bunu söylüyorum. bu olay 1000 lira düşürür bence. pasta polish le giderilebilir mi bilmiyorum ama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZK 109

    hocam fiyatı sormuşsunuz illaki sahibinden de bakmışsınızdır. 15-16 arası gideri var bence arabanızın sizin anlattığınız kadarıyla. vernik yanğını nedeniyle bunu söylüyorum. bu olay 1000 lira düşürür bence. pasta polish le giderilebilir mi bilmiyorum ama.

    Teşekkürler cevap için. Evet sahibindene baktım ama piyasada böylemi pek anlamadığım için sordum. Vernik tabakası ilk kaputta taş sıçrayan yerlerden tırnak kadar başladı. Sonra yıkamacılarda parça parça açıldı. Yani illaki boyanacak veya böyle binilecek. Ben aslında boyatacaktım ama araç komple boyalı olacak ne gerek var dediler.

    Herkes kendi aracını över ama bu modelde ilk sahibinden, değişensiz, km garantili araç bulmak pek kolay olmasa gerek. Hayırlısı bakalım Ocak ayının lik haftası gibi nasipse elden çıkarmayı düşünüyorum. 16k pazarlıksız bırakayım o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.