Bildirim
seat cordoba 1.4 75 hp ne kadar eder
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
13000 e verirlerse al _____________________________ -
ruhsatta basic diye geçiyo hangi özellşkler varr hangileri yok pek bilmiyorum
cordoba basic sahibi yok mu hiç_____________________________ -
kesinlikle cok istemis enaz 2-3 milyar fazla _____________________________ -
Bana biraz pahalı geldi.Yani pahalı derken aslında normal fiyat ama 2. el piyasası çok da iyi değil..Bu tip bir arabayı 16-17 civarı da bulabilirsiniz..ama bahsettiğiniz araba çok temiz ve kazasız oldundan eminseniz.biraz da pazarlık yapın alın.Ama dediğim gibi 16-17 civarı rahat bulursunuz.. _____________________________ -
15binytl eder _____________________________ -
Galeriler bile 17 civarı satıyor.Piyasayı araştırın daha iyi fiyatlar kesin bulacaksınız.. _____________________________ -
Ayrıca arabanın modeli signo veya stella olmalı..dediğiniz yılda o şekilde geçiyordu modeller..ben öyle biliyorum. _____________________________ -
basic olarak geçiyor ruhsatta ama donanım olarak pek fazla bişey yok
zaten beni tavlayan 30 binde ve 2 yaşında olması ayrıca araba temiz bende biraz internetten piyasasına baktım çoğu km olarak fazla ama yaklaşık olarak aynı fiyatlar aslında bu arabaya 17 den fazla vermem bunu biliyorum.. ama piyasasını bilmediğim için korkuyorum... o yüzden danışmak istedim_____________________________ -
bizim arkadaşta da var "BASİC" araba güzel ama donanımından hiç memnun değil,araba bildiğin şahin gibi otomatik cam yok,teyp yok,bunları hep sonradan taktırdı,seninkin de şahin gibi çıplak mı,yoksa adam bu cam,teyp olayını yaptırmış mı? _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
kamasonic var mp3 çalar 2 hava yastığı abs var mı bilmiyom _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler