Şimdi Ara

Season 3 Zodiac Perma Berserker Barbar Rehberi. WASTES + Bul- Kathos.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Daha önce açtığım Wastes + IK set rehberi ile barbar oynayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışmıştım.
    Bu sefer 3. sezonu oynayan barbar arkadaşlara özel kendi yaptığım sezona özel "Obsidian ring of the Zodiac" yüzük sayesinde IK sete gerek kalmadan perma/permaya yakın Wastes set rehberiyle yine sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

    İTEMLER.
    Helm:
     Season 3 Zodiac Perma Berserker Barbar Rehberi. WASTES + Bul- Kathos.
    Helm olarak klasik str vital critic chance kombinasyonunu kullanıyoruz. Yeni patchle birlikte alışılagelmişsin dışında Life gem yerine bu sefer Cooldown veren daimond gemi takıyoruz. Secondary kısmında ise " Lightning,Fire, Phscial,Poison,Cold resist ve pick up radius health globes bizim için ideal tercihler olacaktır.
    Chest
     Season 3 Zodiac Perma Berserker Barbar Rehberi. WASTES + Bul- Kathos.
    Chestte Str-Vital ikilisinin dışında "Reduces from elites damage" özelliğini almamız bizim için yüksek griftlerde çok işimize yarayacaktır. Onun dışında Seconday kısmında " Lightning,Fire, Phscial,Poison,Cold resist, Reduces from melee/ranged attacks ve extra health globes gibi özellikler bulunması bizim için çok daha iyi olacaktır.
    Shoulders
     Season 3 Zodiac Perma Berserker Barbar Rehberi. WASTES + Bul- Kathos.
    Primary özellikler resimdeki gibi olmasının dışında secondary'de pick up radius ve extra health globes bulmaya çalışın.
    Gloves
     Season 3 Zodiac Perma Berserker Barbar Rehberi. WASTES + Bul- Kathos.
    Primary özellikler resimdeki gibi olmasının dışında secondaryde yine pick up radius globes,Lightnin,Fire, Phscial,Poison resist gibi özellikler bizim için çok iyi bir seçenek. Resimde extra gold özelliği "griftte" hiç bir işe yaramıyor ve bomboş bir özellik maalesef.
    Pants
     Season 3 Zodiac Perma Berserker Barbar Rehberi. WASTES + Bul- Kathos.
    Resimdeki gibi bir don bulmanız sizin için çok mükemmel olacaktır. Gerek primary gerekse seconday özellikleri "grift" için biçilmiş kaftan" diyebiliriz. Eğerki primaryde ressli bulamazsanız " str vital ve armor" seklinde bir pants kullanıp secondaryde mutlaka life after each kill almaya bakın derim.
    Boot:
     Season 3 Zodiac Perma Berserker Barbar Rehberi. WASTES + Bul- Kathos.
    Resimdeki boot'ta aslında movement speed yerine all ress olsaydı çok daha iyi olacaktı bizim için fakat bulamadığımdan ben böyle bir roll yaptım. Siz all ressli aramaya bakın yoksada bu şekilde bir reroll gerçekleştirebilirsiniz.
    Belt:
     Season 3 Zodiac Perma Berserker Barbar Rehberi. WASTES + Bul- Kathos.
    Beltimiz "Pride of Cassius" Kullanacağımız İgnore Pain skillinden dolayı bizim için çok önemli. Kemerde süre "4-6" saniye arasında değiş gelmektedir. Ne kadar yüksek bulursanız o kadar iyi olur. 5 saniyeliğinin altına düşmeyin.
    Ringler
     Season 3 Zodiac Perma Berserker Barbar Rehberi. WASTES + Bul- Kathos.
    Zodiac yüzük biliyorsunuz ki sezona özel bir item ve bu buildin temel taşını oluşturmaktadır. 8 cooldownu yakalamaya calışıp Critic Change'i ne kadar yüksek bulabilirseniz sizin için o kadar iyi olur. Secondarylerde çok fazla değişken var olduğu için extra healt globes life after each kill veya yukarıda saydığım resistler olursada çok daha iyi olur.
    http://i.hizliresim.com/QA1Vlr.jpg
    Elements yüzüğüde bizim için bir nevi damage kaynağı olacak bu buildde. Yüzük str, critic change ve soket olarak sabit rollenmektedir. Burda bizim aramamız gereken droptan str critic chance,critic hit damage veya 8 cooldown reduces li bir tane bulup "critic hit chance, critic hit damage, cooldown ve soket kombinasyonunu yakalamak.
    Amulet:
    Gelelim işin amulet kısmına. Amulette 3 seçeneğimiz var "Poison immune, Lightning immune ve hellfire amulet" Bu 3 amuletten bir tanesinin olması sizin için çok ama çok faydalı olacaktır. Üşenmeyin hellfire amulet yapın yada poison veya lightning amuleti bulmaya çalışın. Statları ise str critic chance, critic hit damage ve soket olsun. Tabi str yerine Phscial damage olursa tadından yenmez.
    Braces:
     Season 3 Zodiac Perma Berserker Barbar Rehberi. WASTES + Bul- Kathos.
    Gördüğünüz gibi craft ürünü olan bir bracers kullanıyoruz. Ulaşılabilmesi kolaydır gerekli malzeme varsa. Elinizde planı yoksa bunun ACT 5'de herhangi bir zorluk seviyesinde Malthaeli kesip bulursunuz. Statlarınız ne kadar iyi olursa o kadar iyi olması dışında restore bonusuda ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur.
    Silahlar:
    Silahlarımız Bul Kathos'un might weaponları arkadaşlar. Resim yüklemedim çünkü tek ihtiyacımız olan birisinde vitality diğerindede 10 cooldown reduces. Bu şekilde bir kombinasyon yaratın.

    SKİLLER ve PASİFLER:
     Season 3 Zodiac Perma Berserker Barbar Rehberi. WASTES + Bul- Kathos.

    Skiller ve pasifler resimde görüldüğü gibi olacak arkadaşlar. Yanlız şu var. Ben hellfire amuletten "RAMPAGE" pasifini aldığım için onun yerine normalde " RUTHLESS" kullanıyorum ve büyük katkısı var. Eğerki hellfire amulet yapmaya kalkarsanız bu resimdeki görülen pasiflerin dışında işinize yarayacak pasiflerde şunlar olabilir. Rampage, Brawler, Nerves Of Steel, Relentless, Bloodthirst, Superstition.

    OYNANIŞ.
    Benim video çekme imkanım olmadığı için sizlere ancak bu kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum. Her yiğitin bir yoğurt yiyişi vardır hesabı her oyuncununda bir oyun stili vardır. Siz nasıl oynuyorsanız o şekilde devam edin. Ama bu buildde dikkat etmeniz gerek bazı noktalar var.

    Obsidian yüzükten dolayı birincisi sürekli mob yada elitelere vurarak fury harcamamız gerekmekte ki cooldown bonusu çalışsın. Boş boş fury harcamak maalesef bize hiçbir katkı sağlamıyor.
    Rendin costu, Wirlwinden daha fazla olduğu için cooldowna katkısı dolayısıyla daha fazla. O yüzden REND skillini sık sık kullanmayı unutmayın.
    4-5 tane mobla uğraşmak yerine WW ile vura vura ilerleyin ki ilerdeki mob yada elite'i uyandırın. Ortalık cümbüş olsun. Korkmayın. İgnore pain'den ve Call of the Ancients - Together as One'den müthiş bir defans kazanıyorsunuz. Siz fury cost yaparak o grupu kesmeye odaklanın.
    Battle Rage rune'ndan dolayı ortalığa bir hayli health globes saçılıyor. Bunlarda toplamayı extra can kazanmayı unutmayın.
    EN ÖNEMLİ NOKTA İSE; bu builde öyle iki rend atayım, 3 mevli gibi döneyim yapmayın. Sürekli skill barını kontrol edin. İgnore Pain ve Call of the Ancients skillerini bittiği gibi çalıştırmayı unutmayın yoksa bunlar kapalıyken mobların içine girerseniz en son göreceğiniz şey mezar taşınız olur.
    İgnore Pain skilli defansif olarak size 3 önemli bonus sağlıyor.Birincisi gelen tüm hasarları %50 azaltıyor.İkincisi bu skill aktifken herhangi bir crowd control almıyorsunuz. Jailer,slow, stun yada frozen gibi. Ücüncüsü ve en önemlisi ise harcadığınız fury başına "5364" life kazanıyorsunuz. Yani skill sizin hem damage almanızı önlerken hemde heal yapıyor. O yüzden sürekli aktif etmeyi sakın unutmayın.
    Call of the Ancient skillini rend ve ww kullanarak sürekli sıfrlamaya çalışın eğerki yapamazsınız ki "arada mutlaka yapayacağınız olacak bir grubu kestikten sonra diger gruba giderken hit cost yapamadığınızdan dolayı" skillin aktif olmasını bekleyin öyle dalın mobların elitelerin içine. Kalabalık grupların içindede skilli aktif etmeyin. Biraz dışlarına çıkıp herhangi bir hasar almayacağınız yada çok az alabileceğiniz bir noktada aktif edin skilli.

    Ben bu build ile 50 grift levelde çok rahat bogan trapperların tusked boganların olduğu haritada (ki biliyorsanız ne kadar gıcık bir kombinasyondur bu moblar) Pylon ve immune amulet olmadan Tethrys indirdim.
    Oynaması Wastes + IK'dan daha zevkli ama birazda zor geldi bana. Sizi sürekli oyun içinde tutuyor. Döne döne gitmekten başka çok daha dikkat etmeniz gereken şeyler olduğunu görüyorsunuz.
    Umarım sizinde işinize yarar sizde keyif alırsınız.
    UNUTMAYIN: Grift tamamen şans işidir.







  • anlatım güzel. yeni gelen yüzük var 5 vuruş crit çıkmayınca 3 saniye yüzde 100 critle geziyoz.
    ben ptr de denemiştim criti minumuna indirdim 900k dps ye düşürdüm hasarı .crit olmayan 5 vuruş yaptıktan sonra hasar 6m ye kadar fırlıyordu. barbara bununla ilgili build te düşünülebilir. hatta diğer claslara da uygulanabilir.
  • emrah çok güzel bir anlatım olmuş.

    yeni sezonda barbar da en sevdiğim şey tek bir set skill yada rune a bağlı olmadan yapabileceğimiz kombinasyonlar olmuş.elinizde ki set eşyaların durumuna göre bunları farklı şekilde seçebiliyoruz.
  • Emek vermiş ve ayrıntılı bir şekilde anlatmışsın, bir çok kişiye faydası olacak bir konu. Eline sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eline emeğine sağlık çok güzel yazmışsın soranlara kısa yoldan burayı tarif ederiz artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyDNA -- 22 Nisan 2015; 9:22:38 >
  • emeğine sağlık ! anlatımın her daim akıcı :)
    değişik buildleri bekliyoruz
  • Emeğinize sağlık

    Lakin oyun yüksek riftler için tek bir item üzerine kurulu o da unity ve de 2 tane gerekli
    Ne yaptıysam düşmedi binlerce k shard harcadım yine yok, anlıyacağınız bu item olmayınca buildlerde hikaye
    Ben de bıraktım oyunu
  • Merhaba,

    Güzel anlatım olmuş teşekkürler.. Bir sorum olacak..
    Elements ring yerine skull grusp daha iyi olmaz mı? %400'e kadar whirlwind damage veriyor..
    Ancak wastes setin bonusunu etkilemiyormuş diye duydum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haunt54

    Emeğinize sağlık

    Lakin oyun yüksek riftler için tek bir item üzerine kurulu o da unity ve de 2 tane gerekli
    Ne yaptıysam düşmedi binlerce k shard harcadım yine yok, anlıyacağınız bu item olmayınca buildlerde hikaye
    Ben de bıraktım oyunu

    Unity olayında solo takılırken yüzüklerden bir tanesini follower a verip followera bir de can not die özellikli taşı alınca damage reduction %50 oluyor. Bu haliyle grift çok daha rahat oluyor. O yüzden anlıyorum ama yinede oyunu bırakmaya sebep değil bence.
  • Bayadır DH' ın yeni setine merak saldığım için vede bu sıralar çoğunlukla parti griftlere yoğunlaştığımdaan ne konuya ne de barbara bakabildim.
    Öncelikle yorumda bulunan herkese teşekkür ederim.

    @haunt54; yüksek griftten kasıt nedir acaba? Kişiden kişiye değişiyor o yüzden sordum. Kimisi için 40+ iken kimisi için bu durum 50+ oluyor.
    Bu build ile 53'ü unitysiz, pylonsuz ve Pertidion'u keserek(charge barbar oynamış arkadaşlar iyi bilir bu bossun pisliğini) ve de en önemlisi bossda dahil hiç ölmeden tamamladım. Ekran görüntüsünü şuraya bırakayım.
    http://i.hizliresim.com/2g2yPE.jpg

    @serhanytu; maalesef o yüzük daha iyi olmaz. Tabiri caizse o yüzük ÇÖP. Kafanızda skull grasp gibi bir yüzük için soru işareti bırakmaktansa öyle bir item hiç var olmamış gibi düşünün daha iyi olur sizin için.




  • Porno Graffitti kullanıcısına yanıt
    yüzük olarak Focus + Rest kullansak?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.