Lise yıllarımızda 2007 ve öncesi oynuyoduk adana mu ve giresun mu filan aklımda kalanlar böyle bi season 3 episode 1 kursam ne dersiniz zevk amaclı bi beklenti yok yani |
SEASON 3 EPİSODE 1 ( SERVER KURMAYI DÜŞÜNÜYORUM)

-
-
Valla hocam açarsan ben katılırım oyuna çoluk çocuk falan oldu ama akşamları girer stres atarız :)
-
Hali Hazırda oyunumuz var hocam falconmu.com Seaons 6 Episode 3 Orjinal bir oyun, Wp grubumuz var ortalama 30-35 kişiyiz katılmak isterseniz buyrun.
-
valla unuttum kurmayı vs dosyalar elinde olan biri olsada kurabiliriz yani
-
hocam merhaba özel mesaj atamıyorum.İsizinle asıl iletişime geçebilirim ?
-
05075070542
-
Yok mu birlik olup bi server kurucağımız arkadaşlar eskiyi yakalasak hep beraber açık kalsa devamlı sunucumuz
-
yüzde yüz türk mu serveri guzelmu.fun
-
güzel kardeşim kalıcı bi server kurmak istiyorum hazır boşta pc varken doğru düzgün türk server yok artık mu online lise yıllarımızdaki gibi oynayalım derdindeyim
-
YARDİMCİ OLURUM YAZ YETER
-
-
Numaram 0507 5070542 özelden mesaj atamadım sana yada numaranı yaz ben ulasim sana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba sunucum season 6 xp9999 şuan sunucumuz sürekli geliştirilmek üzere sürekli güncelleme yapıyorum
3 aydır sunucu açık test ediyorum sizleride bekliyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X