Şimdi Ara

Seagate : İkinci güncelleme çökmeyi engelliyor(7200.11 serisi HDD'ler) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
760
Cevap
3
Favori
65.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SEAGATE ST3250410AS - 250GB
    SEAGATE ST3640323AS - 640GB

var bende bunlarda sorun varmı arkadaşlar ona göre önlem alacağım.

Cewappppppppppppppppppppppppp....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 24 Mart 2009; 20:48:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

@CCaaNN

senin hdd de sd1a varmıydı çökerken ben çökmesini bekliyorum fakat çökmüyor daha

Sorun yaşadığı hdd sd1a firmware yüklü değildir. Güncel firmware ile sorun yaşayan duymadım ve sanmıyorum bir sorun olacağını. Bence sen çökmesini bekleyinceye kadar yükle yeni firmwareyi canın yanmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 24 Mart 2009; 10:08:49 >

7200.11 serisi için

yokda yeni eski firmware ile değilde tamamen fiziksel bir hatamı var bu disklerde.

teşekkür ederim
    fw işlemi yapmaya çalıştım ama ısrarla fw yapılacak doğru model değil diyerek reddediyor
    anlamadım gitti hdd dahili bağladım harici bağladım tüm diskleri söktüm yaptım
    olmadı gitti bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı ?

Orjinalden alıntı: bulent35220

bende daha yeni casper 1tb harici aldım
    içinden 1tb seagate 7200.11 serisi ST31000333AS SD15 fw model çıktı hemen fw yapayım kullanmadan dedim
    topic başındaki dosyaları ve uygulamaları takip ederek gerekli iso dosyasını aldım seagate in sitesinden cd den boot ederek
    fw işlemi yapmaya çalıştım ama ısrarla fw yapılacak doğru model değil diyerek reddediyor
    anlamadım gitti hdd dahili bağladım harici bağladım tüm diskleri söktüm yaptım
    olmadı gitti bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı ?

ST3500320AS
    ST3500620AS
    ST3500820AS
    ST3750330AS
    ST3750630AS
    ST31000340AS

Güncelleştirme bu modellerin SD15, SD16, SD17, SD18 ve SD19 firmware yüklü olanları için geçerli.
  • Ben gerekli FW dosyasını Seagate web sitesinden indirdim. Ama açılışta harddisk modelini seçmeme rağmen HDD'yi bulamadığı için hata veriyor. Harddiski hiçbir şekilde gösteremiyorum, makine görmüyor.
    Ne yapmam gerekiyor?

Orjinalden alıntı: raverss

quote:

SEAGATE ST3250410AS - 250GB
    SEAGATE ST3640323AS - 640GB

var bende bunlarda sorun varmı arkadaşlar ona göre önlem alacağım.

Cewappppppppppppppppppppppppp....................

• quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

quote:

@CCaaNN

senin hdd de sd1a varmıydı çökerken ben çökmesini bekliyorum fakat çökmüyor daha

Sorun yaşadığı hdd sd1a firmware yüklü değildir. Güncel firmware ile sorun yaşayan duymadım ve sanmıyorum bir sorun olacağını. Bence sen çökmesini bekleyinceye kadar yükle yeni firmwareyi canın yanmasın..

ben sd1a yükledim çökmesini bekliyorum ama meretten ne ses çıkıyor nede performans kaybı var

• Yaklaşık 1 hafta kadar önce gigatekten Seagate 320Gb 16Mb NCQ hdd aldım.Bu bahsedilen sorunlar bu hdd de bende yaşarmıyım ?

Seagate : İkinci güncelleme çökmeyi engelliyor(7200.11 serisi HDD'ler)

ürün buhttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=326

quote:

quote:

@CCaaNN

ben sd1a yükledim çökmesini bekliyorum ama meretten ne ses çıkıyor nede performans kaybı var

Sorun sende o zaman

• quote:

Orjinalden alıntı: MillionDollarBaby

Yaklaşık 1 hafta kadar önce gigatekten Seagate 320Gb 16Mb NCQ hdd aldım.Bu bahsedilen sorunlar bu hdd de bende yaşarmıyım ?

Yaşamazsın. Sorunlu model ve firmwareler üstte yazıyor..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MillionDollarBaby

Yaklaşık 1 hafta kadar önce gigatekten Seagate 320Gb 16Mb NCQ hdd aldım.Bu bahsedilen sorunlar bu hdd de bende yaşarmıyım ?

Yaşamazsın. Sorunlu model ve firmwareler üstte yazıyor..

Evy. Sağolasın

• arkadaşlar ben geçen hafta 1tb maxtor harici aldım forumlarda okuduğum kadarıyla içerisinde 7200.11 hdd varmış ancak ben everestte falan göremiyorum içinde hangi hdd olduğunu veya firmware ini bunu hdd in içini açmadan nasıl görebilirim bir program var mıdır?
  • Seagate in üretim esnasında seride yaptığı yanlış nedeniyle veri kaybeden arkadaşlara yine forumdan arkadaşlarımızın araştırma ve ortak paylaşımları ile oluşturdukları çözümle verilerinizi kurtarmak için göz gezdirmenizi öneririm arkadaşlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_29592162/mpage_1/key_//tm.htm#29592162
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeratull

ST31500341AS
    ST31000333AS
    ST3640323AS
    ST3640623AS
    ST3320613AS
    ST3320813AS
    ST3160813AS

Yukardaki modeller için de seagate yeni firmware i yayınladı arkadaşlar ilgilenenlere duyurulur.

http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=207957

buradaki bilgiye istinaden yazıyorum yapmaya gerek var mı ?

quote:

Orjinalden alıntı: hdblack35

Ben gerekli FW dosyasını Seagate web sitesinden indirdim. Ama açılışta harddisk modelini seçmeme rağmen HDD'yi bulamadığı için hata veriyor. Harddiski hiçbir şekilde gösteremiyorum, makine görmüyor.
    Ne yapmam gerekiyor?

Orjinalden alıntı: bulent35220

quote:

Orjinalden alıntı: zeratull

ST31500341AS
    ST31000333AS
    ST3640323AS
    ST3640623AS
    ST3320613AS
    ST3320813AS
    ST3160813AS

Yukardaki modeller için de seagate yeni firmware i yayınladı arkadaşlar ilgilenenlere duyurulur.

http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=207957

buradaki bilgiye istinaden yazıyorum yapmaya gerek var mı ?

Diskindeki verilerin bir önemi yoksa ve arıza halinde 1 ay'a yakın bir süre garantiden dönmesini bekleyebileceksen gerek yok. Hiç yorma kendini..

• quote:

Yardımcı olabilecek arkadaş yokmu?

quote:

Ben gerekli FW dosyasını Seagate web sitesinden indirdim. Ama açılışta harddisk modelini seçmeme rağmen HDD'yi bulamadığı için hata veriyor. Harddiski hiçbir şekilde gösteremiyorum, makine görmüyor.
    Ne yapmam gerekiyor?

Diskin tamamen çökmüş durumdamı yoksa fw yüklerkenmi sorun yoşuyorsun ? Eğer diskin tamamen göçtü ise ya garantiye vericeksin veya kendine güveniyorsan aşağıdaki linkteki anlatıma göre kurtarmaya çalışacaksın..

• Diski makine hiçbir şekilde görmüyor. Göçüp göçmediğini bilemiyorum. Biostada göremiyorum. Ayrıca HDD takılı iken makine zaten açılmıyor.
    Bende USB den bağlıyorum ama yinede olmuyor...

quote:

quote:

Yardımcı olabilecek arkadaş yokmu?

quote:

Ne yapmam gerekiyor?

Diskin tamamen çökmüş durumdamı yoksa fw yüklerkenmi sorun yoşuyorsun ? Eğer diskin tamamen göçtü ise ya garantiye vericeksin veya kendine güveniyorsan aşağıdaki linkteki anlatıma göre kurtarmaya çalışacaksın..

• quote:

Orjinalden alıntı: emrecelik

arkadaşlar ben geçen hafta 1tb maxtor harici aldım forumlarda okuduğum kadarıyla içerisinde 7200.11 hdd varmış ancak ben everestte falan göremiyorum içinde hangi hdd olduğunu veya firmware ini bunu hdd in içini açmadan nasıl görebilirim bir program var mıdır?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.