Şimdi Ara

Seagate BarraCuda 2TB 7200RPM 256MB HDD Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 10 yıl önce bir Seagate faciası yaşadıktan sonra bir daha almam demiştim. Ancak PC'ye depolama ve oyun için 2 TB HDD almak istiyorum. 256 MB. Bellek ilgimi çekti. Deneyimi olan arkadaşlardan yorumlarını almak isterim.
    https://www.hepsiburada.com/seagate-barracuda-2tb-7200rpm-256mb-sabit-disk-st2000dm008-p-HBV00000HCCYU?magaza=Elmac%C4%B1k



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbilge -- 30 Mayıs 2020; 3:36:56 >



  • Seagate bozulma oranı en yüksek disk, marka olarak ise bariz sorunlu 3TB Barracuda'ları piyasadan çekmeyerek çok sayıda İnsanı mağdur etmeyi umursamamış bir üretici ("Seagate dava" şeklinde arayabilirsiniz). Bunları geçersek performans açısından iyi fakat depolama maksatlı ise zaten performansın bir önemi olmayacağından ve daha güvenilir olduğundan Toshiba tercih edilebilir.

    İki adet 3TB Barracuda garanti sürelerinin bitiminden hemen sonra bozulduklarında Seagate'e son noktayı koymadan önce Skyhawk ve Ironwolf aldım. Skyhawk I/O hataları veriyor, Ironwolf sorunsuz. Dört disk'in ikisi bir anda bozuldu, biri düzgün çalışmıyor ve verileri yedekleyecek disk olmadığından garantiye gönderemiyorum.
  • Bende almayı düşünüyordum sizin düşündüğünüz hdd yi araştırdığım kadarıyla hız olarak iyi ama çok sesli çalışıyormuş hatta boşta iken bile ses çıkarıyormuş forumlarda ve youtube de bir çok video var. O yüzden ikilemde kalmıştım. Hala 2013 yılında aldığım wd ile devam ediyorum. Sanırım wd yana kullanıcam tercihimi tekrardan.
  • Seagate den uzak durun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.