Şimdi Ara

SE mi? Samsung mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 400-450 TL arası kaliteli bir telefon arıyorum ve hangi marka almam gerektiğini düşündüm ama sonuç olarak 2 marka arasında kaldım.Bana yardım eder misiniz?

• samsung monte.sonyericsson eskisi gibi kaliteli telefon üretmiyor artık.ben p1i kullanıyordum ben bile vaz geçttim o markadan.en yeni modeline bile bakmıyorum...şık tasarımı tam dokunmatik ekranı vede kalitesiyle seni memnun edecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

samsung monte.sonyericsson eskisi gibi kaliteli telefon üretmiyor artık.ben p1i kullanıyordum ben bile vaz geçttim o markadan.en yeni modeline bile bakmıyorum...şık tasarımı tam dokunmatik ekranı vede kalitesiyle seni memnun edecektir...

Aynen dediği gibi monte işini görür.
  • Arkadaşlar ben dokunmatik ekrandan korkuyorum o telefon iyi önceden de bakmıştım özelliklerine ama dokunmatik ekran çabuk bozuluyor diyorlar.
  • Sony w660 güzel bir model.
  • se kalitelli telefonlar üretiyo hatta suanki samsung modellerinnden cogundan daha kaliteli
    samsung kadar sadece dıs tasarım yapıp içi bos fason cihazlar üreten baska marka yok tur herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensonic -- 21 Ekim 2010; 22:54:11 >
  • sony samsungtan daha tecrübelidir telefon konusunda.Bir samsung saçmalığı aldı başını gidiyor.alacağım en son cihazdır samsung. Daha önce Sony kullanan ve şimdi Nokia kullanan birisi olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim arkadaşlar.
  • Yani?
  • Sony Ericsson.
  • SE
  • Abilerim,ablalarım son olarak ben sony ericsson zylo modelini beğendim ne dersiniz?
  • sony ericsson
  • sony ericsonun servisini bilmem ama samsungun servisi çok yavaş. sırf bu yüzden samsung markasından soğudum.
  • yıllardır SE kullandım. se fanatikliğine varacak şekilde savunuyorum ama akıllı telefon diyebileceğimiz win mobile, android, symbian işletim sistemli telefon konusunda SE türkiyeye pek hakkını veren cihazlar getirmiyor. dün samsung i5700 için para ödedim. şu anda kargoda yarın elimde olur.
    bundan önce yine SE diye aynı fiyattaki XPERİA x10 mini yi düşündüm ama onda da android 2.1 veya 2.2 destegi olmayacakmış. SE böyle devam etsin iyice düşen pazar payını samsung, pantech, huawei ye kaptırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.s.b.3

yıllardır SE kullandım. se fanatikliğine varacak şekilde savunuyorum ama akıllı telefon diyebileceğimiz win mobile, android, symbian işletim sistemli telefon konusunda SE türkiyeye pek hakkını veren cihazlar getirmiyor. dün samsung i5700 için para ödedim. şu anda kargoda yarın elimde olur.
    bundan önce yine SE diye aynı fiyattaki XPERİA x10 mini yi düşündüm ama onda da android 2.1 veya 2.2 destegi olmayacakmış. SE böyle devam etsin iyice düşen pazar payını samsung, pantech, huawei ye kaptırır.

sony ericssonun sayfasına bi bak istersen 2.1 güncellemesi cıktı x10 mini için
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensonic

quote:

Orijinalden alıntı: u.s.b.3

yıllardır SE kullandım. se fanatikliğine varacak şekilde savunuyorum ama akıllı telefon diyebileceğimiz win mobile, android, symbian işletim sistemli telefon konusunda SE türkiyeye pek hakkını veren cihazlar getirmiyor. dün samsung i5700 için para ödedim. şu anda kargoda yarın elimde olur.

sony ericssonun sayfasına bi bak istersen 2.1 güncellemesi cıktı x10 mini için

hadi yaa. satılık i5700 ım var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.