Şimdi Ara

sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kreston

ya beyler ne zaman birisi şunu yapıcam bunu yapıcam diyecek olsa hemen atlıyosunuz hazırı var al daha iyi olur diye.
    bişeyi kendin yapmanın verdiği hazı verebilir mi hazır almak? ya da sana katacağı şeyleri katabilir mi?

uğraşsın o zaman mikro denetleyicilerle(yada nasıl kontrol ediliyorsa artık)

Biz cix degilizki her mekanda sevgilimiz olsun,biz Adanalıyık bırakta kendimize göre bir şeklimiz olsun.
  • valla evren kolay iş adeğil bilader

Orjinalden alıntı: kreston

ya beyler ne zaman birisi şunu yapıcam bunu yapıcam diyecek olsa hemen atlıyosunuz hazırı var al daha iyi olur diye.
    bişeyi kendin yapmanın verdiği hazı verebilir mi hazır almak? ya da sana katacağı şeyleri katabilir mi?

Arkadaş zaten ucuza mal etmeyi planlıyor..Türkiye şartlarında bu komponentleri bulupta yazılım ve donanım kısmını kurabilse zaten hazırını al demeyiz burası herkesin görüşüne açık bir forum..Yeri geldimi pekçok kişi devre/proje üzerinde 'hazırını al' demeden yardımcı oluyor(uz).Anlatabildim heralde
  • Hocam git çin malı mp3 playerlardan al bitane hem ucuz hem iş görüyor. Bu olay benim aklıma Rio PMP300 mp3 çalarımın hafıza kapasitesi ve uzaktan kuman ünitesi bağlama hevesimi getirdi. uzaktan kumandayı yaptım ama(kablodan kontrol) hafızada 32 mb tın üzerine çıkamadım. :D
    Hnr#2503
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.