Şimdi Ara

SCUM (Erken Erişim) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
4
Favori
12.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya cevap vermeyin şuna gitsin tlou felan oynasın.
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Yapılan yazım hatalarından sonra zaten okunmaya değer bir şey olmadığını düşünerek ikinci cümlede bıraktım. Okunmaya değer değilse, yanıtlamaya da değer değildir. Göstermeye çalıştığım yere bakmak yerine kendi bildiklerini tekrarlayarak dinlemeyi bilmeyen, yeni bir şey öğrenmeye gayret etmeyen birini neden doğaya kazandırmaya çabalayalım ki? Anası mıyız babası mıyız abisi miyiz değer verdiğimiz biri mi, öğretmeni miyiz?

    Kimi insanlar aldığı tepki kadar var olabiliyor. Tepki alınca da bildikleri her şeyi büyük bir iddialaşmayla önümüze sunuyor, "Ben aslında çok asil bir insanım." izlenimi vermek için.

    Bu duruma uygun bir Çin atasözü var, bu tarz yaklaşımlara verilecek en güzel cevaplardan: "Yav he he"
  • Tabi canim oyledir.Yazim hatasi deyip hata yapmak o da guzel.

    Tlou diyor , hayatin da single oyun oynamayan birisine guzel oneri.
    Ben survival de bilmezdim zaten o nedir ki, konu imla hatasina geldiyse gerekli cevap verilmistir zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxa -- 30 Ağustos 2018; 14:41:3 >
  • oyun sayfasını böyle gereksiz bir tartışmayla kirletmeseniz de adamakıllı bir bilgi alıverişi yapsak daha iyi olmaz mı? mesela oyunu sevmeyenler bi ikilese daha iyi olacak.
  • Oyunu eleştiren arkadaşın üstüne biraz fazla gitmişsiniz sanki. Oyun bence inanılmaz derecede gerçekçi ve güzel fakat ciddi bir eksiklik var hemde öyle böyle değil. Ben uzun süre ark ve benzeri survival oyunlarını oynadım. Bir survival oyununda tabi ki en önemli şey base kurmaktır yoksa oyunu battleroyale modunda çıkar yani hiç gerek yok survivala. Oyun gerçekçi eyvallah gezip tozup loot yapıyoruzda ne işe yarıyor ? Building sistemide öyle basit bir sistem değil ki oyunu nerdeyse baştan yapmaları gerek. Bu saatten sonra çıkacağını pek sanmıyorum o yüzden ciddi bir eksiklik bu arada oyunu henüz yeni aldım ve daha indiriyorum. Twitchten izlediğim kadarıyla yorumladım insin oynadıktan sonra edit yaparım. Ama güzel bir base sistemi gelirse en iyi survival oyunu olur rahatlıkla onu söleyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vieux12 -- 30 Ağustos 2018; 18:43:7 >
  • Erken erişim fiyatı 32 tl alınır mı ?

    Türkçe dil seçeneği gelir mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema -- 30 Ağustos 2018; 18:38:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thema

    Erken erişim fiyatı 32 tl alınır mı ?

    Türkçe dil seçeneği gelir mi ?
    Oyunun orijinal fiyatı 20 dolar size kalmış bu kurla 4.95 dolara denk gelen oyunu almak, sonra bulamazsınız bu fiyatı. Türkçe dil seçeneğinin geleceğini düşünmüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thema

    Erken erişim fiyatı 32 tl alınır mı ?

    Türkçe dil seçeneği gelir mi ?
    Zamanında bu konu hakkında developer sorumu dolaylı yoldan cevaplamıştı, offical scum Türkiye den edindiğim bilgiye göre Türkçe dil ilerleyen zamanlarda gelecek.

    @K E N
  • serverla mı alakalı bilmiyorum ama şuan oyunda ciddi bir problem var, çoğu zaman karşıdaki oyuncu laglı gibi takılıyor, ışınlanıyor hatta kayboluyor. sadece silahı görünüyor. bu şekilde oynanmaz acil bi fix lazım.
  • Takip.
  • oyunun ttp sistemini işk başta bug sandım lag sandım ama tpp modda duvardan bakarak adamı ızlemek bu oyunda yok adam acıkta olsa bile göremiyorsunuz. acaip sacma olmus bu sekıl kalırsa ben oyuncu sayısının 1 aya kalmaz bitecegını garanti ederim.ffp ttp alayını oynamıs adamım bunlar ttp gıbı yapmıs ffp oyna diyorlar. örnek vereyim duvarın arkasına gecın kendızı gostermeden bekleyın karsınızdan adam gelsın acıktan adamı gormuyorsunuz sızde acıga cıktınga adam gözükmeye baslıyor :D ilk basta dedıgım gıbı bug sandım ama olay bu. sonra oyunda acaıp bır lag mı desem ne desem bılemedım baska adamlar ısınlanarak gıdıyor stabıl degıl oyun. 100 tl olursa bu oyun alınmaz dayz e devam oyun su an cop otesı ben sıze dıyeyım
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Hocam sol üstteki bilgi ekranı için MSI Afterburner mi kullanıyosunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerdesouza

    Hocam sol üstteki bilgi ekranı için MSI Afterburner mi kullanıyosunuz?
    aynen hocam. yazıları vs rivatuner ayarlarından küçülttüm.
  • Yasal dolandırıcılık 'Erken erişim' almayın abi.
  • Bence biz türklerin oyuna sert eleştiri yapma gibi hakkı yok, aksine developerlarına minettar olmamız gereken bi durum var. Herkes size 20$ lık oyunu 32 tl gibi bi rakama vermez. Bunu sadece steam yapmıyor, steamin belli bi kuru var evet fakat, developerlar sayesinde bu kuru daha da düşürebiliyorlar. Başka oyunlara bakın hangi güncel oyun bize bu kurdan satıyor? Adamlar bizi düşünüp ucuzdan vermiş, oyun içeriği hakkında eleştiri yapma hakkına sahip değiliz inanın. Zaten oyun early access, bu da demek oluyor ki siz bizi finansal yoldan desteklemeye devam ederseniz bizde daha hızlı ve azimle çalışmaya devam ederiz. Bazı oyunlar var early access adı altında çıkıyor fakat istedikleri rakama ulaşamıyorlar, haliyle devam etmemize değmez diyip kapatıp gidiyorlar. Early access aslında güzel bir sistem fakat ilk başta bu sistemi kullanıp abuse eden şirketler yüzünden insanlar artık görmezden geliyor. Mesela DayZ, adamlar bilmem kaç senedir early access de. Bu ve bunun gibi firmalar kirletti bu sistemi bu yüzden diğer developerlara güvenemiyoruz anlıyorum ama adamların yaptığı bu jestden sonra eleştirmemeliyiz bence. Oyun güzel bence ve geliştikçe DayZ nin yerini çok rahat dolduracağına inanıyorum. Şuanki içeriği beğenmeyenler ve eksik bulanlar, şimdiden satın alır kenara koyar, oyuna büyük güncellemeler geldikçe oynayıp denemeye devam eder. Bu kadar sert eleştiriye gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 31 Ağustos 2018; 17:0:38 >




  • Yeni patch gelmiş.
    Patch notes 0.1.17.8320

    - Server optimizations.

    - Improved server browser sorting.

    - Fixed server list overflow glitch - Added throbber icon for servers that havent been pinged yet.

    - When server is full or server password is incorrect, client should display meaningful error message now.

    - Disabled spectator mode in shipping builds (F10).

    - Bird ambient sounds improved in realism and placed in space around player.

    - Fixed issue when metal footstep sound was played if player equipe metal scrap.

    - Fixing landscape bugs.

    - Enabled commit suicide from ESC menu.

    - Editing Player start locations, they are not too close to the wall anymore so your head gets insta blown up.

    - Fixed Problem with Crafting: you can now craft Metal spear.

    - Egg can't be eaten infinite amount of times anymore.

    - Tweaked nutrition gains from crafting / cooking proportionally to ingredient weight.

    - Fixed an issue where Oculus was selected as the primary audio output.




  • Oyun geliştirilirse iyi bir hale gelebilir ama şu an bu aşamada sıkıcı ve lag dolu.Örneğin oyundayken bir eve girdiniz ve üst kata çıktınız sizi tekrar alt kata ışınlıyor.Yani zaman kayması oluyor.Sürekli zamanda geriye gidiyorsunuz oyunda.Satın almama rağmen oyunu bu haliyle oynamak istemem açıkçası.Geliştirilmesi ve oyundaki eşyaların da arttırılması lazım.Bu yüzden bu haliyle Pubg'ye rakip olması imkansız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: comm

    Oyun geliştirilirse iyi bir hale gelebilir ama şu an bu aşamada sıkıcı ve lag dolu.Örneğin oyundayken bir eve girdiniz ve üst kata çıktınız sizi tekrar alt kata ışınlıyor.Yani zaman kayması oluyor.Sürekli zamanda geriye gidiyorsunuz oyunda.Satın almama rağmen oyunu bu haliyle oynamak istemem açıkçası.Geliştirilmesi ve oyundaki eşyaların da arttırılması lazım.Bu yüzden bu haliyle Pubg'ye rakip olması imkansız.
    daha iyi bir servere geç, server browser de ping e göre sıralama yapıp en düşük pingli servere geçebilirsin. lootlar gayet yeterli kaldı ki bazen lootlar sıfırlanıyor isteyen istediğini kolaylıkla buluyor.

    bu oyunun pubg e rakip olma gibi bir iddiası yok. birisi battleroyale, diğeri devasa detaylı survival oyun. her yeni çıkan oyunu pubg e rakip etme alışkanlıgını bırakın lütfen.




  • SCUM (Erken Erişim) [ANA KONU]



    oyunda 2 meleeci dışında herkes de akm hunter55 vs var bende de kar ve pompalı var. loot eksikliği yok bence
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    hocam nerden buldunuz acaba silahları ? Airfield tarafına mı gitmemiz gerekiyor illa ? Bugün baya şehir lootladım kumaş yiyecek el aletleri vs çıktı hep.

    Ayrıca oyun acayip optimizasyon özürlüsü.Medium ayarlarda 1080p de gtx1060-i5 ikilisi arada 20FPS lere düşüyor.Arkadaşımda da gtx960-i5 var onda da aynı şekilde.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.