Şimdi Ara

Scream (2015- ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
8
Favori
8.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sonunda aldı bu arada 6. bölüm olacakmış 3. sezon. 5 gün sonra da 2 saatlik cadılar bayramı özel bölümü geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 14 Ekim 2016; 17:48:14 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Keşke 10 bölüm olsaydı ilk sezon gibi.
  • 3. Sezon onayı almış.

    4 gün sonra cadılar bayramı özel gösterim de var, tatile gidiyorlar galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet işte bu. Nitekim 2.sezon finali soru işareti ile bitmişti. Yalnız 6 bölüm olması kötü. Bari 10 bölüm olsaydı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. sezon onayı almasına çok sevindim.Ama sanırım 3. sezon son sezon olacak gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 bölüm olduğuna göre final yapacaklar büyük ihtimalle.
  • 13

    fena değildi


    keiran'ı götürdüler direk. gina ne saçma bir karakter ya, 3.sezonda ilk o ölür umarım emma yine psikopat sevgili bulmaya devam ediyor, belliydi alex'in katil çıkacağı. son sahne ilginç oldu, tam anlamadım da orayı. emma'nın babası ardından mr.james?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 19 Ekim 2016; 13:34:49 >

  • Kieran keşke ölmeseydi en sevdiğim karakterlerin başında geliyordu. Hele 2.sezonun final sahnesinde psikopat halleri çok başarılıydı.

    Emmanın babasında birşey çıkmaz böyle hemen göstermezler. Ayrıca Eli öldü mü acaba hiç göstermediler bi ara haberde Eli karakterinin geri dönme durumu var deniyordu. Benim katil adayım Kieran olmuştu bu sefer Stavo diye düşünüyorum çizgi roman olayını da açıklamadılar bakalım neler olcak bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında konu olarak birkaç sezon daha gider bağlantılı şekilde yeni katiller çıkarabilirler ama çok cılkı çıkar. Ne kadar istemesemde tadında bırakmaları iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklentimin altında kaldı bu bölüm ama 80 dk olması güzeldi. Anna ve Billie 3. sezonda da gözükecekler sanırım. IMDB'de yazıyor.


    Katilin kim olduğunu tahmin etmek çok kolaydı. Ayrıca Gina ve Jeremy şüpheli konumundayken kimsenin Alex'den şüphelenmemesi çok saçmaydı.

    Noah ''Freddy vs Jason'' deyince Brandon James'in de olaya dahil olmasını beklemiştim. Alex Emma'yı öldürseydi, Brandon emekli olurdu herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 19 Ekim 2016; 19:03:36 >




  • Cadılar Bayramı Özel Bölümü


    Ben Gina oraya garip bi şekilde gelince onu katil sanmıştım ama çakma Alex çıktı. Keşke çıkmasaydı aslında yakışmışlardı Emma'yla. Brooke'a hala gıcık oluyorum bu arada. 3. sezonu final yapsınlar bu daha çok uzamaz böyle, tadını kaçıracaklar yoksa.


    Edit

    Bu arada Kieran'ı kim öldürdü şu an bir şey demek zor ama çok kolay kurtuldu. İlk sezondan beri kaç kişiyi öldürdü, bence daha çok acı çekmesi lazımdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 19 Ekim 2016; 19:57:59 >





  • Kieran'ı kim öldürdü? Emma'nın babası neden Kieran'ın mezarının başındaydı? merak ettiğim 2 soru. İlk başta Kieran'ın kaçacağını filan düşündüm ama öldü. :D Değişik bir cadılar bayramı özel bölümü olmuş bari trick or treat deselermiş :D Cadılar bayramıyla alakalı kostüm falan giyselermiş görmek isteridim öyle. Emma da kimi severse katil çıkıyor be kimseyi sevme sen bence.
  • Film tadında bir sezon finali olmuş ama Cadılar Bayramına daha yakışan bir final olabilirdi. Spin off bir konu ile bitirip soru ve cevapları üçüncü sezona sakladılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finalde kafada soru işaretleri oluşturdukları yeni sezona hazırlık aşaması, güzel bir özel bölüm olmuş. Açıkçası hikayeyi her halükarda değişik şekillerde devam ettirebileceklerini de göstermiş oldular.


    keiran'ın öldürüldüğü sırada maskeli katilin çıkıp gardiyanın boynunu 180 derece çevirip kırması Jason gibi doğaüstü bir katil olarak Brandon James izlenimi yarattı. Hatta adaya gelip bizimkileri teker teker öldürdüğü gibi düşünmeye de sebep oldu. Ancak finalde otele James soyadı ile kayıt yaptıran kişi gayet normaldi. Emma'nın babası da tabii diğer soru işareti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 21 Ekim 2016; 5:23:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler sezon bitti değil mi yeni sezon ne zaman başlayaacak?
  • Özel bölümü izledim, yaklaşık bir film süresi uzunluğunda olması ve yaratılan atmosferi ben bayağı beğendim. Klasik korku filmleri gibi bir müddet sonra tek mekanda geçti.


    Katilin o Alex olacağı barizdi sanki. Yani o gerçekten Alex değilmiş ama bunu öğrenmediğimiz süre içinde Emma için "Ulan daha kaç ay önce sevgilin manyağın teki bir katil çıktı bu herifin de atalarının başından geçen olay ortada ne bu hemen güvenmek" demiştim. Gina olayını da sevmedim gizem yaratmak için fazla kasmışlar.

    Billie'nin, bizimkilerin yanına ilk geldiği anda Stavo'yu sorması saçma geldi çünkü Stavo ile ilk konuşmaları sırasında ismini öğrenmemişti Stavo'nun. Ama tabi bu takılacak bir durum değil.

    Son sahnede Emma'nın babasının Kieran'ın mezarı başında ne işi vardı, sondaki Mr.James kimdi bakalım onları da yeni sezonda öğreniriz herhalde.




  • Scream üçüncü sezonda yeniden yapılanmaya gidiyor!

    MTV, yeniden çevrim Scream dizisine kendi içinde yeniden çevrim getiriyor...

    Deadline'ın haberine göre kanal diziyi sıfırdan bir üçüncü sezonla ve hikayeyle geri döndürmeyi planlıyor. Bu nedenle de yeni sezonda ilk iki sezonda yaşananlara bir referans olmaması bekleniyor.

    Yeni plan uygulamaya konduğunda haliyle ilk iki sezonda yer alan oyuncular da diziye geri dönmeyecek. MTV kanalı şimdiden dizinin oyuncularına yeni proje bulmaları için izin de vermiş durumda. Hatta kısa süre önce dizide Emma karakterini canlandıran Willa Fitzgerald, FOX kanalı için hazırlanan Behind Enemy Lines dizisinin pilot bölümüne dahil oldu.

    Dahası dizinin ikinci sezonundaki yürütücüleri Michael Gans ve Richard Register da diziye geri dönmeyecek. Kanal diziyi yönetmesi için yeni isimlerin arayışına girdi.

    Ekim ayında altı bölümlük üçüncü sezon onayı alan Scream son olarak Cadılar Bayramı özel bölümüyle ekrana gelmişti.

    Ne gerek vardı şimdi buna bütün karakterlere alışmıştık be.





  • Brandon James'i de göremeyeceğiz o zaman. İki sezondur onun gelmesini bekliyordum.
  • Lawsford27 kullanıcısına yanıt

    Anlamadığım nokta dizi öyle bir yerde bitti ki hikaye devam ediyor izlenimi verdiler. Telefondaki kişiyi ve ekibin maceralarını izlemeyeceksek ne anlamı var yeni kadronun şaka gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackvino

    3. sezon da bu kadroyla olabilirdi :/ Noah olsa bari yeni sezonda

    ya 3 sezonda aynı kadro başroldeki kız noah felan var audrey, farklı isimleri nerden çıkardınız baktım siteden. kieran yok tek o ne oldu öldü mü dizide ? 2 sezon son 4 bölüm felan izlemedim katil kim çıktı ondan bile haberim yok :D
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.