Şimdi Ara

Scorn [XBOX SERIES X ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Scorn [XBOX SERIES X ANA KONU]


    Scorn Xbox Series X Fragmanı



    -

    Birinci şahıs atmosferik bir korku macera oyunu

    Scorn, garip şekillerden ve kasvetli dokulardan oluşan bir kabus evreninde geçer. "Dünyanın ortasına fırlatılıp atılmış olmak" fikrinden yola çıkılarak tasarlanmıştır. Bu rüyalardan fırlamış uzak ve kayıp dünyada, birbirine bağlanmış farklı bölgeleri doğrusal olmayan bir şekilde keşfedeceksiniz. Her bölgede, bağlantılı bir dünya yaratmak için gerekli olan kendine özgü bir tema, bulmacalar ve karakterler yer alıyor.


    -

    Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2022
    Tür: Hayatta Kalma - Korku, Birinci Şahıs, Macera
    Dağıtıcı: Ebb Software
    Geliştirici: Ebb Software

    https://gamefaqs.gamespot.com/xbox-series-x/289719-scorn
    https://www.metacritic.com/game/xbox-series-x/scorn

    Resmi Site:https://scorn-game.com/

    -

    Ekran Görüntüleri:

    Scorn [XBOX SERIES X ANA KONU] Scorn [XBOX SERIES X ANA KONU] Scorn [XBOX SERIES X ANA KONU] Scorn [XBOX SERIES X ANA KONU] Scorn [XBOX SERIES X ANA KONU] Scorn [XBOX SERIES X ANA KONU] Scorn [XBOX SERIES X ANA KONU] Scorn [XBOX SERIES X ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 20 Nisan 2023; 11:27:13 >







  • Geldiğim yere kadar biraz bahsedeyim. Oyunun her act tasarımını farklı bir metafora dayandırmışlar, sana anlatılan bir hikaye ya da gösterilen bir görev yok. Bir nedenden dolayı ortada ölü bir gezegen ve bu gezegende yaşam yokolmadan önce varolan medeniyetin yaptığı bir teknoloji var. Teknoloji insan ve insana benzeyen canlıların organlarından, et ve kemikten oluşuyor. Ancak bunları sırf teknolojide değil H.R. Giger'ın çizimleri ve Xenomorph ırkı gibi sanat, mimari ve biraz da eğlence için bulmaca tarzı olaylarda da kullanmışlar.


    İlk bölüm doğum/dünya'ya gelmeyi simgeliyor, dolayısıyla varlığının amacını bilmeyen karakterimizin önce ölü bir gezegende ortaya çıkmış insan tasvirinde amacını aradığı gösteriliyor ve bir kaza sonucu ölü gezegenin alt katmanına düşüyor. Düşüşünden itibaren karakterin arayışına ortak oluyoruz. Etraftaki sexual objeler, cenine benzeyen canlılar, rahim kanallarına benzeyen koridor tasarımların tümü doğumu simgeliyor, yani karakterin amacına ulaşması için ilk aşması gereken katman.


    İlk Act'ın bitmesiyle ben çok beğendim oyunu. Dört, beş saatte kendini ne kadar anlatıp bağlayabilir tahmin etmek zor ancak beklediğimden daha iyisini veriyor şimdilik. Üstte örnek verdiğim H.R. Giger sanatının ve Alien filmlerinin görselliğini beğenenler bayılarak oynayacaktır. Oyun daha çok bu kültüre ilgisi olanlar için görsel bir tur gibi.

  • 13 Minutes Of Exclusive 4K Xbox Series X Scorn Gameplay


  • Görüntüler enfes ama az daha oynanış gösterselerdi keşke yine de gamepass sayesinde hemen deneyebilecegiz
  • Tek eksiği yaratıklarda çeşitlilik tok umarım çeşitlilik artar o zaman çerezlik çizgisel güzel bir oyun bizi bekliyor olur yaratılan evren zaten enfes duruyor
  • Cycu1youtube
    SCORN is one of those games that are developed for a very long time and still hasn't been released. As of today the official date was only specified for October 2022. I'd be rather confident that the game arrives eventually, especially hat developers are showing short pieces of gameplay on their facebook page. Here, I put the newest ones in one short clip so you can check how the game looks currently. WHat do you think? Source: https://www.facebook.com/scorngame/videos/?ref=page_internal Cycu1 & NRGeek prezentują - kanał GRANALIZA: https://www.youtube.com/channel/UCD595AzU-cjds_slXwNHgeA Consider supporting my channel for cool bonuses: https://www.youtube.com/channel/UCD3rfp47a3xZuqHhllcIvIA/join Looking good quality gameplay for your own videos? Consider subscribing my other channels to be up to date! Cycu1 Xbox Archive https://www.youtube.com/channel/UCp-l2UOAGLVCHDUACpOPa0Q Cycu1 PlayStation Archive https://studio.youtube.com/channel/UCWdvw2QgaRXOK76mwOTaLPA Cycu1 Nintendo Archive https://studio.youtube.com/channel/UCtiv_Y4j86czF9lfk5KsQ-g Looking for gift cards? PSN: https://amzn.to/3eFkAjM Xbox: https://amzn.to/3gzvsl8 Nintendo eShop: https://amzn.to/2TRMbqf Looking for RTX Graphics Cards? Check on Amazon: https://amzn.to/3dzcGYZ Follow me on Twitter: https://twitter.com/Cyckiewicz Find me on Facebook: https://www.facebook.com/Cycu1YT/ SVP Elegant Lower Thirds" by MrNumber112 https://youtu.be/flOra6F4I0k Cycu1's friends: Jabcook: https://www.youtube.com/user/jabcook juz Easy Unboxing: https://www.youtube.com/channel/UCGvEuEUcKuP2yj5xSLRTrxQ Quick Expert Reviews https://www.youtube.com/channel/UC88hzx1yvz8nm3lPPRq3R6A FA Gamez: https://www.youtube.com/user/MrXboxgamer007 #Scorn #Xbox #XboxGamePass
    https://www.youtube.com/watch?v=U2wnY1vvIAE
  • Ziromen kullanıcısına yanıt
    Acayip sayko bir yapım geliyor
  • Oyun Gayet Güzel duruyor.. Game Pass ile gelicek söylentisi vardı

  • vector x-31 kullanıcısına yanıt
    söylenti değil game pass day one geliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

    söylenti değil game pass day one geliyor

    O Halde çok iyi olur

  • Scorn [XBOX SERIES X ANA KONU]Xboxyoutube
    Explore a mesmerizing labyrinth this Halloween! Scorn will release on 21st October 2021. You awaken in the middle of a desolate and decayed hellscape; a once industrious civilization now lay in ruin. Surrounded by nightmarish, biomechanical contraptions, you must explore your environment to progress. Your nightmare is about to begin…Available to play on Xbox Series X|S and day one with Game Pass.
    https://www.youtube.com/watch?v=o-oDqL-UP_0&feature=youtu.be
  • Birbirinin aynı mekanlarda dolanıp duruyormuşuz gibi geldi.

  • Scorn [XBOX SERIES X ANA KONU]
    Scorn [XBOX SERIES X ANA KONU]reddit
    We are excited to welcome Ebb Software, the team behind "Scorn", to take your questions this Thursday, Sept 22 in an official AMA event!
    https://www.reddit.com/r/XboxSeriesX/comments/xj81hg/we_are_excited_to_welcome_ebb_software_the_team
  • Scorn [XBOX SERIES X ANA KONU]Ebb Softwareyoutube
    Get an early peek at 8 minutes of new gameplay and prepare to take your first few steps into Scorn’s truly unsettling hellscape next month. With a first look at the game’s first grotesque puzzle, this new gameplay walkthrough gives players a glimpse at the immersive nightmare that awaits. Scorn makes its way to PC (via Steam, Epic Games Store and GoG) and Xbox Series X|S (day one with Xbox Game Pass) on October 21. Follow us @scorn_game for all the latest news.
    https://www.youtube.com/watch?v=ooaH3_1S2ts
  • Xboxtan bi yürüme simülasyon oyunu daha
  • Çıkış tarihi bir hafta öne alındı 14 ekim de çıkış yapıcak bilginize
  • Scorn [XBOX SERIES X ANA KONU]Xboxyoutube
    Every end has a beginning. Now you can start your journey into Scorn's grotesque hellscape a week early. Prepare to explore a living bio-labyrinth, to learn its rules and uncover the secrets that lay within. The nightmare awaits on 14 October on Xbox Series X|S (day one with Xbox Game Pass). https://www.xbox.com/games/store/scorn/9nm3tnrpqxlr
    https://www.youtube.com/watch?v=sYlVTnfgj6E
  • Puanları merak ediyorum.
  • Guardıyan 80 vermiş.
  • Oyun ne zaman açılıcak tr de bilgisi olan varmı uzun zaman dır bekliyorum 6 yıl falan olmuştur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.