Şimdi Ara

Scirocco'ya Hangi Egzoz Gider?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.4 cc 160 Hp DSG. ... Egzoz taktircaz bastimmi ortalik inlesin istiyorum herkes bize baksin merak etsinler bu nedir diye? hangi egzoz taktirmaliyim kumandali egzoz dedigimi karsilayabilirmi? yorumlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Sen şirokkoyu sat Şahin al. Daha çok ses çıkartırsın.

Aynen öyle.Sana şu kadarını söyliyeyim o aracın üstüne dahada dikkat çekmek için bana baksınlar diye yapılacak bir uygulama söz konusu değil bence. Zaten dikkatler üzerinde oluyor. Kendimden biliyorum
    Eğer 2 şehirdede değilsen o işlere bulaşmıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 1 Eylül 2012; 19:50:53 >
    MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 |
    Gaming Gears Entertainment Setup
    LG 48 C6 OLED / Sound Suite M7 | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium
    Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye
  • İskender usta bu işte bir numara diyorum.

Honda is a Passion.
  • http://www.eisenmann-sportauspuff.de/EN/shop.php?Hersteller=VW&Modell=Scirocco&typ=13&Ausfuehrung=1,4%20TSI%20%20-%20%20118%20kW&HSN=&TSN=&csArticle=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjuuddaass -- 2 Eylül 2012; 19:11:10 >
    vitesi çat diye 4"e taktım debriyajı kontrollüce bırakmaya başladım. direksiyonu çok hafif sola kırdım bu araba düşen motor devrini kompanze edebilmek için gaza çok kontrollü ufak dokunuşlarda bulundum.vitesi çat diye 4"e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attım. vitesi çat diye 4"e taktım hızım 100"e ya düştü ya düşmedi derken sağ ön tekerlek bir çukura düştü aman yarabbim araba en küçük civatasına kadar sallandı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

remus eksoz. yada

gerçekten güzelmiş bu ne kadardır fiyat olarak ve türkiyede bulabilir miyiz ?
    birden sustun.
    düşmemek için saçlarına tutundu dünya..
  • şu dükkanların önünden geçerken camları zangır zangır titreten egsozdanmı istiyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ysffaydn

Istanbul - kocaeli

O zaman iskender usta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

remus eksoz. yada

0:07 arkasından ağladım

♥ ♦ ♣ ♠ELVIS PRESLEY 1935-1977 ♥ ♦ ♣♠

• quote:

remus eksoz. yada

bu seste o kadar etkilenecek ne var ben anlamadım. 80 model bmw daha kükrek bir ses çıkartıyor.
    Ezop köleyken insafsız bir efendisi varmış. Bir gün ya kızdığından ya da efendi olmanın vahşi zevkini tatmak istediğinden Ezop'un kolunu tutup kıvırmaya başlamış. Ezop, sakin bir sesle kıracaksın demiş. Efendisi aldırmadan kıvırmaya devam etmiş, Ezop bir kez daha kıracaksın diye uyarmış. Biraz daha zorlayınca kolu çat diye kırılmış, Ezop acısına rağmen sükunetini hiç bozmadan kırdın demiş. Ampul epeydir toplumun kolunu kıvırıyor. Biz, Ezop kadar sakin olmayan bir sesle kıracaksın diyoruz. Ampul zorlamaya devam ediyor. Emin olun, toplumun kolu kırıldı mı, canı çok acır. O acıyı çekmeye çok yaklaşıyoruz. Ve elimizden geldiğince uyarmaya çabalıyoruz. Kıracaksın.
    TÜRK, TÜRKÇÜ, ATATÜRKÇÜ, IRKÇI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.