Şimdi Ara

SCHOGETTEN CIKOLATA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çok güzel çikolata.Lindt'e iki tık yakın,beğenmeyenler Ülkerseverler ve damak tadı diyemeyeceğim.10 paket aldım.Teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiye etmem
    bimde satılan yeşil paketteki buonalar birebir alman tadında diyebilirim gayet iyi..
  • Çikolata fırsatı kovalıyorsanız yılbaşımna doğru Migros yapar 3 al 2 öde yada yaza doğru D&R yaza doğru %50 indirim yapıyor.

Geçen sene bu zamanlar stoklamıştım

SCHOGETTEN CIKOLATA SCHOGETTEN CIKOLATA

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: *By Mehmet*

Birçok çikolatayı yemiş biri olarak bana göre hiç alman çikolatasına benzeyen bir tarafı yok tadı dandik,bim de satılan buono lar daha kaliteli bence..

Sizce en güzel çikolatalar hangileri? (Yabancılar da dahil)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gayet güzel çikolata. Viyanada bir benzinlikçiden indrimle tanesini 1 euroya falan almistim ekim ayında. (normal fiyatı 2 euro idi galiba )

Küçük parçalar halinde kesilmiş şeklinde paketin içinde. Tadı güzel , yumuşak.

çok çeşidi var. 5 tlye alınır bence zaten ülkedeki yerel çikolatalar da benzer fiyat.

Bim cikolatasindan her türlü iyidir. Bu kadar da ölücü olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loras Tyrell -- 3 Aralık 2016; 3:17:40 >
  • Melodi diye bur narka cikolatalari guzel ozellikle shelly serisi

• Maltepede oturuyorum. Sizin söylediğiniz kaç gr bilmiyorum ama bizim burada bir markette 80gr'lık sanırım 3TL.

Küçük boyu 1TL idi artık onu satmıyor,stoğu bitti galiba.

Çileklisi güzel,fındıklısı güzel. Küçük boyda çikolatalar kare kare tek tek paketlenmiş.

Lezzet olarak f/p olduğunu düşünüyorum.
  • çikolata da tad olarak en beğendiğim godiva 3 al 1 bedava yapar ara ara 100 gr ı 12 tl ye gelir o zaman
    tuzlu karamelli yada beyaz çikolata vanilya taneli favorimdir
    bir de bolçi çikolata favori çikolatamdır
  • a101'e geçen sene yılbaşına doğru ithal çikolatalar gelmişti bu yılda gelecek mi bakalım beklemedeyim
  • Kesinlikle tavsiye etmem. Daha ucuza daha kaliteli çikolatalar var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.