Şimdi Ara

SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM (646. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.161
Cevap
142
Favori
1.356.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ciglik398 C kullanıcısına yanıt
    Scenic 1'lerde farların yükseklik/alçaklık ayarının yapıldığı bölümün altında.
    Scenic 2'lerde de oradadır muhtemelen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Direkiyonun solundaki çekmeceyi sökmeniz lazım. Arkasında kalıyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankura kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.. kazasız belasız inşallah.
  • Arkadaşlar, Scenic 1,6 otomatik şanzımanı için hangi tip\marka yağı önerirsiniz?
  • 2003-2004 eski kasa 1,9 dci sceninc hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgi verebilirmi acaba ?

    bu motor sceniclerin kronik sorunu varmıdır parça bulabilme sıkıntısı varmıdır bu gbi konularda özellikle kullanmış arkadaşlardan bilgi bekliyorum

    lütfen şu motor daha iyi şu kasa daha iyi gibi yorum yapmazsanız memnun olurum özellikle 1,9 dci 118hp modeli için bilgi istiyorum

    herkese iyi akşamlar dilerim...
  • ermar E kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam ben bu bagajdan almak istiyorum. İletişime geçerseniz sevinirim ulaşabileceğimiz bir bilgi Yok size. 0533 4870184 abdullahkarasuluk@gmail.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elalembialem_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    aha önce 2004 model Scenic 2 kullandım. Benzin&LPG'liydi hiçbir sorun yaşamadım.
    Ancak eski kasa 1.9Dci olanlardan uzak durun derim.
    Öncelikle bu araçların motoru ilanlarda yazdığı gibi Dci deil Arabanın ön sağ ve sol kapılarında 1.9dTi yazar.
    Triger değişmi sıkıntılıdır. Dişlilerden birinin yerine oturmama sorunu oluyor. Triger dişliden sıyrılabiliyor. Kendm tercümanım. Frnasızca siteler dahil konuyu araştırdım, Genelde fabrikasyon hatası diyorlar.

    Enjektörleri işeme yapar, farklı marka enjektör uzun vadede piston kafalarında sorun açabilir Ben orijinalleriyle değiştirdim. yine de sıkıntı oldu.
    Kısacası pek tavsiye etmem

    Bir diğer konu da intercooler iile turbo arasındaki hortumla ilgili. O da sorunlu. Zaten piyasadaki 1.9 dTi'lere bakarsanız piyasa fiyatının çok altındadır.

    Ben ne akla hizmetse gidip (Scenic 1 kasaları daha çok beğendiğim için diyelim) gidip 1.9dTi almıştım. Dizel alalım, az yaksın falan diye düşündüm. Toplaması bir dert, nerede ne zaman sorun çıkaracağı bir başka dert oldu.

    1.6 veya 2.0 benzinli ya da 1.5 dizel alın sorunsuz binin.
    Umarım yardımcı olmuştur.
    Baktığınız arabanın plakası LOR 58 ile bitiyorsa özellikle uzak durun. O benim eski aracım. 6.000 lira masraf yaptım, hem de yetkili serviste motoru silindir kapağı, pistonlar dahil sıfırladım yine de randıman vermedi.




  • Arkadaşlar selam, 2007 model scenic 2 1.5 dci privilege aracım var. Klima ile ilgili şöyle bir problem yaşıyorum. Klima açtığımda cik cik şeklinde bir viyaklama sesi var ve oldukça rahatsız ediyor. Isınma ya da soğutmada herhangi bir problem yok sadece ses kötü. Sanırım klima motoru bilyesi, rulmanı ya da artık her neyse sorun ondan kaynaklanıyor. Tamirciye gidip sordum. 300 TL ücret istedi. O da ön konsol söküp bakmak için. Motoru felan da temizler yağlarım başka sorun da olmazsa ücret bu kadar dedi.

    Daha önce bir yerde okumuştum ama net emin değilim. Bu klima motoru bir şey yapınca görünüyormuş bir yerden ve yağlama yapılabiliyormuş. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.
  • Merhaba arkadaslar 99 model megane scenic aracim var 6 ay once tup taktirdim araca ilk iki ay 16 kurus 19 kurus arasi lpg yakiyordu 1 2 ay once ne olduysa bisey oldu 20 liralik tup aliyorum 40 km tol gitmiyor o kadar atiker bayisi gezdim hepsi tup ayarlari normal dedi suan binmeye korkuyorum sizce sorun ne olabilir ben senteden supheleniyorum yagi filan yeni degistirdim basina boyle olay bir olay gelen oldumu arac 106000 binde gayet bakimlidir cok canımı sıkmaya basladi boyle giderse saticam galiba

    Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, 2008 scenic privilage araç var . Acaba scenic 1 deki gibi bagaj camı açılıyor mu? Kullanım klavuzunda bagaj açma tuşunun yanında gösteriyr. Ama orada kapak gibi bir şey var. Bilgisi olan var mı ? Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mefata

    Arkadaşlar, 2008 scenic privilage araç var . Acaba scenic 1 deki gibi bagaj camı açılıyor mu? Kullanım klavuzunda bagaj açma tuşunun yanında gösteriyr. Ama orada kapak gibi bir şey var. Bilgisi olan var mı ? Teşekkürler.

    Turkiyedeki modellerde yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FelixCrail kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Peki onu serviste falan açtıramıyor muyuz ?
  • Sanmıyorum. Çünkü iki amortisör takmakla olacak iş değil. Servis uğraşmaz. Yurtdışı ile bağlantım var parçaları getiririm derseniz yapılır anca. Bagaj kapağının da değişmesi gerekir bence. Biraz uzun ve masraflı iş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FelixCrail kullanıcısına yanıt
    Başka bir forumda, birisi aracına koltuk ısıtma aktif etmiş. Sistem hazır aslında. Soketler yerinde sadece buton getirtmiş takmış. Gösterge ekranında bile Koltuk Isıtma Aktif yazıyor. Ben de o yüzden acaba bizde de herşey hazır mı acaba diye düşündüm. Bi ustaya falan da göstereyim. Dediğin gibi amortisör falan lazım. Ben vardır diye düşündüm.
  • Koltuk ısıtma ve bluetooth ön hazırlığı var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • scenic yerine espace daha mantıklı olmazmı
  • Espace parçası kolay bulunmuyor, anlayan ustası yok, son sahibi olma ihtimaliniz çok yüksek. Bunlar göze alınıyorsa, tipi hoşunuza gidiyorsa ve istanbul gibi sıkışık bir alanda kullanılmayacaksa düşünülebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 4 Mart 2017; 22:10:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar herkese merhaba aranıza yeni katıldım bende 2 ay önce 2001 rxt scenic aldım şans eseri bu siteyi gördüm katıldım fakat msjımı cevap olarak yazabiliyorum siteye msj gönderemiyormuyum acaba ??
  • Arkadaşlar merhaba
    Malum sitedeki 404857890 nolu ilan için yorumlarınızı alabilirmiyim. Araç grand scenicmiş. Parça problemi yaşarmıyım. Ne bileyim kullanan bilen arkadaşlardan fikirlerinizi rica ediyorum. Olmazsa birde 404098232 numaralı ilan var ciddi olarak düşünüyorum. Yardım lütfen
  • Merhaba arkadaşlar 2012-2013 model 5 kişilik edc'li ve sunrooflu temiz Scenic arıyorum satacak arkadaşlar var ise talibim. Herkese iyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.