Şimdi Ara

Scenic 1 den Scenic II ye Geçmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2003 model scenic I (1,9 tdi ) arabam var. ilk sahibi bir yakınımdı ve 3,5 senedir de bende . aldığımda 78000 de idi şimdi 130000 de. aracımda bir sıkıntı ve boya değişen vs. yok (bozuk sunroofları cam tavan niyetine kullanmak zorunda kalmamdan başka). ancak aracımın yaşının ve km sinin belli bir olgunluğa geldiğini düşünüyorum.
    bütçe nedeniyle 30000-35000 TL aralığındaki araçlara bakıyorum. ve yine aile için gerek şehir içinde gerek uzun yolda iyi bir araba olduğunu bildiğimden acaba gene mi scenic kullansam diye düşünmekteyim.

    scenic 2 için tereddüte düştüğüm hususlar var. scenic II de benzinli ve dizel diye bir önceliğim şu an için oluşamadı..

    kullandığım araba herşeyden önce hem dizel, hem 100 bg hem de güçlü bir 1,9 motora sahip. bu avantajlar scenic II de nasıl tolere edilir. örneğin, II kasalarda ve dizel 1,5 dcilerin içinde , 1,9 tdi nin hızlanma ve güç konusunda tadını verecek bir modeli var mı? (burada beygir gücü iyi olan modeli öne çıkabilir). ya da benzinli 1,6 ların bu konudaki durumu nedir? bu durumda yakıttan nasıl bir fedakarlık yapmalıyım.
    scenic II ye geçme durumunda ya yakıttan ya da motor gücünden taviz verecekmişim gibi duruyor.mesela bu sizde pişmanlık yaratır mıydı?

    diğer taraftan aracımın altı biraz daha yüksek. bu kaybolacak.. vs.. gibi kullanım açısından avantaj ve dezavantajları neler olabilir

    ben olsam değiştirmezdim demeyin. ister istemez elimdeki aracı günü gelecek ve değiştirmek zorunda kalacağım. sizden ricam bu gibi durumda kalsanız hangi tercihte bulunurdunuz. başka marka ve model kıyaslamasına şimdilik girmek istemedim. önce scenic II hakkında görüşleri netleştirmem gerekiyor..



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.