Şimdi Ara

Scambux ücretsiz $20 hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Scambux ücretsiz $20 hediye

    Scambux yeni bir ptc sitesi ama şahane kazançlı bir site, hemde hiç yatırım yapmadan.! Sitede standart üyeler yaklaşık günde
    $1 dolar kazamabiliyor. Ben siteyi 2 aydır kullanıyorum ve iyi yerlere geldim durmadan artık bedava reklam vermek içinde bir
    sitemiz var.:) Zaten sitenin ilk sayfasındada gösterdiği gibi buradan ödeme çekemezsiniz sadece reklam platformu olarak biçilmiştir.!

    Scambux ücretsiz $20 hediye


    Örneğin rotate4all gibi siteleri kullanan arkadaşlar burada bedava reklam verebilirler ve gelir elde etmiş olursunuz. Diğer iyi
    yoluda diğer sitelerinize referans bulmak içinde şahane bir yer. Bedava olduğu için siteyi kullanan çok, reklamlarınız mutlaka tıklanır burada. Diğer iyi bir kazanç yoluda grid oyunu çok iyi kazandırıyor sanki boş yok mutlaka bir şeyler kazanıyorsunuz..

    Scambux ücretsiz $20 hediye


    Kısaca nerdeyse günde $1 dolar kazanabiliyorsunuz bu siteden, reklamlara tıklayarak hiç yatırım yapmadan. Şimdi site yeni üyelere
    ilk 10.000 kişiye $10 dolar bedava hediye veriyor. Bu $10 doları en iyi bir şekilde nasıl kullanabilirsiniz anlatacağım, yoksa hemen sitede $10 dolarlık reklamınızı verirsiniz ve her şey biter.:)

    Scambux ücretsiz $20 hediye


    Siteden iyi kazanmak için size verilen $10 dolara golden üyelik alırsanız çok daha karlı çıkmış olursunuz.!! Altta gördüğünüz gibi golden üyelik tıklama değerini %100 artıyor buda bizim günde $1 dolar yerine $2 dolar kazanabileceğimizi gösteriyor. Her gün yaklaşık $2 dolarlık kazanç ile aylık $60 dolar yapabilirsiniz. Bunun devamı için gelecek ayda tekrar golden üyeliğinizi yenilemek için hesabınızda $10 dolar bırakırsınız tekrar golden üyeliğinizi yenileyebilmek için ve geri kalan $50 dolarada bol bol reklam verirsiniz.

    Scambux ücretsiz $20 hediye


    Evet arkadaşlar ben kısaca siteden nasıl iyi para kazanabileceğinizi anlatmaya çalıştım, ama seçenek sizin tabi. İhtiyacı olan arkadaşlar kullansın. Site devam ettiği müddetçe burada devamlı bedava reklamlarınızı verebilirsiniz..

    NOT: Sitede REVENUE SHARES olarak geçen paketler var sakin bunları almayın, bunları alabilmek için dışardan para aktarmanız gerekli, içerdeki parayla alırsanız bütün paranız gider,!! açıkça yazmışlar zaten aynı sayfada alırsanız paranız boşa gider geri alamazsınız, burasınıda hatırlatayım dedim. Çünki ben ilk üyeliğimde 10 dolarlık paket aldım ve hiç bir şey olmadı sadece param yok oldu.:)
    Yazdım admine geri yazdı ve yasak olduğunu açıkladı, sonra okudum doğruymuş.:) Ben hatırlatayımda sizde aynı hatayı yapmayın.:)

    Scambux ücretsiz $20 hediye


    Üye olmak için tıklayınızhttps://www.scambux.com/?ref=Gamer2

    Refsiz Linkhttps://www.scambux.com

    Soru ve sorunlarınızı konu altına yazabilirsiniz..

    Bol Kazançlar..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.