Şimdi Ara

sbs rehberi (tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kendimi tanıtıyım ilinde orta düzeyin biraz üstünde iyi bir anadolu lisesinde okuyorum şuan 10.sınıftayım neyse konuya geçeyim kendim 6-7-8 de çok az çalıştığım için şuanda fen lisesinde değilim.6.sınıfta sınava giren çoğu kişi olayın ciddiyetinden farkında değildir.herkes gibi bende değildim dershane derslerıne gırdım hemen hemen hıc soru cozmeden 460 aldım 7.sınıfta ısı bıraz sıkı tutmak ıstedım baslarda ama sonradan bunaldım ve bu gevseklıgım bana 450 puan olarak dondu8.sınıfa geldıgımde zaten hedeflerımden uzaklastıgımı farkettım ve orta duzey anca calıstım.allah razı olsun meb bast sorduda 466 aldık.neyse sımdı sıze tavsıyem sbs türkcesı sosyalı ıngılızcesı zaten ayrı bır gayret gerektırmez konuları cok ıyı ogrenın zaten ful yapmamanız ıcın bır sebeb yok matematıge gelınce saakın dershane mat ı gıbı sorular gelıcegnı dusunmeyın 6.sınıfta alt duzey sorular gelırken 7 ve 8 de boru gıbı soruları dayamaktadırlar bu sorular oyle soru cozerek dershanede ogrenılerek yapılmaz bunlar okul kıtabıını (mebin kitabı) iyi öğrenilerek yapılır ordakı etkınlıklerı sakın kucumsemeyın cunku meb onlarla birebir sorular sormustur.bu sorular bıraz gormeye ve yoruma dayalıdır fene gelınce belkıde bol soru cozmenız gereken tek ders konuları dershanede cok ıyı dınleyın ve mutlaka cok soru cozun zaten orta zorluktadır sbs fenının zor oldugu gorulmemıstır.herkese basarılar.

Orijinalden alıntı: alp12ank

Öncelikle kendimi tanıtıyım ilinde orta düzeyin biraz üstünde iyi bir anadolu lisesinde okuyorum şuan 10.sınıftayım neyse konuya geçeyim kendim 6-7-8 de çok az çalıştığım için şuanda fen lisesinde değilim.6.sınıfta sınava giren çoğu kişi olayın ciddiyetinden farkında değildir.herkes gibi bende değildim dershane derslerıne gırdım hemen hemen hıc soru cozmeden 460 aldım 7.sınıfta ısı bıraz sıkı tutmak ıstedım baslarda ama sonradan bunaldım ve bu gevseklıgım bana 450 puan olarak dondu8.sınıfa geldıgımde zaten hedeflerımden uzaklastıgımı farkettım ve orta duzey anca calıstım.allah razı olsun meb bast sorduda 466 aldık.neyse sımdı sıze tavsıyem sbs türkcesı sosyalı ıngılızcesı zaten ayrı bır gayret gerektırmez konuları cok ıyı ogrenın zaten ful yapmamanız ıcın bır sebeb yok matematıge gelınce saakın dershane mat ı gıbı sorular gelıcegnı dusunmeyın 6.sınıfta alt duzey sorular gelırken 7 ve 8 de boru gıbı soruları dayamaktadırlar bu sorular oyle soru cozerek dershanede ogrenılerek yapılmaz bunlar okul kıtabıını (mebin kitabı) iyi öğrenilerek yapılır ordakı etkınlıklerı sakın kucumsemeyın cunku meb onlarla birebir sorular sormustur.bu sorular bıraz gormeye ve yoruma dayalıdır fene gelınce belkıde bol soru cozmenız gereken tek ders konuları dershanede cok ıyı dınleyın ve mutlaka cok soru cozun zaten orta zorluktadır sbs fenının zor oldugu gorulmemıstır.herkese basarılar.

RIG: AMD RYZEN 9 5950X ASUS PRIME B550 PLUS DARK AQUAFORCE W362 KINGSTON 64GB FURY 3600MT/S ASUS PRIME RTX 5060 Ti 16GB SAMSUNG 990 PRO 1 TB + SAMSUNG 980 1TB Creative SoundBlasterX AE-5 PLUS Beyerdynamic DT 770 PRO 250 OHM ODYSSEY G9 49" 240Hz HIGH POWER ELEMENT SMART 650W

• yeni sistemde sadece 8.sınıfta giriyosun

Uefa Kupası (2000) - Super Kupa (2000) - Tekerlekli Sandalye Kıtalararası Şampiyon (2008) - Tekerlekli Sandalye Şampiyonlar Ligi Şampiyon (2008) - Eurocup Bayanlar Basketbol Şampiyon (2009) - Tekerlekli Sandalye Şampiyonlar Ligi Şampiyon (2009) - Bayanlar Basketbol Super Kupa Final (2009) - Tekerlekli Sandalye Kıtalararası Şampiyon (2009)
    This is the best still we do better...
    Seni sevmeyen ölsün...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.