sayısallar için tıp ve bilgisayar müh. dışında okunacak en mantıklı bölüm nedir? |
sayısallar için tıp ve bilgisayar müh. dışında okunacak en mantıklı bölüm nedir?

-
-
endustri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elektrik-elektronik mühendisliği
-
Endüstri makina
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ee
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
makina zor muş ama. iyi ce araştırmadan atlanacak bir bölüm değil.
ama endüstri tam olarak bir mesleği temsil etmediğin den içine girdikten sonra ilgi ve alakana göre yön vermesi çok çok mantıklı bir bölüm.
burada sorulacak asıl soru; hangi endüstrileri bitirirseniz okuduğunuza pişman olmazsınız. itü ve odtüye ve bilkent bursluya herkes ulaşamiyor. bunlar dışında dolu olarak mezun olunabilecek 5-6 endüstri bölümü sayılabilir mi. ve varsa hangileri.
-
Diş ve eem/ehm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
işletme mühendisliği. itü yaz geç ceo olma garantili
Dis EEM
-
Ben geçen sene endüstri istiyordum ve puanım ytü endüstriye yetiyordu ama gitmedim. İtü olsaydı giderdim. Tıpa gittim itü olmadığından ve 2ye geçtim tıpta. Bence ortalama ünilerde endüstri okunacağına iyi ünide makina daha mantıklı. Hem elinde düzgün bir mühendislik alanı oluyor. Bir de makina mühendisi de her işi yapar yani. Mühendislikteysen bence bölüm değil okul seç. Boğaziçinde inşaat geliyosa oraya git mesela ytüde endüstri yerine. Fikirlerim bu yönde.
Katılıyorum
ben makine mühendisliğini eleştirmedim, sadece idealist değilsen okuması zor bir bölüm. ha hasbel kader odtü , itü makinayı bitirince gayet güzel. hatta oturmuş 3-5 üninin makinası bile çok üst düzey eğitim veriyormuş. araştırdım mesela kocaeli ve gazi makina yı layıkı ile severek okuduysan ekmeksiz kalmazsın hatta iyi de bir geleceğin olur ama makina cidden zor dersler var. herkese uymayabilir. mühendisliklerin bir çoğu zor okuma olarak ama endüstri içlerinde en kolayı fakat onunda iyisi yüksek sıralama istiyor.
-
Haklısın ona bir şey diyemem. Endüstri zaten okunur.
Elektronik ve haberleşme muhendisligi
Hocam okul seç bölüm değil mesela odtü kimya müh geliyor diyelim ona gideceğine gidip ytü makinaya gitme
Ciddi mi bu
iyi üniversitelerde sanayide çalışan mühendislikler ; makine,endüstri,elektronik,kimya,metalurji.
ya da
gemi bölümleri(bölümün çalışma şartları çok pis herkese gelmez)
-
Elektrik-Elektronik,Makine,KimyaMüh,Malzeme
Ctis
Okul seç diyenler saçmalamış . Eğer ailevi iş bağlantılarınız yoksa inşaat müh gibi bitik bölümleri okumak akıl kârı değil ayrıca şirketlerin gözünde İTÜymüş YTÜymüş pek fark etmiyor . İyi okul olayını çok kafaya takıyorsanız bu iyi okulların 100 binden alan bölümleri var oralara fazla çabalamadan girebilirsiniz .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 31 nasıl bırakılır
- 4k yayınları zor mu
- ayt biyoloji kaynak önerisi
- eyüp boncuk kaç yaşında
- yazın çalışılabilecek işler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X