Bizlerin iyimser/kötümser diye tanımladığı birden fazla rehberlik sitesine ve yapımcılarına ulaştım. Hepsi yapıcı yorum yapmaktan çekiniyor çünkü sınav sistemi ilk defa uygulanıyor ve emsal alınacak herhangi bir sonucun olmadığı söylendi.
Yaklaşık 9-10 bin öğrencinin gerçekçi sınav sonucuna ulaşılabilmiş.
Bu net skalasında yer alanların SAY yerleştirme sıralamasında ilk 10 binde yer alacağı konuşuluyor.
Bilgilendirmek istedim, umut tacirliği ya da karamsarlık basmak asla istemem ama 2-3 günde ortaya çıkan görüntünün verdiği mesaj bu.
Yüreğime su serptiniz hocam tyt 103 civarı ayt 60 olduğu için karamsar tahminler aldım hep umarım böyle gelir.
90 tyt 65 ayt ilk 10k diyorlar
Benim 90 tyt 61 ayt 84 obp var sizce kaç gelir ?
95 tyt 67 ayt 10k için ümitlendim şu an
vikingr
kullanıcısına yanıt
Kanka ilk 10k da o obp ile yasatmazlar benimde 85 ilk 10k dakilerin çoğunun obp si 90 küsür
vikingr
kullanıcısına yanıt
Kanka ilk 10k da o obp ile yasatmazlar benimde 85 ilk 10k dakilerin çoğunun obp si 90 küsür
Prochnost.
kullanıcısına yanıt
Mucize olmazsa, dünya ters dönmezse, dağlar yan yatmazsa 103 tyt 60 ayt ile ilk 10 bindesiniz tabiki.
tarcus699
kullanıcısına yanıt
3 3 İlk 10K'da ortalama OBP dediğiniz gibi oluyor 92-93 gibi aşağısı değil üstüdür herkes. Ama geriye ne kadar atacağını kestiremiyoruz çünkü sıralama tek tip olduğu için hamda yorum yapılabiliyor anca.
Cidden mi hocam 95 tyt 65 ayt bekliyorum obp 90,5 gelir mi 10k
culcaster1121
kullanıcısına yanıt
hocam benim netlerimde 96 tyt 67 ayt. çevrenizdeki insanlar ne diyor sıralamanız için. benim etrafımdakiler hep 10-20 arası 15-20 arası olursun dediler...
100.5 tyt 67.5 ayt ile 4.9k olma şansı hiç yok mudur 80 obp şu lanet obp yüzünden korkuyorum. Fenden 8 yanlışı nasıl yaptım
unhitchedsumu
kullanıcısına yanıt
Hocam 12 13k olur bence millet kafayı yemiş.
denizyildizi345d
kullanıcısına yanıt
hocam sen iyiydin ya baya düşürmüşsün galiba. Hocam moral bozmayayım da zaten obp de düşük oluru yok gibi :(
Ya millet zor matematik diyor 38 doğru çıkardım fen kolay diyor 3er yanlış çıktı kimya biyolojiden. Mf4 niye yok ki neden aynı puan bu dersler kafayı yicem 3 soru daha yapsam gelir dicem
denizyildizi345d
kullanıcısına yanıt
hocam siz bana bakmayın ben kendi fikrimi söyledim. Obpden dolayı dedim onu da. Benim obpde 90 ben bile üzülüyorum seneye düşürecek diye.
yani 101 tyt 55 ayt nin 20 bin şansı var mı?
denizyildizi345d
kullanıcısına yanıt
Bilkent endüstri hedefiniz mi hocam?
Tesla_Reyiz
kullanıcısına yanıt
İtü bilgisayar hocam.
culcaster1121
kullanıcısına yanıt
99 65
Bende umutlandim hocam :)
SevilmeyenbeyazsilgiS
kullanıcısına yanıt
Bence bazıları aşırı kötümser ya 10k olur gibime geliyor bizim.