< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Say 8700 İYTE ya da GTÜ gelir mi

-
-
Gelmez büyük ihtimal. 2-3k ilerler ikisi de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sıraya DEÜ veya Ege gelir bence. BU sene büyük bir çekiş olacak çünkü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim zamanımızda 8.7kdan gtü yazana gülerlerdi :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gtü de iyte de çöl gibi biyerde ama senin için akademik ilerleme önemliyse iyte daha iyi bir tercih olur
Hocam o bile gelip gelmeyecek mi belli değil.tıpla ceng esitlenene kadar böyle gidecek herhalde
İnsanlar fazla kasıyorlar . Gebze de okuduk biz . Sorunlu yer şu gün bile yaz okulu yok çocukların sınavları açıklanmadı ki bu açıklanmayan sınav önemli zor bir ders açıklanmadığı için diğer okullardan yaz okulu başvurusu yapamadılar.
Sıralamam boşa gider 15bindeki yeri yazmam diyip düşünceksen tıp yaz yoksa ege yaz geç. En azından kornik sorunları daha az. Hem izmir de mis gibi Bornova çok güzel ciddiyim. Benimkisi öneri sadece . Sebepleri de kronik sorunlarının çözülmemesi , ya temmuz ortası gelmiş notlar açıklanmaz mı 2 dersten öğrenciye yazıktır.
İşin en kötü noktasını söyleyeyim. 2015te girdik okula hazırlık falan 2016da başladık.
Ya tamam zor olabilir benimle girip 2023-2024 döneminde hala devam edecekler var. 70 kişi alıyordu o zamanlar 10-15 kişi falan . Zamanında bitirende 10-15 kişi zaten. 40 kişide +1 +2 yaptı .
Bu oran şu an düşük gözükür çünkü pandemic:)
Bi an önce hayata atılmak daha önemli bazı yerlerde. Buraya gidince ilah olarak çıkıpta bir altındakine gidince eşek olarak mezun olmuyorsun. Olay senin özelinde bitiyor.
Daha düşük sıralamada olup daha iyi kariyerler yapanlar da oldu(bizim dönemde) daha iyi sıralama ile okuyup sövenler de.
Bazı şeyleri öğretme üzerine iyi bir yer olduğunu kabul etmekle birlikte uygulaman yöntemlerin artık tarihte yeri yok. Tam bir türkiye gibi biri bi karar alıyor bu karar yönetmeliğe uygun değil mi o zaman yönetmelik maddesi ya da bölüm kararı alınıyor vsvsvs :)
8700 sıralamayı ben yapmadım . Bizim dönemde burası 50bindi zaten şu an tüm cengler üzerinde köpüklü bir puan var.
Gözlemlere geleyim
Şimdi tıp 6 sene başlangıç maaşı 60k civarı
Ceng 4 sene başlangıç baaşı 25k civarı
2 sene deneyimden sonra maaşın 40-45 olabilir,
Tıpta şöyle bir şey var eşşeğide koysan 6 dönem de bilemedin staj aksatırsa ekimde falan bitiriyorlar ciddili mana da yoğunlar.
Burda ama 5-6-7 seneler normal anormal değil. Bunları da göze almak lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam belliki sen okula ve hocalara fazla bilenmissin, yeni mezun doktor nasil 60 k aliyor, biraz anlatir misin? Insanlar sevdikleri meslegi yapmali, ben forumda tip okuyup yaninda yazilim yapacagim diyen dahi goruyorum, ozaman biyomedikal yaz abi ama yazmaz niye bolumun puani dusuk...
Neyse konu sahibi kardesim, gonlundeki aslani yaz. Sosyallik yok diyen arkadaslari burada dinlemek yerine git okula dogrudan hocalarla gorus. Tip 6 yilda bitmiyor Tus u var uzmanligi var vs vs.
Tercih isi forumlara sigacak kadar kolay mevzular degil, her kafadan farkli bir ses duyacaksin, aldanma!
Yazık günah ya şu sıralamalara nereler yazılıyor bi de gelmeme ihtimali de yüksek korkunç
10 sene öne girseniz bu sıralamaya İTÜ bilgisayar geliyordu
-
Son şeylerden sonra acilde çalışan arkadaşım aldı ek şeylerle birlikte totalde tabi 50 alan da var 70 alanda bu nöbetlerle de ilgili bi şey.
Bana hocalara bilenmişsin demen aşırı gereksiz bir çıkarım. Tartışmaya girmem. Sadece söylediğim şeyler gerçekler.
Ben tıp ceng tartışmasına girmedim bile sadece örnek verdim.
GTÜ yazma. Buradaki GTÜ öğrencilerinin yaşadığı şeyleri dinle bence. IYTE sonrası farklı yerler yaz. Akıl sağlığın için GTÜlü bi abi tavsiyesi :)
Yeni başlamış doktor maaşı yaklaşık olarak 45k arkadaşlar. (Ablamdan biliyorum) belki bazı hastanelerde 50k olabilir eğer döner sermayesi yüksekse. Veya 40k olabilir eğer o branşın nöbeti az ise. (Uzmanlıkta)
Eğer pratisyen hekim olmak istiyorsanız onu bilemicem ne maaşlar. Ama uzmanlık hedeflenir diye düşünüyorum.
Bilgisayarda 20 ile başlayan da var 40 ile başlayan da var, 50 ile de var ama bu biraz nadir. Ortalama 25-30 eğer düzgün bir yerde işe başlarsanız. Not: gtülülerin genel olarak girdikleri bir yer var bilen bilir. Bu dediğim ortalamadan daha fazla veriyor. Ama daha farklı yerlere girenler de çok var. Tahminimce onlar ortalama alıyordur.
Eğer tıp sevdalısı değilseniz tıp okumayın. Yine Ablamdan biliyorum. Branşına göre değişiyor ama yaşadıkları hayat değil ya. Haftasonu yok. Yılda 2 hafta izne çıkmak için izin kurası çekiyorlar. Hasta olunca rapor Bile almıyorlar gidiyorlar öyle. Nöbetleri söylemiyorum zaten. Tabi uzmanlığı mecburiyi falan filan bitirince daha rahat ederler ama onları yapana kadar 32 35 oluyorsun ztn.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JadeR -- 20 Ağustos 2023; 2:12:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
siz gtü bil müh mezunuydunuz galiba konuda gördüm sizi. ort siz ve arkadaşlarınız ne kadar ile başladı ?
-
34 ile başlayan çok var malum gtülülerin genel olarak girdiği yerden.
Eminim ki 24-30 bandında başlayan kişiler de vardır. Bunun net bilgi olduğunu söyleyemem ama gebze pendik civarında yine gtülülerin çok girdiği özel şirketlerin bu civarda verdiklerini tahmin ediyorum.
İsmi çok bilindik büyük banka, özel şirket vsler ne kadar veriyorlar bilmiyorum. Giren birkaç tane gördüm. Ama tahminim 34 vermiyorlardır. Ama bu tarz yerlerde özel haklar ikramiyeler falan oluyor işte onları da sayarsan 35 36lara çıkan bir yere giren biliyorum.
Savunma sanayiye bizden giren görmedim. Ama başka yerlerden biliyorum 40 civarı diye.
Bir de birkaç malum e ticaret sitesi 40tan bile çok verebiliyormuş ama giren görmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X