Her ihtimali göz önüne almak lazım, çoğu net aralığına hazırlığımı yaptım ama burası karadelik gibi duruyor. 3 büyük şehirden mühendislik olarak en mantıklı yerler neresidir? |
say 40-50k bölüm önerisi

-
-
up
-
Yıldız teknikte ve itude gelen muhendisliklere bak bir de Gebze teknik olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıldız kimya ve malzeme var ilgimi çeken ama bunlar ne kadar çeker asıl merak ettiğim o itüde çok bir şey yok ama petrol ve doğalgazı araştıracağım
ytü malzeme ve gazi makine iyi gibi duruyor kocaeli tercih edersen gtü elektronik var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-642F83BD0 -- 6 Temmuz 2024; 2:2:12 > -
Petrol falansa bosver yıldız kimya ve malzeme iyidir
Hocam malzeme gelmezse onu yazmayı düşünüyordum neden öyle dediniz? 2017 yılındaki bir forum gönderisini okudum o zamanlar petrolün varil fiyatı 40 dolarmış ve ona rağmen orta düzeyde iş bulma garantisi var diye konuşulmuş. Şu an 87 dolar yani iş olanakları yükselmiştir diye düşünüyorum, siz neden böyle dediniz
İstanbul ve izmir çerçevesinde olmasını istiyorum tercihlerin ama gazi makinenin forumda çok muhabbeti dönüyor son günlerde bunun nedeni nedir?
iş bulma değilde çalışma şartları zor diye biliyorum
-
Malzeme olmazsa tercihim ne olmalı
gazide makine veya türkçe elektrik olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
YTÜ-İYTE-Ege Kimya muh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacrifice003 -- 6 Temmuz 2024; 13:9:58 >
Marmara nasıldır
Oranın kampüsü falan taşındı diyorlardı hocam.Pek iyi olmamış.Marmara yerine Gazi,Ankara Univ daha iyi
Hocam verilere göre savunma sanayisinde fazla miktarda Gazi mezunu var(http://mobile.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156155993). Sıralaması da uygun olduğundan fazla kişiye hitap ediyor. Ekstra olarak deprem korkusu yaşayanlar için Ankara biraz daha güvenilir geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bi araştıriyim hocam teşekkür ederim
Teşekkür ederim hocam deprem çok önemli bir mevzu hatırlattığınız iyi oldu
Bende araştırma sırasında göz önüne alınması gerektiğini düşünüyorum fakat bazı sıralama aralıklarında şehir seçmeyi geçtim bölüm bile zor bulunuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- aruz ölçüsü nedir
- barış yayınları zor mu
- tyt matematik en kolay konular
- türü bakımından diğerlerinden farklıdır
- alt çeyrek üst çeyrek hesaplama
- telegram indirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X