|
Savunmanın ilk 5 aydaki ihracatı 3,86 milyar dolar oldu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
ihracat bir yana, karlılığı merak eden bir tek ben olamam. üretim için gerekli ekipmanların ithalatına harcanan parayı da bilsek o zaman başarının boyutuna dair daha net bi fikrimiz olabilir
-
Peştemal pavyon tekne villa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
MİLİTARİST MODERNLEŞME adlı kitabı okumanızı tavsiye ederim. Halkın milletin fakirin yoksulun çiftçinin zerre miskal faydasına olmayan, kurulan düzenle yine en baştaki dincilerin ham hum şaralop yaptığı !ğrenç bir sistem içindeyiz...Bir kuruşu bile halka nasip olmayacak, biliniz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Muhteşem rakamlar ama cari açık gittikçe açılıyor enflasyon rekora devam ediyor kimin cebine giriyor bu rakamlar ???
-
Madem bu kadar kar var, ÖTV yi kaldırsınlar.
Vatandaş nefes alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A8F84B7D -- 6 Haziran 2026; 21:33:14 >_____________________________ -
Karlılığıda Boşver bu kar kime ve nereye gidiyor ben onu merak ediyorum 😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Sabertooth x99. Xeon 2683 v3. 2x8 Corsair DDR4 3200Mhz. Corsair RM850. Obsidian 750D. -
İhracata bakk ufff be Euro 50 den 53e düştü. Bu ihracatlar devam ederse sene sonu 60a düşer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sayısız felaketin ve savaşın olduğu, milyonlarca masumun köpek gibi öldüğü bu dünyada; ancak dünyanın merkezinde olduğunu düşünen bir aptal, tanrının kendisine değer verdiğini ve onu her an gözettiğini sanabilir. -
ötv kalkarsa akp-chp tiyatrosuyla kendini soylu sınıfı ilan edenler nasıl milyonluk lüks arabalara binip hız limitlerini aşacaklar?
-
Ne güzel. Yapanların eline sağlık.
Peki bu cumhuriyet tarihinin en yüksek rakamları
Neden ekonomiye yansımıyor?!
Biri anlatsın lütfen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ radyoterapi-radyasyon güvenliği soruları cevaplanır. -
doları tutmak için harcanan para ne peki son 1 aydır?
istismar ediliyorsunuz brolar.
-
devletin payı ne kadar , önü ardına kadar açılan ama yok yapmadık denilen şirketlerin ne kadar ?
açıkçası bana da dünyaları verseler ben de en az bu kadar yapardım.
-
"Açıkçası bana da dünyaları verseler ben de en az bu kadar yapardım." bu cümleden kastınız nedir? Kendinize güveniyorsanız koyun ortaya sıradışı bir taarruz - savunma sistemi konsepti, yapın SSB ve MSB'ye sunumunuzu, alın Devlet'ten teşviğinizi... Madem bu kadar kolay?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Nutella Türkiye den fındık alıyor diye Nutella nın başarısını yok sayamayacağın gibi Türkiyenin savunma ihracat başarısını da yok sayamazsın. çırpındıkça batıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 7 Haziran 2026; 00:09:19 >
-
ihracat yapmakta doları tutmanın bir yoludur. ihracat yoksa bir yerini yırtsan bile 6 aydan fazla doları tutamazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 7 Haziran 2026; 00:11:06 >
-
Nutella, Türkiye'den fındık alıyorsa bunun birkaç sebebi olabilir
- İtalya'da fındık piyasası kıtlık gördü fındık ağaçları yandı kül oldu
- veya Türkiye'de fındık kalitesi tüm standartlarda number 1, exelence
- veya Türkiye'de fındık çok ucuz
- İtalya'da nüfus azalıyor. fındık üretimi balkan ülkelerinde nüfus azlığından bitince. tek rota Türkyie kaldı
şimdi yukarıdakilerden hangisi sana uyuyorsa ...
muhtemelen senin de yerli milli olayın bu paralelede oluyor.
_____________________________ -
hacım lütfen yazmak için yazmayın. yani türkiye şartları artık herkeslerce malumken sırf kendinizi küçük düşürmek için bu kadar çabalamayın.
devletin kendi kurumu dahi el çektirilip birilerinin önü özellikle açılırken düz vatandaşa git kendini göster demek te ne bileyim.
|
ihracat bir yana, karlılığı merak eden bir tek ben olamam. üretim için gerekli ekipmanların ithalatına harcanan parayı da bilsek o zaman başarının boyutuna dair daha net bi fikrimiz olabilir
|
|
doları tutmak için harcanan para ne peki son 1 aydır?
istismar ediliyorsunuz brolar. |
|
Karlılığıda Boşver bu kar kime ve nereye gidiyor ben onu merak ediyorum 😄
|
|
Peştemal pavyon tekne villa
|
|
Ne güzel. Yapanların eline sağlık.
Peki bu cumhuriyet tarihinin en yüksek rakamları Neden ekonomiye yansımıyor?! Biri anlatsın lütfen. |
Benzer içerikler
- instagram video hızlandırma
- karekod okutma nasıl yapılır
- tiktok hesap kapatma
- kalp emoji anlamları
- instagram taslaklar nerede
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt