Şimdi Ara

Savaşmak şakaya alınmaz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son iki haftadır Suriye'ye yapılacak olan müdahaleyi konuşuyoruz.
    Ancak bazı kişiler "oo evet seferberlik başlasın bize silah versinler,onları öldürürüz!!!!1!1" zihniyetindeler.

Amerika kendi ordusunu yerine bizleri kullanıp oradaki müslümanları öldürecek.
    Savaş bu kardeşim,öyle battlefield ya da CoD oynamaya benzemez.İşi şakaya almayın.
    Ayrıca ekonomik ve askeri olarak sıkıntılarımız yok değil.Eğer savaşa katılırsak ülke krize girer.

Bu yüzden Savaş olmamalı.Farklı yollarla müdahale edilmeli.

Savaş OLMAMALI!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hepte müslüman ülkelerde bi kargaşa oluyor doğruya doğru bu insanlar hiç bir şeyden memnun değillerdi ki savaşa iç düzenin kargaşasına zemin hazırladılar yetinmeyi bilmedikten sonra o kadar inanç ne işe yarar bilemiyorum
  • Haklısın.
  • Hocam sıkma canını ben 11 killstreak yapabilirsem chopper çağırıcam sonra çuvçuvçuv
  • Savaşı tiye alanları aslında Savaşmakta olan bir ülkenin ortasına helikopterle atıcaksın bitane de eline çakı vereceksin bir daha savaşalım dıyebılıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

Hocam sıkma canını ben 11 killstreak yapabilirsem chopper çağırıcam sonra çuvçuvçuv

Bende Radar açtımmı bitti bu iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cefakar.

Son iki haftadır Suriye'ye yapılacak olan müdahaleyi konuşuyoruz.
    Ancak bazı kişiler "oo evet seferberlik başlasın bize silah versinler,onları öldürürüz!!!!1!1" zihniyetindeler.

Amerika kendi ordusunu yerine bizleri kullanıp oradaki müslümanları öldürecek.
    Savaş bu kardeşim,öyle battlefield ya da CoD oynamaya benzemez.İşi şakaya almayın.
    Ayrıca ekonomik ve askeri olarak sıkıntılarımız yok değil.Eğer savaşa katılırsak ülke krize girer.

Bu yüzden Savaş olmamalı.Farklı yollarla müdahale edilmeli.

Savaş OLMAMALI!

ülke zaten krizde . Esnaf krizin yüzüdür. yalnız esnaf istiyor bunu . o da ilginç. anladınız

• Rahat olun hepsini indirdim
  • Ya abi sakin olun bende rpg var kontrol bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saka yapmiyorum bokunu cikardiniz be . Coda benzemez . Benzemedigini herkes biliyor zaten . Hep bok bilircesine coda benzemez diyorsunuz . Ee sen bunu biliyorsunda amerikanin bizi kullanacagini devletin basindakiler dusunemiyormu ? Sen daha olmadiginda onlar siyaset yapiyordu . Silah versinler oldurem diyen biri sence nniyetinde ciddimi . Tamam populer olmak istiyorsun anladik ama 1 olur 2 olur . Sana degil sozum sozum tum senin gibi davrananlara . Devleti cocuk gibi gorenlere . Amerika boyle yapcak boyle yapcak .an nerden biliyorsun ? Arkasinda oyle isler donuyorki aklin bile almaz . Bende soylerim boyle olucak diye . Burdan durupda birine cod degil demekle olmuyor . Sizin gibilere suresiz ban lazim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savaşla çözüm olmaz, Savaşsızda çözüm olmaz

Ortada ölen çocuklar , suçsuz bir halkın katledilmesi var.Tek çözüm Suriyeye girilmesiydi , doğru olan yapılacak

5 Masumun kurtulması için 1 Masumun ölmesi fedakarlıktır.Katliam değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

/>

Rahat olun hepsini indirdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.