Şimdi Ara

Savaş pilotuyla göz göze gelen masum şoför :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Thy de askeri kökenli bir pilot anlatıyordu da sallıyo zannetmiştim. Aynen şöyle demişti. ''Bazen savaş uçaklarıyla geniş olan ana yollara inerdik. Bir keresinde iniş sırasında karşıdan kamyon geliyordu ve şöför öyle kormuş ki sellektör yapıyordu bana". Bu video yu seyrettikten sonra inandım:))

Orijinalden alıntı: btutkan

Thy de askeri kökenli bir pilot anlatıyordu da sallıyo zannetmiştim. Aynen şöyle demişti. ''Bazen savaş uçaklarıyla geniş olan ana yollara inerdik. Bir keresinde iniş sırasında karşıdan kamyon geliyordu ve şöför öyle kormuş ki sellektör yapıyordu bana". Bu video yu seyrettikten sonra inandım:))

Sende buna inandin.

Thy de askeri kökenli bir pilot anlatıyordu da sallıyo zannetmiştim. Aynen şöyle demişti. ''Bazen savaş uçaklarıyla geniş olan ana yollara inerdik. Bir keresinde iniş sırasında karşıdan kamyon geliyordu ve şöför öyle kormuş ki sellektör yapıyordu bana". Bu video yu seyrettikten sonra inandım:))

''Bazen savaş uçaklarıyla denizlere inerdik. Bir keresinde iniş sırasında karşıdan tekne geliyordu ve kaptan öyle korkmuş ki korna çalıyordu bana". Bu video yu seyrettikten sonra inandım:))

• Çocukken 1-2 kere geçmişti bizim mahallenin üstünden,öyle bi ses çıkarıyorki savaş çıktı falan sanıyoduk :)

Orijinalden alıntı: r0x

Çocukken 1-2 kere geçmişti bizim mahallenin üstünden,öyle bi ses çıkarıyorki savaş çıktı falan sanıyoduk :)

belki eksoz takmıştır uçağaa
    vitesi çat diye 4"e taktım debriyajı kontrollüce bırakmaya başladım. direksiyonu çok hafif sola kırdım bu araba düşen motor devrini kompanze edebilmek için gaza çok kontrollü ufak dokunuşlarda bulundum.vitesi çat diye 4"e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attım. vitesi çat diye 4"e taktım hızım 100"e ya düştü ya düşmedi derken sağ ön tekerlek bir çukura düştü aman yarabbim araba en küçük civatasına kadar sallandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Çocukken 1-2 kere geçmişti bizim mahallenin üstünden,öyle bi ses çıkarıyorki savaş çıktı falan sanıyoduk :)

belki eksoz takmıştır uçağaa

• Cem yilmazin gora daki repligi gibi olmus baslik
    "ufo goren masum koylu"
    ;-)

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Sende buna inandin.

Bu amaçla kullanılan yollar olduğunu da unutmayın bence. Dolayısıyla doğru olma ihtimali yüksek, en azından pilot bu tür bir yola iniş yapmış olabilir, karşısında kamyon vs. olmasa da.

Orijinalden alıntı: engineer97s

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Sende buna inandin.

Bu amaçla kullanılan yollar olduğunu da unutmayın bence. Dolayısıyla doğru olma ihtimali yüksek, en azından pilot bu tür bir yola iniş yapmış olabilir, karşısında kamyon vs. olmasa da.

Sellektör olayı belki abartılmış olabilir ama yola inebilmeleri gayet normal. Zaten bende selektör kısmından dolayı inanmamıştım:)))

• Bandırma'da bizim evin tam üstünden geçiyordu iniş için savaş uçakları.Uçağım altını çok net görüyorduk ,yani doğal bence :)

• Arac için de ki sesler duyuluyor ama ne hikmetse uçağın o motor sesinden eser yok...Aracın yalıtımı çok iyiymiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 3 Eylül 2012; 20:02:47 >

Orijinalden alıntı: babapars

Cem yilmazin gora daki repligi gibi olmus baslik
    "ufo goren masum koylu"
    ;-)

Evet replik ordan

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.