Şimdi Ara

SATLIK XFX MERC RX 6750 XT 12 GB (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATLIK XFX MERC RX 6750 XT 12 GB (SATILDI)
    Satlık ince hesaptan alınma xfx merc model rx 6750xt 12 gb ddr6 ekran karti şuan sistemde takılı herhangi bir cw yoktur mining kesinlikle yapılmamıştır 21 haziran 2022 ince hesap faturalifir kutu fatura hersey mevcut miningten canı çıkmış kartlarla karıştırmayın cüzi bir pazarlık olabilir formda referanslarim var qlicisina hayırlı olsun 2k canavarı kart rtx 3070 ti ile aynı performansı vardır
    SATLIK XFX MERC RX 6750 XT 12 GB (SATILDI) SATLIK XFX MERC RX 6750 XT 12 GB (SATILDI) SATLIK XFX MERC RX 6750 XT 12 GB (SATILDI) SATLIK XFX MERC RX 6750 XT 12 GB (SATILDI)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Haziran 2024 Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 6 kasım'da, https://forum.donanimhaber.com/tertemiz-xfx-merc-rx-6750-xt--154333599 Burada aldığınız kartı neden 650 lira düşürüp satmaya çalıştığınızı merak ettim açıkçası.

Kardesim bende Red devil rx 6750xt kart vardı onu sattım rx 6800xt veya rx 6900xt ye geçmek için xfx merch model almayi dusunuyordum bu karti formda bir öğretmen arkadaştan aldim.kendisinede söyledim soğumasını test etmek için aldim diye çok memnun kaldım kart en ağır yükte 63 derecelerde Red devilde 70 derecelerdeydi şimdi bunu satıp xfx 6900xt alacagim fiyat dusurmemin nedenine çabuk satmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid_06 -- 13 Kasım 2022; 21:31:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • newdq arkadaşa satılmıştır hayırlı olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.