Şimdi Ara

Satış Sorumlusu, Kasiyer - Zara

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
5
Favori
127.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar,

    - Zara'ya başvurusunda bulundum ve yarın görüşmeye çağırıldım, burada çalışan önceden mülakatlara giden arkadaşlar oldumu ? Eğer varsa yardımcı olabilirlermi ?

    - Maaşlarının her yerde dolgun olduğunu okudum net bir şey yok Full Time - Part Time çalışma planı ve ücretini bilen varmı ?

    - Görüşmeye nasıl gitmeliyim sizce nelere dikkat ederler bu İnditex firması ?

    ve aklıma gelmeyen varsa diğer önerileride alabilirim tabiki, eğerki çalışmış arkadaş çıkarsa bana yeterince yardımcı olabiliceğine inanıyorum...

    Şimdiden teşekkür ediyorum, okuyan cevaplayan herkese.



  • hiçbir fikrim yok kusura bakma. bende merak ediyorum görüşmeden sonra maaşı çalışma saatlerini vs. buraya ayrıntılı yazarsan sevinirim.
  • Zara epey dikkatli yaklaşıyor eleman seçimine diye biliyorum. Ben hiç görüşmeye gitmedim ama üniversitede öğrenciyken orda çalışan arkadaşlarım vardı. Maaşları gerçekten iyidir. İş görüşmesine mutlaka bakımlı gitmek gerekir. Eğer kadınsanız makyajınız, kıyafetiniz, ayakkabınız süper şık olsun, erkekseniz de çekin kumaş pantolon blaizer yeter
  • Part time 800 full 1400 ayrıca prim alıyorlar diye biliyorum. Güzel mağaza en azından gelen kişiler elit kişilerdir.
  • mağaza müdürlüğü için çağırılmıştım sonra dönmediler, takım elbise giy yerleri iş kulelerinde ağırlıklı bayan çalıştıran bir şirket haberin olsun ona göre üzülme almazlarsa da gerçi senin pozisyonun için daha kolay.
  • Bugün görüşmeye gittim arkadaşlar, ilk mülaakat gayet güzel geçti yaklaşık 40 kişi içinden 7-8 kişi seçtiler ilk benim adım okundu :)

    Yarında bir görüşmem var 2. görüşmeye katılmaya hak kazandım yani, İnşallah yarınki görüşmemdede bir problem çıkmassa okuduklarıma göre 3. görüşmeye çağırıcaklar ordada sadece çalışma saatleri ve maaşı konuşup el sıkışmış oluyormuşsun. İnşallah yarınkide olumlu geçerse sizlere yine yazıcam merak ettiğim her şeyi ve sizlerin merak ettiklerinizi öğrendikçe bildiricem :)

    Teşekkür ederim arkadaşlar merak edenler takip etsinler yarın akşam saatlerinde yarınki görüşmeninde sonucunu yazıcam buraya, herkese hayırlı akşamlar.
  • Neler sordular, ne cevaplar verdin anlat bakalım usta.
  • evet bilgilendirirsen sevinirim.
    o uzun boylu insan kaynakları uzmanı kadın nasıl davrandı sana
  • Başvurunu ne üzerinden yaptın ? secret cv ? kariyer.net ? yenibiriş ? mağazadan ? kendi sitesinden vs ?
  • Arkadaşlar işe alındım :) Cuma günü İş Bankası Kulelerine gidip sözleşmemi imzaliyicam.

    @s0ft

    Hocam valla gelen müşteri şunu şunu derse nasıl karşılarsın vs. gibi sorular sordular ve bende direk aklıma gelenleri söyledim yani çok fazla kasmadımda kendimi ve tecrübemin olmadığını bildirdim kendilerine. Gayet güzel geçti cevaplarımı beğendiler ve oldu :)

    @dix1

    Usta valla o kadın bana yazıyodu resmen

    @s.mta

    Kariyer.net aracılığı ile yaptım, yaklaşık 2 hafta sonra ilk görüşmeye çağırıldım.

    Teşekkürler hepinize Cuma sabah 10'da sözleşmeyi imzalamaya gidicem, çalışma saatlerini ve ücreti kesin olarak sizlere tekrardan yazıcam arkadaşlar :)
  • çalışma saatleri ve ücreti bekliyoruz , tebrik ederim !
  • Zara ingilizce istiyormuş doğru mu ?
  • Çalışma saatleri ve düzenini bende merak ettim hakketten fakat Zara ismini ben yeni duyuyorum buralardan ne mağazası bu ? Giyim mi yoksa bir market mi? açıklayabilirmisiniz ama çalışma saatlerini ve maaşınıda yazarsanız bizim için makbule geçer.
  • Size hayırlı olsun . Bilmeyen arkadas için yazayim; ZARA 30 dan fazla ülkede faaliyet gösteren bir giyim magazasidir.
  • Kasiyer olmak icin ne geregi var ki bu kadar elemenin
  • Hayırlı olsun, Zara bu iş alanı içerisinde en saygın kurumdur. Güzel bir yerde başlayacaksınız işe.
  • @dix1 Teşekkürler

    @Coder85 Satış Danışmanı başvurularında istemiyor, ama yükselirsen sırasıyla İngilizce ve İspanyolca istiyorlarmış.

    @Se_co, @nsagency arkadaşım cevabını vermiş dahada bana farklı birşey söylemek düşmez Çalışma saatlerini ve maaşlarını yarınki sözleşmeyi okuduktan sonra eve geldiğimde buraya yazıcam merak edenler takip etsinler

    @nsagency Teşekkürler

    @yse 4 ever Hocam valla ben H grubundaydım akşam 5'de idi görüşmem hesap et sabah 9'dan akşama kadar eliyorlar insanları bu kadar çok başvuru olunca ve işi ciddi bir kurum yapınca böyle oluyor heralde. İstanbul Bölge İnsan Kaynakları İşe Alım Uzmanı diye bir bayan ile karşı karşıya kalıyorsun "kasiyer" olmak için bile

    @dusty_ Teşekkür ederim, İnşallah hayırlı olur.
  • Bilgi verebilir misiniz biraz. Ben de yarın 12 de 2. görüşmeye gidicem. 2. görüşmede konuşulanlarla ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nsagency

    Size hayırlı olsun . Bilmeyen arkadas için yazayim; ZARA 30 dan fazla ülkede faaliyet gösteren bir giyim magazasidir.


    Tamam hocam sağolasınız bilgiler için giyim mağazası olmasına rağmen yüksek maaş veren firma olarak tarihe ilk geçiyor ayrıca boyner vardı galiba bildiğim kadarıyla.

    Zara en yakın şubesi ne tarafta var avcılara yakın orasını sormadan edemeyeceğim merak ettim hakketten nasıl bir mağazaymış böyle?
  • Boyner vardı derken maaşı iyi açısından mı dedniz anlayamadım. Çünkü boyner de çalıştım şartlarının iyi olduğunu söyleyemicem.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.