Şimdi Ara

Satış iptal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Robin -- 18 Mayıs 2010; 16:48:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 3 rca çıkışının olmasının ne dezavantajı var.Benim elimde home theater sisteminden söktüğüm 5.1 kolon var.Ucu açık kablolu.Senin ürününe bağlayabilirmiyim acaba elimdeki 5 hoparlör ve 1 subı.Eğer bağlayabilirsem almak isterim
  • doğrudan hoparlör baglanırmı hiç bilmiyorum.. arada anfi olmalı diye tahmin ediyorum ama yanılıyorda olabilrim.

• peki LOGITECH X540 gibi bir ses sistemini bağlayıp 5.1 dts ses alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatokato

peki LOGITECH X540 gibi bir ses sistemini bağlayıp 5.1 dts ses alabilirmiyim

logitech x540 ses girişleri ile bu cihazın çıkışları uyumlu gibi

Satış iptal

• Hocam bende microlap x23 kullanıyorum,zmanında buna benzer bir dekoder kullandım Jazz de006 neredeyse bu dekoderle aynı giriş çıkışlara sahipdisenin bu dekoderden gerçek 5+1 almak için ihtiyaç duydugun şey:
     Satış iptal

bu kablodan 3 tane alacan bu dekoderin 3 çıkışana bu kabloları bağlayacan,sonrada merkez,bass,sağ ön,sağ arka ayrıman dikkat ederek microlap x14 üne bağlayacan al sana gerçek 5+1
     Satış iptal

Ama sunu söylim Microlap x14 giriş paneli nasıldır bilmeden yazdım,yoksa bu dekoderle gerçek anlamda ,dts ve dd keyfi yaşanır
     Satış iptal

• @Roronoa Zoro
    hocam sağolasın, o yöntemi dün denedim ama ön sağ/sol ve arka sağ/sol da sorun yok ama center/woofer da sesler karışıyordu. belki denediğim filmin seslerinde sorun vardı. birde wd tv live ve ses sistemi ayarları iyice kafamı karıştırdı ve cihazdan soğuttu..olmadı başka filmlerlede şansımı deneyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Robin

@Roronoa Zoro
    hocam sağolasın, o yöntemi dün denedim ama ön sağ/sol ve arka sağ/sol da sorun yok ama center/woofer da sesler karışıyordu. belki denediğim filmin seslerinde sorun vardı. birde wd tv live ve ses sistemi ayarları iyice kafamı karıştırdı ve cihazdan soğuttu..olmadı başka filmlerlede şansımı deneyeyim.

Orjinal dvd film varsa orjinal ile bir şansını dene,olmadı merkez ve bass için kulandıgın kabloyu değiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Robin
    @Roronoa Zoro

Dekoderin center/sub çıkışı arızalı olabilir, oraya taktığınız kablo kalitesiz olabilir, hoparlörünüzün girişi arızalı olabilir.

Elinizdeki 3 adet kablonun yerlerini değiştirin, center/sub sesi düzelmediyse, bu sefer de center/sub çıkışından gelen kabloyu, hoparlör setinde front veya rearlara takın. eğer yeni bağladığınız uydularda da sesler karışıyorsa, o zaman dekoderin çıkışı bozuktur denilebilir.

Ayrıca PCde kullanıyorsanız, PCde, basları ön hoparlörlere gönder, subwoofera gönder gibi seçenekler mevcut. Onlara da bir bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

Dekoderin center/sub çıkışı arızalı olabilir, oraya taktığınız kablo kalitesiz olabilir, hoparlörünüzün girişi arızalı olabilir.

Elinizdeki 3 adet kablonun yerlerini değiştirin, center/sub sesi düzelmediyse, bu sefer de center/sub çıkışından gelen kabloyu, hoparlör setinde front veya rearlara takın. eğer yeni bağladığınız uydularda da sesler karışıyorsa, o zaman dekoderin çıkışı bozuktur denilebilir.

Ayrıca PCde kullanıyorsanız, PCde, basları ön hoparlörlere gönder, subwoofera gönder gibi seçenekler mevcut. Onlara da bir bakın.

hocam kabloların yerlerini değiştirince sorun ortadan kalkıyor fakat dediğim 5 çıkış 6 giriş hangisi nereye derken iyice hevesim kaçtı..bu yüzden tüm sistem kutulandı ve satılık.

• Hayırdır sorunu halletiniz sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-una

Hayırdır sorunu halletiniz sanırım?

sanırım ses siteminin center girişinde sorun var. sistemi servise gönderdim ve sorun kesinleşene kadar decoderi satmaktan vaz geçtim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.