Şimdi Ara

SATIŞ DANIŞMANI OLARAK ÇALIŞAN VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • üniversite öğrencisiyim 20 kadar ilana başvurdum 4 ay çalışıp para biriktirmek istiyorum. iş çok mu zor ?

burger kingte falan çalışmak daha çok yorar diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 22 Mayıs 2019; 15:54:32 >

• Satış danışmanı olarak seni neden işe alsınlar ki? İlk önce hiç tecrüben yok ayrıca giyimin , görünüşün , diksiyonun , ikna kabiliyetin olmalı eğer bu özelliklere sahip değilsen iş bulman çok zor zaten halihazırda işsizlik var . Umarım iş bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    hocam satış danışmanı dedikleri şey reyonlara bakıp kıyafet katlayan kişiler yani tecrübe aramıyorlar genelde
  • Gir mcye calis tavsiue ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

hocam satış danışmanı dedikleri şey reyonlara bakıp kıyafet katlayan kişiler yani tecrübe aramıyorlar genelde
    Giyim mağazalarında falan çalışan giysi falan katlayan elemanlardan bahsediyorsun sanırım .

• quote:

LCW, Koton tarzı yerlere başvurun. Bayram için destek personel alıyorlar şu aralar. Kadrolarında açık varsa da genelde destek personellerin arasından alıyorlar.

• MetalPWN kullanıcısına yanıt
    tüm markalara başvurdum hocam. destek elemanı part-time oluyor sanırım. bana tam zamanlı olursa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrnick

Gir mcye calis tavsiue ederim
    mağazalara giremezsem fast food a başvururum sanırım
  • quote:

tüm markalara başvurdum hocam. destek elemanı part-time oluyor sanırım. bana tam zamanlı olursa iyi olur.
    İhtiyaca göre çağırıyorlar hocam haftada 2 ila 6 gün arası çağırıyorlar tamamen anlasmaniza bağlı yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

İhtiyaca göre çağırıyorlar hocam haftada 2 ila 6 gün arası çağırıyorlar tamamen anlasmaniza bağlı yani.

Alıntıları Göster
    anladım hocam sağolun. bu avm mağazalarında yemek işi nasıl oluyor ? öğle arasında yemek tarafına çıkıp belli bir ücrete istediğini mi yiyorsun ?
  • ne alanda calisirsan calis kesinlikle satis pazarlamayi ogren ,
  • quote:

anladım hocam sağolun. bu avm mağazalarında yemek işi nasıl oluyor ? öğle arasında yemek tarafına çıkıp belli bir ücrete istediğini mi yiyorsun ?

Alıntıları Göster
    Destek olarak girersen kadrolu olmadığın için yemek kartı vermiyorlar. İlk ay cepten yiyip maaşını yemek parası dahil alırsın. Kadrolu olunca LCW Multinet veriyor mesela istersen Multinet geçen yerlerden yemek yiyebilir ya da daha çok evden getirebilirsin tamamen sana bağlı. Destek personellik ilk başta çok rezil ediyor zaten parasız giriyorsun bir de yol yemek parasini cebinden karşılamak zorunda kaliyorsun. O yüzden goturebiliyorsaniz evden bir şeyler götürün hem daha sağlıklı hem de en azından bu dönemi maddi açıdan daha rahat atlatirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

Destek olarak girersen kadrolu olmadığın için yemek kartı vermiyorlar. İlk ay cepten yiyip maaşını yemek parası dahil alırsın. Kadrolu olunca LCW Multinet veriyor mesela istersen Multinet geçen yerlerden yemek yiyebilir ya da daha çok evden getirebilirsin tamamen sana bağlı. Destek personellik ilk başta çok rezil ediyor zaten parasız giriyorsun bir de yol yemek parasini cebinden karşılamak zorunda kaliyorsun. O yüzden goturebiliyorsaniz evden bir şeyler götürün hem daha sağlıklı hem de en azından bu dönemi maddi açıdan daha rahat atlatirsiniz.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam eyvallah. Destek olarak lcw ya değil defactoya başvurdum ikisi aynıdır zaten sanırım.

İlk tercihim tam zamanlı olmak. Mavi Colins koton gibi markalara girersem çok iyi olur bakalım.

• Flo ve İnstreet Türkiye geneli part time eleman arıyor secretcv'de ilan vardı hala duruyorsa başvur
  • Up

• quote:

Anladım hocam eyvallah. Destek olarak lcw ya değil defactoya başvurdum ikisi aynıdır zaten sanırım.

İlk tercihim tam zamanlı olmak. Mavi Colins koton gibi markalara girersem çok iyi olur bakalım.

Alıntıları Göster
    Mavi, colins, jack&jones, h&m, pull&bear tarzı mekanlar deneyimsiz personel almıyorlar seni alirsa Lcw Defacto Koton alır. Özellikle Lcw da dene şansını en çok ücreti orda alırsın. Şehrindeki sana yakın olan tüm mağazalara git ve cv bırak mutlaka geri dönüş yaparlar.

• 4 senedir zaradayım. Zara deneyimsiz alıyor eğer işi öğrenirsen kalıcı olursun yoksa çıkartırlar. 2 ay dönemsel alımı var indirm için dönemsel olsan bile ticketin geliyor 1 ay sonunda çalışabilivek en iyi yerlerdendir inditex gerisi fasa fiso

• quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

4 senedir zaradayım. Zara deneyimsiz alıyor eğer işi öğrenirsen kalıcı olursun yoksa çıkartırlar. 2 ay dönemsel alımı var indirm için dönemsel olsan bile ticketin geliyor 1 ay sonunda çalışabilivek en iyi yerlerdendir inditex gerisi fasa fiso
    Hocam inditexin iki ilanına da kariyer.net ten basvurdum. (Birisi yaz dönemi icin yazıyor)
    Umarım alırlar. Ben de Zara Bershka falan olsa daha iyi diyorum.

İstanbul'da olsam daha rahat olurdu.

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.