Şimdi Ara

SATILMIŞTIR. ACTİVE - BRİCKLİ - 320TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Hocam merhabalar telefonu forumdan bir arkadaştan almıştım yurtdışı başka telin imeisi var ama sorun olmaz arkadaş sürekli bu işleri yapan forumda faal durumdadır, teli wifiden güncelleme esnasında tel kapandı kendi kendine bir daha açılmadı sanırım yazılımı gitti biraz araştırma yaptım brick olmuş galiba, teli kullanamıyorum yaptıracak adam ve zaman lazım ben de okul kazandım okula gidicem hem biraz maddi açıdan yardımı olur dedim kullanamıyorum zaten zamanım yok yaptırmaya kasası falan sağlamdır kol bandı ipi kulaklığı şarj aleti hepsi tamdır kutusu dığında yanında bir de yedek kapağı vardır siyah ve beyaz. bursada olursa elden veririm şehirdışı önce para sonra kargo şeklindedir bende sıkıntı olmaz bir kere öyle para kaptırdım sıkıntı çektim bayağ başka insana bunu çektirmem yerim yurdum belli nasılsa bilen de bilir zaten . teşekkürler. yarım saat bişey kullanabildim teli sonra yattı zaten.

son fiyattır. ray live walkman gibi bu tarz telefonlarla üstüne para eklem şeklinde takas yapılabilir.

temsili resim.

SATILMIŞTIR. ACTİVE  - BRİCKLİ - 320TL.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemiKurdu -- 15 Eylül 2012; 12:41:32 >

Orijinalden alıntı: kemiKurdu

Hocam merhabalar telefonu forumdan bir arkadaştan almıştım yurtdışı başka telin imeisi var ama sorun olmaz arkadaş sürekli bu işleri yapan forumda faal durumdadır, teli wifiden güncelleme esnasında tel kapandı kendi kendine bir daha açılmadı sanırım yazılımı gitti biraz araştırma yaptım brick olmuş galiba, teli kullanamıyorum yaptıracak adam ve zaman lazım ben de okul kazandım okula gidicem hem biraz maddi açıdan yardımı olur dedim kullanamıyorum zaten zamanım yok yaptırmaya kasası falan sağlamdır kol bandı ipi kulaklığı şarj aleti hepsi tamdır kutusu dığında yanında bir de yedek kapağı vardır siyah ve beyaz. bursada olursa elden veririm şehirdışı önce para sonra kargo şeklindedir bende sıkıntı olmaz bir kere öyle para kaptırdım sıkıntı çektim bayağ başka insana bunu çektirmem yerim yurdum belli nasılsa bilen de bilir zaten . teşekkürler. az da olsa pazarlık payı vardır iki katına almıştım teli. yarım saat bişey kullanabildim teli sonra yattı zaten.

temsili resim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

daha önce de ilanınız yayınlandığında biraz araştırma yapmıştım

xda da bu durumda olan bazı cihazlar kurtulabiliyormuş

o sıra mobilden çok ayrıntılı araştırmamıştım

biraz inglizceniz varsa xda-developers sitesini ziyaret edin cihazınızın başlığı altında bakarsanız konuyu görürsünüz

• hiçmi açılmıyor? yoksa ekran gelip hata yada recovery resmi gözüküp hatamı veriyor?

unspokenfear &gt; SE W995 , Eray89 &lt; SE Xperia X10i , gorkemdirik &gt; SE Xperia X10i , MemQo1 &gt; SE Xperia X1 , otomobilci_x &lt; Huawei ideos X5 , zalman_1 &gt; Motorola Atrix 4G , MsTms &lt; Exper Laptop , arsoy &lt; SE M600i , 5kursun &lt; FujiFilm S5600 , RuHsUz PiNoKyO &gt; iPod Touch 3G 32GB , ÖmerFarukBal &gt; Pentax K10D , yusufaslan44 &lt; iPod Touch 4G 32GB , gözlüklü &gt; C903 , kaan_9292 &lt; SE C905 , nihatxxx &gt; iPod Touch 4G 32 GB , Şehr-i Hüzün &gt; SE W995 , er1710 &gt; SE C901 , musty13 &gt; Nokia C5-03 , moRaCe &lt; Pentax K-5 , fLava &lt; iPhone 3GS , akinarcak &lt; 2 adet iPhone 3GS , mitrox &lt; 2 adet iPhone 4S , iPhone 4 32GB , enclave &lt; Atrix , Burn in Hell &lt; Razr XT910 slayer_00 &lt; Galaxy S IV , cemosass &lt; Monster Laptop

%100 Karşılıklı Memnuniyet
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ZorbeY|

hiçmi açılmıyor? yoksa ekran gelip hata yada recovery resmi gözüküp hatamı veriyor?

yok açılmıyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.