Şimdi Ara

satılıklar,saat,dect telefon,müzik seti,uydu alıcı,cay matik,pc,tv,halı,vs...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

fazlalık ürünleri uygun satalım çok yer kaplamasın artık

SHOWMAX SH-17000 DİGİTAL RECEIVER UYDU ALICISI ofiste çok kısa bir süre kullanıldı..kumandası vardır.
    Fiyatı 25 tl dir.

T-TEC TD-200 DECT LCD EKRAN CALLER ID 50 REHBER HAFıZALı TELEFON SIYAH buda ofisde çok az kullanıldı..

Fiyatı 20 tl

Premier PR 9980 VCD'li Müzik Seti gazetedeb kuponla almıştım herşeyi çalışır durumda rafa kaldırmıştım.kumandası yoktur sadece..birde kolon önündeki mavi kapaklarını attım..resim alıntıdır..ama aynı temizliktedir..vcd,kaset,radyo,mp3 çalar.

Fiyat 50 tl

King 8260T Tea Express Demlikli Çay Makinesi çok temizdir ofiste çok kısa süre kullanıldı şuan yatmaktadır.

Fiyat 40 tl

Vestel 26hv3000 televizyon 1 yıllıktır ofiste kullanıldı çok temizdir.garantilidir.yanlız taşınma esnasında içindeki ekran kırılma oluşmuş ve görüntü kaybı oluşmuş..resimde beyazla boyadığım yere görüntü gelmemektedir sadece renkli çizgiler çıkıyor..servisi çaüırdım garanti dışı kalmış ücretli tamiri yapılıyormuş bende yeni ve daha büyük bir lcd aldım bunu satışa çıkartıyorum yapabilen veya yaptırabilen parçalarını kullanıcak olanları bekliyor televizyonum..kutusu falan duruyor.

Fiyat 100 tl dir.

Çeşitli 2-3 tane Isparta el dokuma halı vardır..isteyen olursa detaylı görüşülebilir..

İlan güncellenicektir..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :) -- 19 Ocak 2013; 19:59:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.