Şimdi Ara

Satılıklar Mi Band Fitness Tracker - Tchibo Saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

çok az kullanılmış Mi Band akıllı bileklik satılıktır. yanında ekstra bir adet siyah band ve sarj aleti de verilecektir. istediğim fiyat 50 TL
    (mi bandımı düşürdüm karda ve yenisini aldım ama yeni aldığımı da kullanmadım çok. o yüzdendir ilk bandın kayışı ve sarj aleti ile 2 adet olması)

mi band + 2 sarj aleti + 2 kayış ve kutusu.

http://www.mi.com/my/miband/

Özellikleri:

Günlük olarak attığınız adımı, mesafeyi, yaktığınız kaloriyi ve gece uykunuzu takip eder ve telefonunuzdaki uygulama ile bluetooth 4.0 üzerinden senkronlar.
    Su geçirmez.
    30 gün pil ömrü. (usb sarj aleti kutunun içinde onunla sarj ediyorsunuz)
    telefonunuza arama geldiğinde titreşim özelliği (saniye olarak ayarlayıp xx saniye sonra titremesini sağlayabilirsiniz)
    akıllı alarm ile kurduğunuz alarmdan yarım saat öncesinden itibaren titreşimle sizi uynadırır.
    iHealth ve iPhone ile uyumlu çalışır. (ben iPhone 6 ile kullanıyorum kendi cihazımı İngilizce Mi Band uygulaması AppStoreda mevcut)
    Android Cihazlarla da uyumludur.
    Xiaomi telefonlar için otomatik kilit açma özelliği.

Ayrıca resimdeki saat de satılıktır. bir hafta anca kullandım sonra yurt dışına gittim evde 5 ay yattı. Üzerindeki Tüm göstergeler çalışmaktadır süs değildir. Dünya saat dilimlerini ayarlamak için döner lünetlidir. Kuvars mekanizmalıdır. Gün, tarih ve 24 saat göstergelidir. Paslanmaz çelik gövdelidir. Çizilmez mineral camlıdır. Saat ve dakika göstergesi fosforludur. Su geçirmezlik 10 bar. Paslanmaz çelik tokalı yumuşak silikon kayışlıdır. Pili dahildir. Sıfır ayarında saat için istediğim fiyat 100 TL dir.

ikisini birlikte almak isteyene 130 lira olur iki ürün toplam.

haftaiçi gündüzleri 4.levent akşamları kocamustafapaşa elden teslim edebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10ur -- 29 Mart 2016; 11:20:09 >

• güncel
  • hocam sanalpazarda 65 tl'ye sıfırı satılıyor. bende oradan aldım. cihaz ile ilgili bilgi ararken bu başlık çıktı.
    Ayrıca forumda herkes çin sitelerinden 16 dolara getiriyor. Buna göre fiyatını revize edersen satman daha kolay olur.
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    saol hocam yurtdışından 35dolar +tax e almıştım. mezarjı değilim yoksa. revize edeyim. 16 dolara bulamadım hiç çünkü. kağıt üzerinde o fiyat ama yoktu hiçbiyerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.